Fotbal Comuna Recea spera la încă un succes de răsunet. Nae Constantin, după partida cu ”FC U” Craiova: ”Se putea mai mult. Nu s-a văzut diferența de valoare”

Răzvan STÎNGĂ 04 Oct. 2020, 14:40 Liga 2
Fotbal Comuna Recea spera la încă un succes de răsunet. Nae Constantin, după partida cu ”FC U” Craiova: ”Se putea mai mult. Nu s-a văzut diferența de valoare”

Fotbal Comuna Recea a obținut încă un rezultat important în Liga 2. După ce a învins-o pe Rapid cu 2-1 în etapa a 5-a, în runda cu numărul șase, maramureșenii au scos un rezultat de egalitate, 3-3, cu U Craiova 1948 SA. Dat fiind faptul că au condus cu 2-1 pe tabelă, antrenorul Nae Constantin a declarat la finalul meciului că spera și la un succes cu actualul lider al campionatului.

Nae Constantin: ”Din punctul meu de vedere e mai ușor să pregătești o echipă care e mai bine cotată” 

A fost foarte mulțumit de faptul că jucătorii săi au jucat de la egal la egal cu oltenii, considerând că diferența de valoare, care la prima vedere era de partea adversarilor, nu s-a văzut în cele 90 de minute. I-a plăcut exprimarea echipei, aducând cuvinte de apreciere atât pentru cei care au intrat din primul minut, cât și pentru fotbaliștii care au venit de pe banca de rezerve.

Dacă mă întrebați acum după joc, sigur că se putea mai mult, mi-aș fi dorit să câștigăm, pentru că nu s-a văzut diferența de valoare. A fost un meci echilibrat din toate punctele de vedere, dar trebuie să ne mulțumim și cu punctul ăsta, un punct muncit mult de tot și meritat. Din punctul meu de vedere e mai ușor să pregătești o echipă care e mai bine cotată, pentru că jucătorii se motivează foarte ușor. Sperăm să aducem puncte și să facem puncte și cu echipele de categoria noastră.

Cei care au intrat au adus un plus, pentru că pe partea dreaptă unde sufeream Potcoavă a intrat bine, Alin Văsălie aici a intrat bine, a făcut două antrenamente, ne bazăm în continuare pe el, și-a făcut datoria. E adevărat, ca și opțiuni de schimbări suntem puțin cam limitați, dar încercăm să facem treabă cu jucătorii pe care-i avem”, a declarat Nae Constantin, citat de Baia Mare Sport.

Nae Constantin, despre meciul cu Minaur Baia Mare: ”Ne dorim să câștigăm să mergem mai departe în Cupa României” 

Pentru Fotbal Comuna Recea urmează meciul din Cupa României, cu Minaur Baia Mare, echipă în detrimentul căreia a promovat în Liga 2 în această vară, în urma dublei din baraj. Nae Constantin vrea o nouă victorie în fața rivalei și un parcurs cât mai lung în competiție.

Meciul cu Baia Mare este un meci al orgoliilor, încercăm să aliniem un prim 11 și mergem să câștigăm, plecăm favoriți la meciul ăsta, ne dorim să câștigăm să mergem mai departe în Cupa României. Dacă vreți să vorbim despre meciul cu Petrolul o să discutăm după meciul cu Baia Mare, nu mă grăbesc să fac pași. Așa e normal. da, e posibil că Baia Mare vrea o revanșă, noi o să punem cel mai bun 11, la momentul jocului”, a mai afirmat Nae Constantin.

Fotbal Comuna Recea, neînvinsă după numirea lui Nae Constantin 

Fotbal Comuna Recea a acumulat 4 puncte în acest sezon din Liga 2, după egalul de pe teren propriu cu U Craiova 1948 SA. După venirea lui Nae Constantin, maramureșenii sunt neînvinși și se situează pe locul 18.

În meciul următor din campionat, Fotbal Comuna Recea va juca îmotriva altei echipe care și-a anunțat intenția de a promova, Petrolul, pe teren propriu. Confruntarea este programată pe 17 octombrie.

Foto: ACSF Maramureș Recea

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 04 Oct. 2020, 14:40 Liga 2
Pe aceeași temă