Florin Maxim, gata să-și lase jucătorii la mai bine. Fotbaliștii Corvinului ”au ușa deschisă” pentru transferuri: ”Dacă sunt oferte bune pentru ei și pentru club”

Răzvan STÎNGĂ 30 Dec. 2023, 14:58 Liga 2
Florin Maxim, gata să-și lase jucătorii la mai bine. Fotbaliștii Corvinului ”au ușa deschisă” pentru transferuri: ”Dacă sunt oferte bune pentru ei și pentru club”

Corvinul Hunedoara are unul dintre cele mai valoroase loturi din Liga 2, dar a fost format, în mare măsură, din anii trecuți, de când echipa se afla în Liga 3. Au fost aduși și jucători cu experiență în prima divizie, iar Florin Maxim este pregătit să se despartă de o parte din ei.

Antrenorul se gândește la binele fotbaliștilor săi și este convins că aceștia vor avea propuneri chiar și din SuperLiga României în curând, fie încă din această iarnă, fie la finalul sezonului de Liga 2, în vară.

Florin Maxim, pregătit să-și lase jucătorii la mai bine

Florin Maxim știe că va fi greu să îi țină în cazul unor oferte foarte bune, sportiv și financiar, dar spune că l-ar mulțumi astfel de transferuri, pentru că binele jucătorului primează. În plus, Corvinul Hunedoara nici nu are drept de promovare în SuperLiga României și va sta cel puțin acest sezon în Liga 2.

Florin Maxim se gândește la binele fotbaliștilor Corvinului

Numele care ar putea primi oferte, din punctul de vedere al lui Florin Maxim, sunt fundașul Mihai Velisar (25 de ani) și atacantul Marius Coman (27 de ani). Apărătorul a jucat în toate cele 15 etape din Liga 2, la fel și vârful, dar Coman are și șase goluri în dreptul său.

Avem în lot jucători care au avut contact cu Liga 1, numai că au căzut într-un con de umbră. Se numără aici Mihai Velisar, Marius Coman, care a fost golgheter în Liga 2, doar că au suferit niște accidentări, încrederea le-a scăzut.

Velisar are un caracter frumos, îl știam. Ne luăm informații despre jucătorii pe care îi aducem. Am riscat cu acești jucători, dar ne-a ieșit.

Îmi doresc să vină oferte pentru jucătorii de la Corvinul. Și eu am fost jucător, știu ce înseamnă acest lucru. Dacă sunt oferte bune pentru ei și pentru club, putem găsi înlocuitori„, a spus Florin Maxim, pentru Sport.ro.

Ce mutări va face Corvinul Hunedoara?

Florin Maxim trebuie să contureze lista cu transferuri, veniri și plecări, pentru că perioada de pregătire a conturat-o deja. Corvinul Hunedoara se va reuni la 8 ianuarie, va merge în cantonament în Turcia (Antalya) și va disputa o serie de meciuri amicale.

”Principalul” Corvinului este unul dintre cei mai buni antrenori din Liga 2 în acest sezon, aspect care se reflectă fie și doar din clasament, fiind pe locul 2 cu hunedorenii, echipă pe care a promovat-o din Liga 3 în vara trecută.

Foto: Corvinul Hunedoara și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fanii-argesului-cer-schimbari-la-nivelul-conducerii-19296684

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sponsorul-principal-asteptat-la-chindia-spune-altceva-decat-presedintele-clubului-19296681

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-stie-unde-va-juca-acasa-pe-durata-constructiei-noii-arene-din-hunedoara-19296673

https://liga2.prosport.ro/seria-1/danut-coman-s-a-intalnit-cu-sponsorul-cfc-arges-viorel-tudose-19296656#google_vignette

https://liga2.prosport.ro/seria-1/conducerea-chindia-isi-acopera-incompetenta-prin-a-da-vina-pe-altii-19296648

Răzvan STÎNGĂ 30 Dec. 2023, 14:58 Liga 2
Pe aceeași temă