Florin Răsdan vrea să-și bată viitoarea echipă! Mijlocașul, încrezător înainte de Viitorul Pandurii – CSM Slatina: ”Nu e un meci special, ci unul important. Știu că toți ochii vor fi pe mine”

Andrei PASCU 03 Mar. 2023, 13:22 Liga 2
Florin Răsdan vrea să-și bată viitoarea echipă! Mijlocașul, încrezător înainte de Viitorul Pandurii – CSM Slatina: ”Nu e un meci special, ci unul important. Știu că toți ochii vor fi pe mine”

Viitorul Pandurii și CSM Slatina sunt în luptă pentru ocuparea unui loc cât mai bun la finalul de sezon regular, iar sâmbătă, în etapa a 18-a, se vor întâlni în meci direct, de la ora 11:00, pe stadionul din Târgu Jiu.

Este un meci interesant și din perspectiva lui Florin Răsdan, care va termina sezonul la Viitorul Pandurii, dar care din vară va ajunge la CSM Slatina, cu care a semnat deja, înainte de reluarea campionatului chiar.

Florin Răsdan vrea să-și bată viitoarea echipă. Reacția fotbalistului înainte de Viitorul Pandurii – CSM Slatina

Rămâne de văzut dacă se va miza pe Răsdan dată fiind situația, dar fotbalistul în vârstă de 27 de ani este pregătit să intre motivat, la fel ca în toate celelalte partide, și să aducă cele trei puncte pentru gruparea gorjeană.

Înaintea partidei, CSM Slatina are un punct peste Viitorul Pandurii, 23 la 22, fiind pe locul 10, în timp ce gorjenii sunt pe locul 12. Într-un comentariu pe baza partidei de sâmbătă, Răsdan a recunoscut și motivul pentru care a decis să semneze cu CSM Slatina.

E important să-i batem pe cei de la Slatina, trecem și peste ei în clasament și cred că o victorie ne-ar oferi mai multă liniște în play-out. Nu țin eu neapărat să marchez, important este să-mi ajut echipa de pe teren. Dacă Mister consideră că merit să fiu pe teren, voi da totul. Nu este un meci special, dar este un meci important pentru mine.

Știu că toți ochii vor fi pe mine, pentru că mă voi duce din vară acolo. A fost o ofertă destul de bună din punct de vedere financiar (n.r. – de la CSM Slatina). Celor din conducere financiar (n.r. – de la Viitorul Pandurii) le-am spus cum m-am simțit în aceste luni, m-am simțit ca în cei patru ani petrecuți la Steaua. Este un club care mi-a intrat foarte repede în inimă.

M-am simțit foarte bine și mândru că port acest tricou. M-am simțit bine cu oamenii din oraș, cu conducerea, cu colegii din vestiar. Până mă voi duce acolo, eu voi da totul pentru acest club când o să intru pe teren”, a spus Florin Răsdan, citat de Gorjeanul.

Viitorul Pandurii și CSM Slatina, vecine de clasament în Liga 2

Viitorul Pandurii e pe locul 12 în Liga 2, cu 22 de puncte, la egalitate cu poziția a 13-a, CSC Dumbrăvița, și la un punct peste poziția a 14-a, CS Comunal Șelimbăr. În ultima rundă din 2022, a 16-a a sezonului regular, Viitorul Pandurii a trecut cu 3-1 de Ripensia, după care, în prima întâlnire din 2023, a făcut 0-0 cu Metaloglobus.

După jocul cu CSM Slatina, va întâlni FK Miercurea Ciuc în deplasare.

CSM Slatina e pe locul 11 în clasamentul Ligii 2 după 17 meciuri, cu 23 de puncte, la un punct sub locul 10, FC Brașov. Distanța dintre formația lui Daniel Oprescu și locul 6, care duce în play-off, e de patru puncte în acest moment. Poziția respectivă e ocupată acum de Dinamo.

În sezonul regular, CSM Slatina va mai întâlni, după Viitorul Pandurii (deplasare), pe Unirea Dej (acasă).

Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/optimism-la-csc-dumbravita-inainte-de-meciul-cu-progresul-spartac-cosmin-stan-pana-acum-ne-a-mers-foarte-bine-cu-echipele-nou-promovate-19261849

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-ultimul-presedinte-al-astrei-surprins-intr-o-agentie-de-pariuri-mai-pierd-timpul-uneori-imi-astept-randul-la-un-salon-de-manichiura-din-apropiere-in-2022-striga-din-inal-19261844

https://liga2.prosport.ro/seria-1/analiza-11-echipe-in-lupta-pentru-patru-locuri-de-play-off-de-liga-2-sansele-fiecarora-si-programul-lor-in-ultimele-doua-etape-ale-sezonului-regular-19261811

https://liga2.prosport.ro/seria-1/leo-grozavu-se-teme-de-penultima-clasata-poli-timisoara-partida-pare-dezechilibrata-dar-nu-va-fi-asa-vor-fi-orgolii-ambitii-antrenorul-iasiului-despre-cum-vede-lupta-din-play-o-19261841

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-calcule-peste-calcule-pentru-play-off-le-stiu-pe-de-rost-planul-b-al-antrenorului-in-cazul-in-care-fc-brasov-continua-in-play-out-meciul-cu-unirea-constanta-il-vede-vit-19261820

 

 

Andrei PASCU 03 Mar. 2023, 13:22 Liga 2
Pe aceeași temă