Florin Maxim ia lecții de la marele Carlo Ancelotti. Antrenorul echipei Corvinul Hunedoara a plecat la Madrid

Andrei PASCU 17 Dec. 2023, 14:43 Liga 2

Florin Maxim este unul dintre cei mai buni antrenori din Liga 2 în acest sezon, aspect care se reflectă fie și doar din clasament, fiind pe locul 2 cu Corvinul Hunedoara, echipă pe care a promovat-o din Liga 3 în vara trecută. E drept și că are un lot format în precedenții doi ani de Liga 3, dar și un buget care să-i asigure liniște.

Deși a trimis jucătorii în vacanța de iarnă, în aceste zile Florin Maxim este plecat în Spania, la Madrid, unde ia lecții de la antrenorului Realului, Carlo Ancelotti. ”Principalul” hunedorenilor ia parte la un fel de stagiu de perfecționare.

Florin Maxim, antrenorul echipei Corvinul Hunedoara, ia lecții de la Carlo Ancelotti

Florin Maxim se află în Peninsula Iberică alături de preparatorul fizic al echipei sale, Cătălin Ojiga (foto articol), după cum a anunțat clubul din Liga 2 pe pagina de Facebook. Cei doi nu au ratat ocazia să se fotografieze cu Ancelotti și vor încerca să pună în practică informațiile primite de la italian, de patru ori câștigător al Ligii Campionilor ca antrenor, de două ori cu AC Milan și de două ori cu Real Madrid.

Pe lângă această deplasare în Spania, Florin Maxim trebuie să contureze și lista cu transferuri, veniri și plecări, pentru că perioada de pregătire a conturat-o deja. Corvinul Hunedoara se va reuni la 8 ianuarie, va merge în cantonament în Turcia (Antalya) și va disputa o serie de meciuri amicale.

Cu toţii suntem de acord că staff-ul nostru şi jucătorii noştri trebuie să se bucure de vacanţă, mai ales în condiţiile în care 2023 a fost un an la înălţime!
În aceste condiţii, suntem mândri să aflăm că antrenorul nostru principal, Florin Maxim, şi preparatorul fizic, Cătălin Ojiga, iau parte, în aceste zile, la antrenamentele celor de la Real Madrid C.F., alături de unul dintre cei mai mari tehnicieni din istoria fotbalului, Carlo Ancelotti, cu care s-au întreţinut înaintea unei sesiuni de pregătire!
Hala… Corvinul y nada más!”, notează Corvinul Hunedoara în privința prezenței lui Florin Maxim și Cătălin Ojiga la Madrid.

Florin Maxim pregătește Corvinul de mai bine de doi ani, din vara lui 2021. A promovat, în vara trecută, formația din Hunedoara în Liga 2, iar în actuala stagiune de campionat a adunat, în cele 15 etape, nouă victorii, patru egaluri și două eșecuri.

Corvinul Hunedoara va organiza cantonamentul de iarnă în Antalya

În runda a 16-a din Liga 2, prima după pauza de iarnă, Corvinul Hunedoara are meci pe teren propriu, contra CSM Slatina. Corvinul e pe locul 2 acum, cu 31 puncte, cu nouă puncte peste locul 7, Steaua.

Referitor la pregătirea părții a doua a sezonului de Liga 2, Corvinul Hunedoara, după reunirea de la 8 ianuarie, va disputa patru meciuri amicale, cu Unirea Dej,  ACS Mediaș, CSC Dumbrăvița și FC Bihor Oradea, până să meargă în cantonamentul din Turcia.

Foto: Corvinul Hunedoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/noi-disensiuni-la-steaua-daniel-oprita-reactie-dupa-postarea-lui-george-ogararu-19296238

https://liga2.prosport.ro/seria-1/raul-avram-okan-chatziterzoglu-si-alexandru-patlagica-s-au-despartit-de-metaloglobus-19296237

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-l-a-pierdut-pe-alexandru-core-19296209

https://liga2.prosport.ro/seria-1/razvan-morariu-a-semnat-alexandru-ciui-pleaca-de-la-csc-dumbravita-19296224

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-resemnata-ca-va-retrograda-din-liga-2-in-liga-3-19296211

Andrei PASCU 17 Dec. 2023, 14:43 Liga 2
Pe aceeași temă