Fotbaliștii Politehnicii Iași au donat sânge înainte de intrarea în vacanță! ”E un gest de normalitate, pe care ar trebui să-l facem mai mulți, mai des. Donăm sânge, donăm viață”

Narcis POHOAȚĂ 08 Dec. 2021, 13:35 Liga 2

Înainte de a intra în vacanță, mai mulți jucători ai Politehnicii Iași și membri ai staffului au donat sânge, miercuri dimineață, la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Iași.

În frunte cu antrenorul Costel Enache, reprezentanții clubului din Copou s-au alăturat campaniei ”Donează sânge, fii erou!” și și-au exprimat speranța că gestul lor va fi urmat și de alți sportivi.

Reprezentanți ai clubului Poli Iași au donat sânge

Costi Bădan, antrenorul portarilor din Copou, a declarat că un astfel de gest este o normalitate și că tot mai mulți sportivi, dar și persoane din alte domenii ar trebui să vină să-și ajute semenii care au nevoie de sânge.

”Mi se pare un gest de normalitate. Când poți să ajuți, e normal să o faci cu mare plăcere. O faci pentru niște oameni care nu-și doresc să fie în situația de a avea nevoie de sânge. Dar viața te duce și în situații de genul acesta. De aceea suntem obligați să ajutăm, poate și noi sau familiile noastre am fost ajutați la rândul nostru. E o perioadă în care toată lumea găsește partea bună a sufletului său și face gesturi normale până la urmă, pe care ar trebui să le facem mai des. Și mai muli, nu doar sportivi, ci și din alte domenii. Să vină să doneze, pentru că donăm viață. Sper ca noi să fim deschizători de drumuri și pentru alții. Le doresc multă sănătate tuturor celor care sunt în suferință, sărbători fericite tuturor ieșenilor și suporterilor și să vină alături de noi în următorul an”, a transmis antrenorul Costi Bădan.

”Mă bucur că particip la această campanie «Donează sânge, fii erou!» și aș face un apel către toți sportivii să urmeze exemplul nostru, să vină să doneze, pentru că oamenii au nevoie de ajutor. Eu am trecut prin momente din acestea, când mama mea s-a operat și a avut nevoie de sânge”, a declarat Alexandru Stan, acesta fiind completat de portarul Teo Axinte: ”Mă bucur că am donat sânge, este pentru prima dată când eu personal donez.”

Deși au disputat sâmbătă ultimul meci din acest an, la Avrig, cu CS Comunal Șelimbăr (scor 0-0), fotbaliștii Politehnicii Iași au mai efectuat câteva antrenamente în Copou, urmând să intre de astăzi în vacanță.

https://www.youtube.com/watch?v=9FjvwgCpDFs

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-dezvaluiri-incredibile-despre-situatia-economica-de-la-poli-iasi-trebuie-sa-platim-baremuri-de-un-miliard-la-frf-din-sezonul-trecut-fostii-jucatori-ne-au-dat-la-comisii-pentru-a-19213745

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lot-remaniat-la-politehnica-iasi-lista-jucatorilor-de-care-echipa-antrenata-de-costel-enache-se-va-desparti-in-aceasta-iarna-din-pacate-nu-ne-au-ajutat-19213546

Narcis POHOAȚĂ 08 Dec. 2021, 13:35 Liga 2
Pe aceeași temă