Florin Prunea: „Avem un program echilibrat”

Marius ANGHEL 02 Jul. 2014, 18:46 Liga 2
Florin Prunea:**

Președintele CSMS Iași, Florin Prunea, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, după stabilirea programului sezonului 2014/2015 al Ligii I, că gruparea din dealul Copoului are un program echilibrat și că va conta orice punct acumulat.

„Cred că avem un program echilibrat și, până la urmă, trebuie să jucăm cu toate echipele. Va conta orice punct, fie că jucăm acasă sau în deplasare. Noi trebuie să facem puncte încă din prima etapă, când jucăm acasă cu Viitorul. Va fi un campionat extrem de dificil dat fiind că vor retrogada șase echipe. Noi avem un lot bun, care cred că va face față rigorilor Ligii I”, a spus Prunea.

Oficialul formației ieșene a afirmat că își dorește un pacurs cât mai lung în Cupa Ligii. „Este o competiție pe care noi o vom trata cu seriozitate. Noi suntem o echipă nou-promovată și pentru noi Cupa Ligii este atractivă și din punct de vedere financiar. Vom întâlni într-un prelimar pe Târgu Mureș, după care învingătoarea va juca în compania echipei CFR Cluj. Eu cred că avem forța de a ajunge în turul secund”, a completat Prunea.

Sursa: Mediafax

Marius ANGHEL 02 Jul. 2014, 18:46 Liga 2
Pe aceeași temă