Florin Talpan, atacat și amenințat de ultrașii Stelei la meciul cu Gloria Buzău! Juristul a fost trimis la psihiatrie. ”Elena, mai lasă Grecia, vă recomandăm Obregia”. ”Precum la șah, nebunul trebuie sacrificat, întodeauna scopul final e cel mai important”

Cătălin MUREȘANU 21 May. 2023, 16:10 Liga 2

Florin Talpan a fost atacat de ultrașii din Ghencea. În timpul meciului cu Gloria Buzău, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 2, suporterii roș-albaștrilor au arborat mai multe bannere prin care amendează atitudinea juristului, cel care, în ultima perioadă, a avut mai multe ieșiri mediatice.

Suporterii steliști prezenți în Ghencea, duminică, la meciul pe care roș-albaștii l-au susținut împotriva celor de la Gloria Buzău și l-au câștigat cu 4-2, l-au luat în colimator pe Florin Talpan.

Pentru început, fanii de la Tibuna a II-a au arborat un mesaj cu trimitere directă spre juristul clubului: ”Îți place la Fanatik și la tv, Steaua a promovat, de ce jucăm în B?”.

Florin Talpan, atacat și amenințat de ultrașii Stelei la meciul cu Gloria Buzău

Apoi a venit rândul Peluzei Sud Steaua. Ultrașii au împânzit sectorul rezervat cu mai multe bannere, iar mesajul a fost același, de oprobriu la adresa lui Florin Talpan.

”Vorbești împotriva Stelei = vorbești împotriva noastră. Sudul nu uită și nu iartă”

”Circ ieftin la tv ai etalat, privim versiunea 2.0 de la Palat”

”Precum la șah, nebunul trebuie sacrificat, întodeauna scopul final e cel mai important”

 

Fanaticii steliști au continuat fără menajamente: ”Promovarea câștigată pe gazon, în birouri se doarme la unison”, ”Respectați Steaua, opriți circul!” sau ”Elena, mai lasă Grecia, vă recomandăm Obregia”, ultimul mesaj fiind cu trimitere la declarația pe care Florin Talpan a oferit-o pe holurile tribunalului, când a dezvăluit că: „Iubita mea a plecat singură în vacanță, în Grecia, eu nu am putut să merg pentru că aveam termen în procesul contra FCSB.”

 

Florin Talpan, în război cu toată lumea. I-a atacat, fără menajamente, pe fanii din AS47

În ultima perioadă, Florin Talpan a lansat un adevărat asalt al acuzațiilor. Nu a scăpat nimeni din radarul juristului Clubului Sportiv al Armatei Steaua, conducerea clubului, antrenorul Daniel Oprița, mai marii din Ministerul Apărării, chiar și o parte dintre suporteri fiind atacați de oficialul din Ghencea, cu toții au trecut prin verbul juristului.

”AS 47, de ce vă întâlniți pe ascuns? De ce amenințați cu bătaia suporterii care mă susțin? Nu vă este rușine? Nu vă este frică de lege? Ceea ce faceți voi este încălcarea flagrantă a legii, este instigare și amenințare! Daca sunteti suporteri cu gânduri bune, atunci plătiți licențierea mărcii Steaua, nu așteptați pomană. Nu sunteți mai presus de lege, de Becali, și nici de o alta entitate ! De ce să acceptăm ca Secția de Fotbal a clubului STEAUA să fie închisă? De ce să acceptăm ca locul Stelei în fotbalul românesc să fie luat de o altă entitate sportivă? De ce să cedăm locul nostru în fotbal unei Asociații care apare peste noapte?”, a transmis, printer altele, juristul printr-un comunicat postat, la finalul lunii aprilie, pe contul său de Facebook.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-in-superliga-dinamo-si-gloria-buzau-in-baraj-19271974

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ultima-etapa-a-play-off-ului-ligii-2-sc-otelul-unirea-dej-poli-iasi-dinamo-si-steaua-gloria-buzau-se-joaca-de-la-ora-1300-19271895

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sos-din-partea-frf-parlamentarii-vor-sa-restrictioneze-jocurile-de-noroc-principala-sursa-de-sponsorizare-privata-din-fotbalul-romanesc-ar-fi-foarte-greu-sa-ne-desfasuram-activitatea-ne-v-19271856

https://liga2.prosport.ro/special/opinii/circo-massimo-sau-minimo-19271610

https://liga2.prosport.ro/seria-1/comandantul-stefan-bichir-si-eduard-bachide-nu-vor-sa-auda-de-tas-ce-se-intampla-la-steaua-unde-tribunalul-din-elvetia-reprezinta-singura-speranta-pentru-o-eventuala-promovare-in-superliga-exclusi-19271550

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-multumit-de-parcursul-avut-de-steaua-19271445

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-reactie-oficiala-dupa-atacurile-dintre-florin-talpan-si-daniel-oprita-clubul-nu-poate-tolera-actiuni-care-aduc-prejudicii-de-imagine-celui-mai-mare-brand-sportiv-din-romania-19271440

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-si-a-asigurat-matematic-locul-2-in-play-off-ul-ligii-2-dar-nu-poate-promova-cand-are-loc-ultima-etapa-si-calculele-pentru-ocuparea-pozitie-secunde-direct-promovabile-si-a-celor-doua-locuri-de-19271344

Cătălin MUREȘANU 21 May. 2023, 16:10 Liga 2
Pe aceeași temă