FK Miercurea Ciuc suferă în continuare în atac, iar Robert Ilyeș a remarcat problema după partida cu CS Mioveni: ”Mai avem de lucrat în față, trebuie să progresăm”

Andrei PASCU 17 Sep. 2023, 16:24 Liga 2

FK Miercurea Ciuc nu a reușit să bifeze a doua victorie în Liga 2 nici după partida din runda a 6-a, de pe teren propriu, cu CS Mioveni, scor 0-0. În continuare, după cum a declarat și antrenorul Robert Ilyeș la finalul întâlnirii, ciucanii continuă să sufere în ultimii metri.

Însă, ”principalul” formației din Miercurea Ciuc a fost mulțumit de faptul că nu a luat gol, deși a întâlnit o echipă pe care a lăudat-o înaintea întâlnirii, la conferința de presă.

FK Miercurea Ciuc, remiză cu CS Mioveni, 0-0, în etapa a 6-a de Liga 2

FK Miercurea Ciuc nu arată, momentan cel puțin, că poate emite pretenții la primele șase locuri la finalul sezonului regular, dar Robert Ilyeș e convins că, peste câteva runde, echipa va arăta din ce în ce mai bine, că va regla sincopele din față, în atac.

  • FK Miercurea Ciuc: M. Becze – J. Nagy, Vita, Apro, Gal-Andrezly, Csuros (cpt.), Veres, Bloj, A. Nistor, Babati (Jelena 77′), Makrai (Magyari 70′)
    Rezerve neutilizate: Gyenge – Csiszer, B. Szabo, Bakos, B. Pinter, Ronai, Berkeczi.

Apărarea a fost la un nivel apropiat de ceea ce el își dorește și speră că și acțiunile de atac vor fi în curând la un nivel pe care îl vrea. Deocamdată, FK Miercurea Ciuc rămâne cu o singură victorie în Liga 2 până acum, 3-0 cu Progresul Spartac, ultima clasată.

Meciul a fost interesant pentru public, însă pentru banca tehnică, pentru echipă, din păcate mai puțin, deoarece n-am reușit să marcăm, astfel că suferit în continuare pentru o nouă victorie.

Cred că am jucat împotriva unei formații foarte bune, ceea ce am pregătit și le-am spus și băieților, are o tranziție foarte bună, joacă bine pe contre. Dar pot să spun și că, în apărare, băieții au fost jos pălăria, un meci foarte bun din acest punct de vedere, e bine că nu am luat gol.

Mai avem de lucrat în față. Din păcate, în ultimii 10-20-30 de metri suferim, la acele decizii care privesc ultima pasă sau finalizarea în sine. Trebuie să progresăm!”, a afirmat Robert Ilyeș la finalul întâlnirii.

FK Miercurea Ciuc, 6 puncte după șase meciuri în Liga 2

Ajunsă la 6 puncte după primele șase etape ale Ligii 2, FK Miercurea Ciuc ocupă în acest moment locul 13 în clasament. În etapa următoare, a 7-a, echipa lui Robert Ilyes va juca pe teren advers, contra CS Tunari, formație care are un egal și cinci înfrângeri. Aceasta a adunat un punct și se află pe locul 19, iar recent a rămas fără antrenor, fără Florin Stîngă, care și-a dat demisia.

În Liga 2, FK Miercurea Ciuc are două eșecuri, trei egaluri și o victorie. A cedat în duelurile cu Concordia Chiajna (acasă, 0-3) și Corvinul Hunedoara (deplasare, 0-2), a învins Progresul Spartac (acasă, 3-0) și a remizat cu CSM Reșița (acasă, 1-1), cu Viitorul Pandurii (deplasare, 1-1) și cu CS Mioveni (acasă, 0-0).

Interviul oferit de Robert Ilyeș la finalul întâlnirii FK Miercurea Ciuc – CS Mioveni

https://www.youtube.com/watch?v=UfijWzEWzv4

Foto și video: FK Miercurea Ciuc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-acuza-arbitrajul-dupa-remiza-cu-csm-slatina-19285204

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-florin-maxim-dupa-corvinul-csm-resita-2-0-19285196

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ce-a-spus-flavius-stoican-dupa-corvinul-csm-resita-2-0-19285185

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-stinga-si-a-anuntat-demisia-de-la-cs-tunari-19284981

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-claudiu-niculescu-dupa-csm-slatina-selimbar-0-0-19285154

Andrei PASCU 17 Sep. 2023, 16:24 Liga 2
Pe aceeași temă