Florin Axinia, operat pe creier!

Liga2.ro 25 Sep. 2008, 08:52 Liga 2
Florin Axinia, operat pe creier!

Florin Axinia, fost jucător la Ceahlăul, a fost supus unei intervenții chirurgicale pe creier în dimineața zilei de ieri. Florin Axinia (foto) este internat în prezent la secția de terapie intensivă a Clinicii de Neurochirurgie Iași. Axinia a leșinat luni seara, acasă, iar la ora 21:50 a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Neamț, cu dureri de cap, vărsături și scaune diareice. A fost internat în secția Contagioase, însă durerile de cap foarte mari i-au făcut pe medicii nemțeni să îl programeze la prima oră a dimineții de ieri la un control cu computerul tomograf.

A rezultat că este vorba despre hemoragie intracraniană, așa că următorul pas a fost trimiterea de urgență a fostului fotbalist la Clinica de Neurochirurgie Iași. „Am ajuns la Iași, iar doctorii de aici au început imediat investigațiile. Mi s-a spus că este vorba despre anevrism și că va fi operat. Nu l-am văzut de dimineață decât un minut, dar avem lângă noi familia și pe domnul Ștefan, care ne ajută“, a declarat, plângând, Mihaela Axinia, soția fostei glorii a galben-negrilor. „E conștient, dar are dureri mari de cap. Din câte mi s-a spus, operația a fost un succes“, a continuat soția lui Axinia. Gheorghe Ștefan, care e și nașul de cununie al lui Axinia, a intervenit pentru ca acesta să aibă parte de cel mai bun tratament.

Voia o școală de fotbal
În vârstă de 34 de ani, Florin Axinia, cu 315 meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc și 105 goluri marcate, a antrenat-o în sezonul trecut pe Voința Pângărați, unde a și jucat ca atacant, echipă care a ratat promovarea în Liga a III-a în favoarea Petrolului Moinești. Avea în plan să deschidă o școală particulară de fotbal care să-i poarte numele și unde dorea să-i coopteze ca antrenori pe o parte din foștii coechi-pieri cu care a făcut istorie la Ceahlăul: 10 ani consecutiv în prima divizie și două egaluri în 1999 împotriva Juventusului în UEFA Intertoto.

Articol scris de Cristi Soroceanu

Liga2.ro 25 Sep. 2008, 08:52 Liga 2
Pe aceeași temă