FOTO | Reveniri importante la Rapid, chiar înaintea meciului cu ”FC U” Craiova. Trei fotbaliști s-au întors la antrenamente

Andrei PASCU 18 Apr. 2021, 16:30 Liga 2

Rapid poate conta în meciul cu U Craiova 1948 SA, de luni, pe trei fotbaliști care în ultima perioadă nu s-au regăsit în lotul lui Mihai Iosif. Pentru confruntarea din Bănie, liderul Ligii 2 îi va avea la dispoziție pe Marian Drăghiceanu (21 de ani), Rareș Ilie (17 ani) și Enrichi Finica (18 ani).

Rapid are și trei absenți pentru partida cu ”FC U” Craiova  

Cei trei s-au întors la antrenamente și au toate șansele să facă deplasarea la Craiova. Rămâne însă de văzut dacă Mihai Iosif va miza pe ei. Absența lui Drăghiceanu, de exemplu, a survenit după partida cu Metaloglobus, din ultima etapă a sezonului regular, iar în primele trei runde din play-off a lipsit. Finica și Ilie au absentat doar un meci, cel trecut, cu ASU Politehnica.

În privința indisponibililor, Rapid nu poate conta nici acum pe Mircea Leasă (21 de ani), Ivica Zunic (32 de ani) și Amir Jorza (21 de ani). Acesta din urmă este cel mai recent fotbalist accidentat al bucureștenilor, care nu s-a regăsit pe foaia de joc nici runda trecută, cu ASU Poli.

3 absenți pentru jocul cu U Craiova

Mircea Leasă, Ivica Zunic și Amir Jorza vor lipsi în partida de luni, de pe Ion Oblemenco.

Marian Drăghiceanu, Rareș Ilie și Enrichi Finica au reluat antrenamentele”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a clubului, FC Rapid 1923.

”FC U” Craiova, și ea fără trei jucători în confruntarea de pe ”Ion Oblemenco” 

U Craiova 1948 SA nu are nici ea tot lotul valid pentru derby-ul primelor două locuri din Liga 2. Eugen Trică a anunțat la conferința de presă premergătoare jocului că tot trei fotbaliști sunt accidentați și nu îi poate utiliza. Este vorba de Bradley Diallo (30 de ani), Robert Popa (18 ani) și Adrian Voicu (28 de ani).

  • Declarațiile lui Trică pot fi citite AICI.

Rapid s-a pregătit duminică pe stadionul din Regie, pentru partida cu ”FC U” Craiova. Mihai Iosif a făcut ultimele reglaje înaintea unei confruntări care poate cântări enorm în ierarhia finală a play-off-ului Ligii 2.

Rapid și ”FC U” Craiova, victorii cu același scor runda precedentă 

Rapid și U Craiova 1948 SA au același punctaj în acest moment, 42, ocupând primele două poziții ale grupei de promovare în Liga 1. Sunt urmate de CS Mioveni, 38 de puncte, Dunărea Călărași, 35 de puncte, FK Csikszereda, 33 de puncte, și ASU Poli, 33 de puncte.

Runda trecută, Rapid a învins ASU Poli cu 2-1, în timp ce U Craiova 1948 SA s-a impus cu același scor în fața celor de la FK Csikszereda.


Foto: FC Rapid 1923 și Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

 

 

Andrei PASCU 18 Apr. 2021, 16:30 Liga 2
Pe aceeași temă