Florin Prunea rămâne încă un sezon la Iași: „Sper să facem un sezon viitor bun și să rămânem în prima ligă”

Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ 10 Jun. 2014, 20:16 Liga 2
Florin Prunea rămâne încă un sezon la Iași:**

Președintele executiv al CSMS Iași, Florin Prunea, a ajuns la un acord cu primarul Gheorghe Nichita, președintele de onoare al clubului, și va semna un nou acord cu gruparea din Copou. Prunea, căruia îi expiră contractul la sfârșitul lunii iunie, își va prelungi angajamentul până în vara lui 2015.

„Am discutat cu domnul primar Nichita și am bătut palma pentru încă un sezon. Mă bucur că voi rămâne la Iași și sper să facem un sezon viitor bun și să rămânem în prima ligă”, a declarat Florin Prunea.

Primarul Iașiului i-a făcut o nouă ofertă și antrenorului Marius Lăcătuș, tehnicianul urmând să ia o decizie în următoarele zile.

Vor pleca jucători în funcție de cine va veni

Președintele Florin Prunea a mai spus că sunt jucători care se vor despărți de clubul din Copou în această vară, dar o decizie în acest sens va fi luată în funcție de jucătorii care vor veni.

„Vor pleca o serie de jucători, dar nu putem renunța la nimeni acum până nu știm pe cine aducem. Jucătorii au contracte până la 30 iunie, iar cine nu va primi notificarea că angajamentul i se prelungește, este liber de contract. Referitor la transferuri, suntem în discuții avansate cu mai mulți jucători, dar nu pot da nume până nu vor semna”, a precizat șeful executivului ieșean.

Deocamdată sigure sunt plecările lui Herghelegiu și Avrămia, cei doi foști internaționali de tineret semnând încă din iarnă contracte cu Universitatea Craiova. La final mai sunt Țigănașu și Plămadă, jucători împrumutați de la Astra Giurgiu, respective FC Botoșani, dar oficialii ieșeni au anunțat că vor face tot posibilul pentru a-i păstra.

„Țigănașu și Plămadă sunt doi jucători valoroși, pe care ni-i dorim în continuare. Vom discuta cu oficialii echipelor Astra Giurgiu și FC Botoșani și sper să ne înțelegem pentru a ni-i ceda pe cei doi”, a mai spus Prunea.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ 10 Jun. 2014, 20:16 Liga 2
Pe aceeași temă