Fotbaliștii tineri fug de Cetatea

04 Aug. 2009, 18:09 Liga 2
Fotbaliștii tineri fug de Cetatea

 

În condițiile în care și așa lotul de jucători este subțirel rău, antrenorul Ioan Radu are bătăi de cap și în privința juniorilor pe care urmează să se bazeze în viitoarea ediție de campionat. Astfel, Nicu Azaharioaei, jucător care a avut evoluții apreciate în sezonul precedent, nu pare prea încântat de modul în care s-au comportat cu el oficialii de pe Areni, dorindu-și în mod expres să-și continue cariera la Rapid Suceava.

 

Președintele Ciprian Anton spune însă că nu se pune problema ca Azaharioaei să fie cedat la Rapid și l-a amenințat pe jucător cu suspendarea în cazul în care nu se prezintă la echipă. Într-o situație oarecum asemănătoare se află și Simion Zaharie, un tânăr fundaș de mare perspectivă, care a dezertat la Bucovina Rădăuți. Iar veștile proaste nu se opresc aici.

 

Andrei Duman, favoritul la titularizare din rândul juniorilor este indisponibil de mai mult timp din cauza unei accidentări la mușchii abdominali, în vreme ce Alex Moldovan a fost împrumutat pentru un sezon la nou promovata în liga a III-a, CS Gura Humorului.

În aceste condiții, Eusebiu Jalbă (foto) este singurul junior pe care se poate baza în acest moment antrenorul Ioan Radu.

 

Articol scris de: Gabriel Toderascu

04 Aug. 2009, 18:09 Liga 2
Pe aceeași temă