Patru jucători plecați de la Unirea Dej, ajunși în SuperLiga, mesaje motivaționale pentru elevii lui Dragoș Militaru: ”Ascultam muzică și sărbătoream, eram fericiți”

Andrei PASCU 30 Mar. 2024, 17:59 Liga 2
Patru jucători plecați de la Unirea Dej, ajunși în SuperLiga, mesaje motivaționale pentru elevii lui Dragoș Militaru: ”Ascultam muzică și sărbătoream, eram fericiți”

Foștii jucători de la Unirea Dej nu au uitat de unde au plecat și au transmis mesaje de susținere pentru gruparea pregătită de Dragoș Militaru. Alexandru Pop (acum la SC Oțelul), Dorian Railean (Dinamo), Angelo Cocian (FC Voluntari) și Gabriel Buta (U Craiova 1948 SA) au avut mesaje motivaționale pentru clujeni.

Cei patru jucători, care au avut prestații bune la Unirea Dej, motiv pentru care evoluează toți în prima divizie în acest moment, au ținut să își arate susținerea față de fosta lor echipă, în ciuda situației foarte dificile din punct de vedere sportiv.

Foștii jucători ai Unirii Dej, mesaje de susținere

Mesajele lui Pop, Railean, Cocian și Buta au venit înaintea partidei cu CSM Reșița, prima din play-out-ul Ligii 2, dar care a consemnat o remiză pentru Unirea Dej, scor 1-1.

De asemenea, la finalul întâlnirii de la Reșița, și antrenorul Dragoș Militaru a afirmat că, până când vor mai fi șanse matematice pentru salvarea de la retrogradare, jucătorii săi vor lupta.

Alexandru Pop: ”Știu că nu e cel mai roz moment din viața echipei și nici cel mai fericit din cariera voastră și nu sunt nici eu persoana în cea mai mare măsură să vorbească, să vă dea sfaturi, știți voi mai bine ce aveți de făcut. Un singur lucru vreau să vă spun, ca de la prieten la prieten, nu ca de la fotbalist la fotbalist, băieți.

Închideți puțin ochii și amintiți-vă de anul trecut, de toate momentele alea frumoase pe care le-am trăit împreună, de toate victoriile alea mari. De felul în care am fost aplaudați pe scenă în centrul orașului de mii de oameni. Cum umpleam stadionul meci de meci la Dej. Amintiți-vă de drumurile alea lungi cu autocarul, 8-9 ore. Ascultam muzică în continuu și sărbătoream, eram fericiți.

Amintiți-vă de toate amintirile alea frumoase. De foamea aia de rezultate pe care o aveam, de tot. Amintiți-vă că am fost la două puncte să jucăm barajul de promovare. Nu am ieșit din primele 6 pe tot parcursul anului. Tot voi sunteți băieții ăia de anul trecut. Tot voi o puteți scoate la capăt, rețineți asta!

În câteva luni nu se poate schimba asta, jucătorii nu își pierd valoarea, caracterul. Singurul lucru e factorul psihologic. Trebuie să vă amintiți toate momentele alea frumoase, să credeți că mai puteți face asta. că vă puteți bate cu oricine de la egal la egal indiferent de nume, indiferent de adversar, de buget. Ați demonstrat că puteți.

Vreau să știți că sunt alături de voi. Oricând aveți nevoie vă pot ajuta, mă puteți suna. Am fost mai mult decât colegi, am legat prietenii. Știu în ce condiții munciți față de alții și știu că nu meritați locul pe care sunteți pentru că vă cunosc și știu că fiecare dintre voi ar putea juca la un nivel mai bun. Mușcați din ei și jucați cu foamea aia de anul trecut”.

Angelo Cocian: ”Știu că nu treceți printr-o perioadă bună, dar trebuie să luptați până la capăt. Rămâneți cu aceeași mentalitate de a juca până la capăt, asta vă definește ca echipă”.

Gabriel Buta: ”Salut, băieți! Ce mai faceți? Sper că sunteți bine, sănătoși. Știu că vă aflați pe un loc pe care nu îl meritați, având în vedere ce echipă bună am fost anul trecut. Vă doresc mult succes, o să o scoateți la capăt. Vă țin pumnii și vă pup”.

Dorian Railean: ”Vin cu un mesaj de încurajare, știu că situația este grea, dar vă doresc să luptați până la final, să credeți în voi, să luptați până la final pentru suporteri. Sunt alături de voi!”.

Sunt mesajele pe care le-au transmis jucătorii plecați de la Unirea Dej, postate de club pe site-urile de socializare:

Unirea Dej a remizat la debutul în play-out

Startul play-out-ului nu a venit cu victorie pentru Unirea Dej. A făcut deplasarea pe terenul unei echipe bune, CSM Reșița, unde a scos un punct după ce a fost condusă. S-a terminat 1-1 întâlnirea care a avut loc sâmbătă, în prima rundă a play-out-ului, dar rezultatul a fost înregistrat și la pauză.

Dejenii pregătiți de Dragoș Militaru sunt pe al doilea loc retrogradabil din grupa de play-out, la nu mai puțin de nouă puncte în spatele echipei CSC Dumbrăviță, care a pierdut în prima rundă, 1-3 contra CSM Alexandria. După primul meci în play-out, în etapa a 2-a Unirea Dej va sta.

Unirea Dej are 14 puncte acum, în timp ce locul 6, CSM Alexandria, ultima clasată în Grupa A a play-out-ului, are 12 puncte. Locul 4, CSC Dumbrăvița, prima echipă clasată peste dejeni, are 23 de puncte.

Foto și video: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-a-castigat-cu-ceahlaul-si-ramane-in-liga-2-19304488

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-remizeaza-dar-sansele-salvarii-raman-foarte-mici-19304485

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fara-emotiile-retrogradarii-csm-resita-a-remizat-la-debutul-in-play-out-19304420

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-1-play-out-liga-2-19304303

Andrei PASCU 30 Mar. 2024, 17:59 Liga 2
Pe aceeași temă