Florin Marin consideră că Ceahlăul poate promova

Publicat: 04 Dec. 2008, 18:06 Actualizat: 04 Dec. 2008, 18:17 Liga 2
Florin Marin consideră că Ceahlăul poate promova

Managerul general al Ceahlăului, Florin Marin, spune că formația sa a realizat un tur de campionat foarte bun și obiectivul s-a schimbat, din formarea unei echipe competitive în revenirea în prima ligă.

 

"Consider că am avut un tur excelent. Echipa a avut constanță în rezultate și în joc. Jucătorii merită, în primul rând, felicitări, pentru că ei, deși nu aveau experiență în vară, au dat dovadă de caracter. Au muncit, s-au pregătit și au crezut tot timpul în victorie. Ceahlăul a câștigat în primul rând o echipă și elevii mei au demonstrat devotament față de club. Dacă în vară ne doream să formăm o echipă și numai în cazul în care avem culoar să țintim promovarea, acum vrem să promovăm", a declarat Florin Marin.

Tehnicianul Ceahlăului a anunțat că va întări lotul cu "trei-patru jucători tineri, de perspectivă" pe care și-i dorește până pe 5 ianuarie. "Contează mult să am tot lotul în pregătire. Rezultatele mai puțin bune de la echipele mari, Steaua, Dinamo și Rapid au aceeași cauză: foarte mulți jucători au venit pe parcursul perioadelor de acumulări, ori, pentru a avea rezultate bune trebuie să ai tot lotul la dispoziție în perioada de pregătire", este de părere Florin Marin.

Ceahlăul se va reuni pe 5 ianuarie 2009 și se va antrena până pe 2 februarie la Piatra Neamț, după care va efectua un cantonament în Antalya, care se va termina pe 16 februarie.
La finalul turului Ligii a II-a, formația lui Florin Marin ocupă primul loc în Seria I, cu 35 de puncte, urmată de Progresul (33p) și CSM Ploiești (30p).

 

articol scris de Irina MANDREȘ

Publicat: 04 Dec. 2008, 18:06 Actualizat: 04 Dec. 2008, 18:17 Liga 2
Pe aceeași temă