Derby-ul ”FC U” Craiova – Rapid, așteptat cu nerăbdare în Bănie. Eugen Trică: ”E care pe care. Cine învinge, ia opțiune bună pentru promovare”. Lista indisponibililor în tabăra oltenilor

Răzvan STÎNGĂ 18 Apr. 2021, 12:46 Liga 2
Derby-ul ”FC U” Craiova – Rapid, așteptat cu nerăbdare în Bănie. Eugen Trică: ”E care pe care. Cine învinge, ia opțiune bună pentru promovare”. Lista indisponibililor în tabăra oltenilor

Derby-ul primelor două locuri din Liga 2, U Craiova 1948 SA – Rapid, se dispută în etapa a 4-a play-off-ului, luni de la ora 21:00. Cele două au mers cap la cap până acum, fiind la egalitate de puncte, 42, cu un mic avantaj pentru giuleșteni, care au un golaveraj superior, de plus 5, în timp ce oltenii au doar plus doi.

Eugen Trică, antrenorul formației ”FC U” Craiova, a remarcat înaintea partidei de pe ”Ion Oblemenco” punctele pozitive ale adversarilor de luni, în ultimele jocuri, în special în play-off, unde sunt singura echipă cu victorii pe linie, trei din trei.

Eugen Trică se teme de jucătorii de atac ai Rapidului / ”FC U” Craiova, fără trei fotbaliști

Trică a evidențiat principalele ”guri de foc” ale Rapidului, fotbaliștii de atac de care se teme și în fața cărora apărarea echipei sale ar putea să aibă dificultăți: Antonio Sefer, Cătălin Hlistei, Adrian Bălan și Alexandru Ioniță I.

U Craiova 1948 SA nu are tot lotul valid pentru partida cu Rapid. Trică trebuie să găsească variantele cele mai bune pentru înlocuirea lui Bradley Diallo, Robert Popa și Adrian Voicu.

Este un meci de care pe care. Cei care vor învinge vor lua o opțiune bună pentru promovare, dar nu o să fie un meci decisiv. Eu zic că promovarea se va juca până în ultima etapă din play-off.

Noi întâlnim o echipă bună pe care vrem să o învingem. Rapid are jucători foarte buni pe atac. Mă refer la un Sefer, Hlistei, Bălan și Ioniță. În apărare au jucători cu mare experiență, iar aici mă refer la un Dandea, iar de Voicu ce să mai zici!? El este de o viață acolo. Îmi place și Nastos de la ei. Dar noi am pregătit foarte bine jocul și vom da totul pentru victorie.

Nu mă pot baza pentru acest meci pe Diallo, Popa și Voicu, cei care sunt accidentați. Meciul de luni seară o să fie total diferit față de cel de la Severin pe care noi l-am câștigat cu 5-0”, a declarat Eugen Trică înaintea meciului cu Rapid.

Eugen Trică își dorește ca ”FC U” Craiova și Rapid să promoveze în Liga 1 

Modul în care a decurs până acum play-off-ul Ligii 2, după primele trei etape, duce cu gândul la faptul că U Craiova 1948 SA și Rapid vor promova direct în Liga 1, de pe primele două poziții. Au avut cel mai bun parcurs până acum, dar și cel mai bun joc.

Trică s-ar bucura ca după cele 10 etape din grupa de promovare, echipa lui și giuleștenii să se găsească în această situație.

Vă spun sincer că mi-ar plăcea să promovăm ambele echipe în Liga 1, deoarece amândouă am suferit și am luat-o de jos. Când noi jucam pe la Podari, Moțăței prin Liga 4 și ei jucau pe la Ciorogârla sau pe unde mai jucau. Ambele echipe au două dintre cele mai puternice gelerii din România.

(N.r. – Referitor la meciul trecut al Rapidului, 2-1 cu ASU Poli) Nu mă puneți pe mine să comentez acum ce a fost la Timișoara și cum de s-a luat acel gol al doilea când opt jucători de la Poli s-au dus pe partea cu mingea, iar alți doi de la Rapid rămăseseră liberi în spatele lor. La acel meci să facă analiza Dan Alexa. Este echipa lui”, a mai spus Eugen Trică.

U Craiova 1948 SA, victorie categorică în fața Rapidului, în sezonulu regular  

Rezultatele înregistrate de ”FC U” Craiova în play-off: 0-0 cu CS Mioveni, 1-0 cu ASU Poli și 2-1 cu FK Csikszereda.

Rezultatele înregitrate de Rapid în play-off: 1-0 cu FK Csikszereda, 4-1 cu Dunărea Călărași și 2-1 cu ASU Politehnica.

În sezonul regular, U Craiova 1948 SA a umilit Rapid cu 5-0 pe teren propriu, la Severin.

Video: Fotbal Club Universitatea 1948

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/a-inceput-inscrierea-la-licitatia-pentru-atribuirea-drepturilor-tv-din-liga-2-vanzarea-se-va-face-tot-pentru-trei-sezoane-benii-pe-care-i-au-primit-pana-acum-cluburile-19179587

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-cosmin-petruescu-a-demisionat-de-la-ripensia-inaintea-meciului-cu-u-cluj-19180142

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mutu-pe-lista-de-antrenori-doriti-la-petrolul-ploiesti-lumea-l-a-iubit-cat-a-fost-aici-poate-fi-o-varianta-19180133

 

 

Răzvan STÎNGĂ 18 Apr. 2021, 12:46 Liga 2
Pe aceeași temă