Florin Marin salută revenirea Progresului

06 Mar. 2009, 14:02 Liga 2
Florin Marin salută revenirea Progresului

Managerul pietrenilor, Florin Marin, se aștepta ca ploieștenii de la FC să eșueze la Chiajna, în prima rundă din retur, după ce și propria-i echipă a avut un meci foarte dificil cu Concordia, în turul campionatului.
Mă așteptam să-i încurce pe cei de la Ploiești, mai ales că a avut rezultate bune în tur, chiar dacă a început campionatul mai greu. Concordia are jucători care pot face diferența, cu experiență în prima ligă”, a declarat managerul Ceahlăului.

 Progresul a rămas pe locul doi in clasamentul seriei I si are cu cinci puncte mai puțin decît Ceahlăul. "Faptul că echipa bucureșteană și l-a instalat antrenor pe Gheorghe Mulțescu și va reveni în campionat nu trebuie să încurce planurile grupării pietrene. Mă bucur că revin în campionat. Progresul și-a cîștigat meritat locul doi. Au plecat mulți jucători, dar noul antrenor are suficientă experiență pentru a face o echipă competitivă, care să se bată în continuare pentru promovare”, a mai declarat Florin Marin.

Acesta crede că pericolul numărul unu pentru Ceahlăul în meciul de sâmbătă, de la Galați, este fostul pietrean Ionuț Enache. "Pericolul lor numărul unu poate fi chiar Ionuț Enache. Dunărea este o echipă omogenă, care joacă de câțiva ani împreună și, după ce toată lumea a văzut-o retrogradată este cu siguranță, revelația turului. Noi trebuie să fim concentrați la joc și să ne atingem obiectivul ", a mai completat managerul general al Ceahlăului.

Articol scris de Cristian SOROCEANU
 

06 Mar. 2009, 14:02 Liga 2
Pe aceeași temă