Dragoș Militaru visează la un miracol, chiar dacă Unirea Dej a ratat victoria în prima etapă a play-out-ului: ”Credem în șansa noastră până la final”

Andrei PASCU 30 Mar. 2024, 16:55 Liga 2

Unirea Dej se luptă pentru salvarea de la retrogradare în acest sezon de Liga 2, dar startul play-out-ului nu a venit cu un succes. A făcut deplasarea pe terenul unei echipe bune, CSM Reșița, unde a scos un punct după ce a fost condusă.

S-a terminat 1-1 întâlnirea care a avut loc sâmbătă, în prima rundă a play-out-ului, dar rezultatul a fost înregistrat și la pauză.

Unirea Dej remizează, dar șansele salvării rămân foarte mici

Cele două echipe se luptă, teoretic, pentru salvarea de la retrogradare, dar CSM Reșița nu își face, în practică, probleme. În jocul direct, din Valea Domanului, prima reușită a picat în minutul 19, semnat de gazde, când Marian Drăghiceanu și-a mai trecut în cont un gol în acest campionat.

Nu a fost singurul gol al primei reprize, pentru că Unirea Dej a revenit pe tabelă spre finalul părții, în minutul 40 mai exact, prin Daniel Pop. Întâlnirea s-a îndreptat către un 1-1 încă din prima repriză, iar în partea secundă echipele nu au mai reușit să marcheze.

  • Unirea Dej: Moroz – D. Pop, Tud. Telcean (Aur. Ciuciulete 46′), Chira, Roș – Al. Militaru (Hofman 46′, Golda 90+1′), Kereki (cpt.), Ad. Pop – Vic. Stancovici (Pruteanu 88′), Blaj (Călugăr 88′), Bîrnoi.
    Rezerve neutilizate: R. Pop – Fulga, Al. Șuteu, Mir. Manole. Antrenor: Dragoș Militaru

Dragoș Militaru speră într-un miracol: ”Credem în șansa noastră până la final”

”Principalul” Dragoș Militaru a remarcat, la finalul întâlnirii, faptul că partida a fost terminată, până la urmă, cu un rezultat pozitiv, care speră să le dea încredere jucătorilor săi. Continuă să spere la salvarea de la retrogradare, chiar dacă sunt șanse foarte mici, Unirea Dej fiind la nouă puncte de prima poziție care asigură menținerea în Liga 2.

A fost un meci între două echipe cu obiective diferite, acum, pe finalul acesta de sezon. Pe mine mă mulțumește cumva că n-am mai pierdut. După ultimele meciuri aveam nevoie de un joc în care băieţii să simtă că fac lucruri bune.

Am arătat că putem mai mult şi credem în șansa noastră până la final. Până la urmă, am recuperat un punct din zece, mai avem nouă, o să vedem ce putem face până la sfârşitul campionatului”, a declarat Dragoș Militaru, conform Radio Reșița.

Unirea Dej stă în runda a 2-a din play-out

În urma celor 13 puncte acumulate în sezonul regular, Unirea Dej s-a situat pe locul 18 în Liga 2, astfel că a fost repartizată în Grupa A a play-out-ului, alături de ACSM Ceahlăul, CSM Reșița, Metaloglobus, Campionii FC Argeș, CSC Dumbrăvia și CSM Alexandria.

Acum, după 1-1 cu CSM Reșița, dejenii pregătiți de Dragoș Militaru sunt tot pe al doilea loc retrogradabil din grupa lor, la nu mai puțin de nouă puncte în spatele echipei CSC Dumbrăviță, care a pierdut în prima rundă, 1-3 contra CSM Alexandria. După primul meci în play-out, disputat de Unirea Dej în deplasare, la Reșița, în etapa a 2-a va sta.

În runda a 3-a va avea primul meci acasă pentru clujeni, contra CSC Dumbrăvița.

Meciul integral dintre CSM Reșița și Unirea Dej, scor 1-1:

Foto: Zoli Bagosi / Radio Reșița
Video: CSM Reșița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fara-emotiile-retrogradarii-csm-resita-a-remizat-la-debutul-in-play-out-19304420

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-a-castigat-meciul-din-play-out-cu-viitorul-pandurii-19304410

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-debut-perfect-in-play-off-1-0-cu-cs-mioveni-19304411

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-1-play-out-liga-2-19304303

Andrei PASCU 30 Mar. 2024, 16:55 Liga 2
Pe aceeași temă