Robert Ilyeș acceptă că FK Miercurea Ciuc nu poate mai mult în acest moment. A ratat victoria cu Viitorul Pandurii, cu 1-0 pe tabelă și om în plus: ”Trebuie să joc și să antrenez ce am”

Răzvan STÎNGĂ 04 Sep. 2023, 18:00 Liga 2
Robert Ilyeș acceptă că FK Miercurea Ciuc nu poate mai mult în acest moment. A ratat victoria cu Viitorul Pandurii, cu 1-0 pe tabelă și om în plus: ”Trebuie să joc și să antrenez ce am”

FK Miercurea Ciuc a trecut pe lângă victorie și în etapa a 5-a de Liga 2, cu Viitorul Pandurii, în deplasare. A rămas cu un succes în cont (3-0 cu Progresul Spartac), confruntarea cu gorjenii fiind, la finalul celor 90 de minute, la egalitate, 1-1.

FK Miercurea Ciuc, antrenată de Robert Ilyeș, a condus cu 1-0 și a avut și om în plus, dar până la urmă a plecat din Gorj cu un punct.

FK Miercurea Ciuc, remiză în deplasarea cu Viitorul Pandurii, scor 1-1

FK Miercurea Ciuc a marcat chiar înainte de pauză, motiv pentru care a primit și un plus important de încredere la aspectul moral. A deschis scorul prin David Kelemen, în minutul 44, iar din minutul 72 elevii lui Robert Ilyeș au beneficiat și de un om în plus pe teren, în urma eliminării lui Charles Acolaste.

Doar că, Viitorul Pandurii, în ciuda inferiorității numerice, a marcat cu cinci minute înainte de finalul timpului regulamentar, prin Alex Gîrbiță, și a smuls un punct.

  • FK Miercurea Ciuc: M. Simon – Gergely, Kelemen (cpt.), Apro, Csiszer (B. Pinter 79′), J. Nagy, Vereș, Gal-Andrezly, Babati (Jelena 61′), Jebari (Magyari 46′), Makrai
    Rezerve neutilizate: Gyenge – Vita, Bartoș, Berkeczi, B. Szabo, Leczki

Robert Ilyeș voia trei puncte din partida Viitorul Pandurii – FK Miercurea Ciuc

La finalul partidei, Robert Ilyeș a scos în evidență mai multe detalii, printre care unele legate de nivelul lotului pe care îl are, pe care nu îl consideră, după cum a declarat, nici numeros, nici valoric. Crede că era nevoie de ceva mai multe veniri, de aducerile unor fotbaliști ceruți de el, dar până la urmă trebuie să se descurce cu ce are.

Antrenorul clubului din Miercurea Ciuc a catalogat partida cu Viitorul Pandurii drept una în urma căreia a pierdut două puncte.

Am pierdut două puncte, pentru că am condus cu 1-0, am avut om în plus, dar nu am putut gestiona rezultatul. După golul primit, am avut încă o bară, nu avem nici noroc. Mingea iese afară din bară.

O primă repriză… dar până la urmă trebuie să felicit jucătorii, am plecat de la Târgu Jiu cu un punct. Trebuie să fim realiști, nu avem echipă așa bună ca să fim mai sus. Eu sunt realist față de ce lot avem și știu ce pot jucătorii mei, cred că asta putem acum.

Nu avem un lot nici numeric, nici valoric… . Din păcate nu au venit jucătorii pe care i-am vrut, toți pe care îi voiam, dar trebuie să merg mai departe cu lotul pe care îl am, din păcate. Sunt nemulțumit, nu am un lot competitiv, cu care să joc ce mi-aș dori, dar trebuie să joc și să antrenez ce am”, a declarat Robert Ilyeș la Metropola TV.

FK Miercurea Ciuc va juca împotriva CS Mioveni după pauza de Liga 2

Ajunsă la 5 puncte după primele cinci etape ale Ligii 2, FK Miercurea Ciuc ocupă în acest moment locul 13 în clasament. În etapa următoare, a 6-a, echipa lui Robert Ilyes va juca pe teren propriu, după pauza pricinuită de meciurile echipelor naționale, cu CS Mioveni, formație care are o victorie, trei remize și un eșec. A adunat 6 puncte și se află pe locul 10.

În Liga 2, FK Miercurea Ciuc are două eșecuri, două egaluri și o victorie. A cedat în duelurile cu Concordia Chiajna (acasă, 0-3) și Corvinul Hunedoara (deplasare, 0-2), a învins Progresul Spartac (acasă, 3-0) și a remizat cu CSM Reșița (acasă, 1-1) și cu Viitorul Pandurii (deplasare, 1-1).

Este un campionat ciudat, multe rezultate de egalitate, dar toată lumea vrea punctele, se luptă, așa a fost și în cazul nostru. Angajament, mult efort fizic, baloane la bătaie. E greu! E greu să pregătești un meci contra unui adversar cu talie, cu forță, cu viteză. E foarte greu!

Vine bine pauza, sper să recuperez jucătorii accidentați, să am lotul stabil pentru următorul meci, contra Mioveniului”, a mai afirmat antrenorul ciucanilor.

Foto: Leczki Jozsi (Mediafax Foto) și FK Miercurea Ciuc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-s-a-desparit-de-bogdan-barbu-si-a-semnat-cu-mihai-leca-19283740

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-0-0-cu-csm-resita-in-etapa-a-5-a-de-liga-2-19283736

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-asteapta-doi-jucatori-de-la-uta-19283733

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-esec-cu-csc-dumbravita-scor-0-1-in-etapa-a-5-a-19283729

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-0-1-cu-unirea-slobozia-andrei-cordos-contestat-19283726

https://liga2.prosport.ro/seria-1/finantatorul-echipei-csm-ceahlaul-reactie-dupa-jocul-cu-cs-tunari-19283719

Răzvan STÎNGĂ 04 Sep. 2023, 18:00 Liga 2
Pe aceeași temă