Florin Fabian, declarații îndrăznețe înainte de meciul dintre Recea și Concordia Chiajna: ”Sunt convins că vom câștiga.” Terenul e plin de zăpadă, maramureșenii au cerut ajutorul fanilor

Răzvan STÎNGĂ 19 Feb. 2021, 11:42 Liga 2
Florin Fabian, declarații îndrăznețe înainte de meciul dintre Recea și Concordia Chiajna: ”Sunt convins că vom câștiga.” Terenul e plin de zăpadă, maramureșenii au cerut ajutorul fanilor

Fotbal Comuna Recea se confruntă cu probleme importante din punct de vedere financiar, dar cu toate acestea reia campionatul Ligii 2 cu încredere.

Antrenorul Florin Fabian, venit să salveze echipa de la retrogradare în această iarnă, este plin de speranțe în această privință, deși nu se poate spune că actualul context îi avantajează pe maramureșeni.

Florin Fabian: ”Partida cu Concordia Chiajna va fi pregătită foarte bine și sunt convins că o vom câștiga” 

”Principalul” s-a declarat extrem de mulțumit de perioada de pregătire, deși Fotbal Comuna Recea a avut numai adversari mult mai slab cotați ca ea în amicale. Nu a jucat nici măcar un meci test cu o echipă din Liga 2, cel puțin. În plus, toate confruntările s-au disputat pe teren sintetic, la fel ca majoritatea echipelor din divizia secundă de altfel, dar asta ar putea să îi aducă probleme în primele meciuri oficiale din 2021.

Fotbal Comuna Recea reia campionatul cu o partidă cu Concordia Chiajna, sâmbătă de la 11:00, pe teren propriu. Florin Fabian a prefațat confruntarea cu ilfovenii, dar a vorbit și pe seama luptei la retrogradare.

”Sunt alături de echipă de mai bine de trei săptămâni. Mi-aș fi dorit să am la dispoziție o lună și jumătate ca să pot implementa ideile și conceptul meu de joc. Eu sper ca băieții să fie receptivi în continuare și rezultatele din meciurile de pregătire să fie confirmate și în campionat.

Fiecare meci este foarte greu. Partida cu Concordia Chiajna va fi pregătită foarte bine și sunt convins că o vom câștiga. Băieții sunt foarte conectați și dornici de a începe campionatul. Am o conexiune foarte bună cu băieții și asta înseamnă foarte mult pentru mine. Receptivitatea lor și atitudinea manifestată la antrenamente și meciuri amicale îmi dau speranța că totul va fi bine.

Am făcut o pregătire bună și mi-a plăcut foarte mult implicarea băieților. Au conștientizat că avem un obiectiv de îndeplinit, lucru nu foarte ușor, dar realizabil. Sunt mulțumit de modul cum s-au antrenat băieții și cred că, dacă vom avea liniște și stabilitate financiară la echipă, ne putem salva de la retrogradare.

Eu sunt optimist, de aceea am venit la echipă. Eu am lipsit o perioadă din fotbalul profesionist, din motive personale, nu pentru că n-aș fi avut oferte de a antrena”, a declarat Florin Fabian, citat de Glasul Maramureșului.

Fotbal Comuna Recea a solicitat ajutorul fanilor 

Cu o zi înaintea meciului cu Concordia Chiajna, Fotbal Comuna Recea se confruntă cu probleme, din cauza stratului de zăpadă care s-a așezat pe suprafața de joc. Maramureșenii au făcut apel, pe pagina de Facbook, ca fanii care vor să vină să ajute la curățarea terenului, să o facă.

În ultimele zile, în zonă a nins puternic, iar asta pune clubul Fotbal Comuna Recea într-o situație dificilă, cu aproximatv 24 de ore înainte să reia Liga 2.

”!!IMPORTANT‼️
Cine poate să vină să eliberăm terenul de zăpadă?
Vineri începând cu ora 9:00.
Multumim!”, se arată pe pagina de Facebook, ACSF Maramures Recea.

Fotbal Comuna Recea se află pe locul 16 în Liga 2, cu 14 puncte acumulate în 13 meciuri, în timp ce Concordia Chiajna e pe poziția a 14-a, cu 15 puncte adunate în 14 jocuri. Meciul direct dintre cele două echipe are loc sâmbătă, de la ora 11:00, la Recea, în cadrul etapei a 16-a a Ligii 2.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fotbal-comuna-recea-a-incheiat-perioada-de-pregatire-cu-victorii-pe-linie-a-trecut-si-de-sportul-simleu-silvaniei-si-a-ajuns-la-un-total-de-19-goluri-marcate-si-doar-unul-primit-19169542

https://liga2.prosport.ro/seria-1/al-cincilea-meci-amical-si-a-cincea-victorie-pentru-recea-ultimul-succes-cu-liderul-seriei-9-din-liga-3-unirea-dej-19169340

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fotbal-comuna-recea-e-invincibila-in-amicale-a-castigat-si-partida-cu-avantul-reghin-in-care-maramuresenii-au-testat-un-jucator-de-la-dunarea-calarasi-19168450

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 19 Feb. 2021, 11:42 Liga 2
Pe aceeași temă