Florin Marin consideră că Ceahlăul poate promova

04 Dec. 2008, 18:06 Liga 2
Florin Marin consideră că Ceahlăul poate promova

Managerul general al Ceahlăului, Florin Marin, spune că formația sa a realizat un tur de campionat foarte bun și obiectivul s-a schimbat, din formarea unei echipe competitive în revenirea în prima ligă.

 

"Consider că am avut un tur excelent. Echipa a avut constanță în rezultate și în joc. Jucătorii merită, în primul rând, felicitări, pentru că ei, deși nu aveau experiență în vară, au dat dovadă de caracter. Au muncit, s-au pregătit și au crezut tot timpul în victorie. Ceahlăul a câștigat în primul rând o echipă și elevii mei au demonstrat devotament față de club. Dacă în vară ne doream să formăm o echipă și numai în cazul în care avem culoar să țintim promovarea, acum vrem să promovăm", a declarat Florin Marin.

Tehnicianul Ceahlăului a anunțat că va întări lotul cu "trei-patru jucători tineri, de perspectivă" pe care și-i dorește până pe 5 ianuarie. "Contează mult să am tot lotul în pregătire. Rezultatele mai puțin bune de la echipele mari, Steaua, Dinamo și Rapid au aceeași cauză: foarte mulți jucători au venit pe parcursul perioadelor de acumulări, ori, pentru a avea rezultate bune trebuie să ai tot lotul la dispoziție în perioada de pregătire", este de părere Florin Marin.

Ceahlăul se va reuni pe 5 ianuarie 2009 și se va antrena până pe 2 februarie la Piatra Neamț, după care va efectua un cantonament în Antalya, care se va termina pe 16 februarie.
La finalul turului Ligii a II-a, formația lui Florin Marin ocupă primul loc în Seria I, cu 35 de puncte, urmată de Progresul (33p) și CSM Ploiești (30p).

 

articol scris de Irina MANDREȘ

04 Dec. 2008, 18:06 Liga 2
Pe aceeași temă