FK Miercurea Ciuc face orice pentru un rezultat pozitiv cu Unirea Slobozia și îi cheamă pe fani în deplasare. Demersul harghitenilor

Andrei PASCU 04 Apr. 2024, 17:24 Liga 2
FK Miercurea Ciuc face orice pentru un rezultat pozitiv cu Unirea Slobozia și îi cheamă pe fani în deplasare. Demersul harghitenilor

FK Miercurea Ciuc țintește promovarea directă în SuperLiga României, iar startul de play-off din Liga 2 i-a dat mare încredere. A învins, pe teren propriu, CSC Șelimbăr, iar acum speră la un meci bun și contra Unirii Slobozia.

Pentru partida de duminică, ciucanii au luat o decizie prin care să aibă parte de susținerea cât mai multor suporteri, chiar dacă distanța e lungă, de peste 300 de kilometri.

Clubul antrenat de Robert Ilyeș a hotărât să pună la dispoziția fanilor un autobuz, iar costurile vor fi suportate în totalitate de FK Miercurea Ciuc. Duelul va avea loc duminică, de la ora 12:00, în format live-text pe Liga2.ro.

FK Miercurea Ciuc le oferă suporterilor transport gratuit pentru jocul cu Unirea Slobozia

Echipa din județul Covasna are parte de susținere importantă la meciurile de pe teren propriu, dar în deplasare este însoțită de un număr redus de fani. Din acest motiv, conducerea a hotărât să le pună la dispoziție susținătorilor transportul, tocmai pentru ca duelul cu Unirea Slobozia să fie abordat de elevii lui Robert Ilyeș cu mai multă încredere și suport din tribune.

De altfel, în urma partidei cu Șelimbăr, antrenorul Robert Ilyeș chiar declara că speră ca suporterii să împingă de la spate echipa în cel puțin meciurile de pe teren propriu, să vină în număr cât mai mare la stadion.

FK Miercurea Ciuc pune la dispoziție un autobuz gratuit pentru fani, pentru meciul din play-off împotriva Unirii Slobozia, de duminică, 7 aprilie. (…)

Plecarea are loc duminică, la ora 5.00, din parcarea Arenei Er Azss Zsolt”, a transmis FK Miercurea Ciuc pe pagina de Facebook.

Echipa lui Robert Ilyeș, rezultate pozitive în partidele cu Unirea Slobozia

În ultimele trei meciuri directe, FK Miercurea Ciuc a învins Unirea Slobozia. În septembrie 2022, în sezonul trecut, în campionatul regular, ciucanii s-au impus, pe teren advers, cu 1-0. Apoi, au câștigat și duelurile din play-out-ul sezonului precedent, 3-1 pe teren propriu, dar și întâlnirea din acest campionat, din întrecerea regulară, de la Slobozia, scor 1-0.

Unirea Slobozia a debutat cu victorie și ea în play-off, 1-0 cu CS Mioveni, iar Adrian Mihalcea chiar remarca, la finalul duelului, faptul că FK Miercurea Ciuc are bilanț pozitiv cu echipa pe care o pregătește.

Vreau revanșa! Clar, vreau revanșa! În momentul în care o echipă te bate de două ori în același campionat, înseamnă că e net superioară și eu nu cred asta. Mi-ar plăcea să nu mai existe probleme de arbitraj, mi-ar plăcea!

Adică, am avut două sau trei exemple cu aceeași echipă, în care au fost probleme de arbitraj. E un meci de play-off, ar fi super ok să nu fie semn de întrebare”, afirma Mihalcea.

FK Miercurea Ciuc, urcare de două poziții după prima rundă din play-off

FK Miercurea Ciuc a început de pe locul 6 play-off-ul din Liga 2, cu 32 puncte. Avea de recuperat un punct față de locul 5, CS Mioveni, și trei față de ocupanta locului 4, Gloria Buzău, înaintea întâlnirii cu CSC Șelimbăr.

Datorită victoriei de luni, contra CSC Șelimbăr, ciucanii au urcat două poziții, pe locul 4, crescând șansele de promovare directă în prima divizie. În același timp, acum au de recuperat trei puncte în raport cu locul 3, Corvinul Hunedoara, șapte față de locul 2, CSC Șelimbăr, și opt față de locul 1, Unirea Slobozia.

Referitor la programul din grupa pentru promovare, după etapa a 2-a din play-off-ul Ligii 2, când FK Miercurea Ciuc va întâlni, în deplasare, Unirea Slobozia, va da peste CS Mioveni, pe teren propriu.

Foto: Bogdan Balas și Petronel Tudor (Sport Pictures), FK Miercurea Ciuc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-si-gloria-buzau-joaca-in-deschiderea-etapei-2-din-play-off-ul-ligii-2-19305024

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-csc-dumbravita-in-etapa-a-2-a-a-play-out-ului-ligii-2-19305025

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/jucatorii-de-la-csm-slatina-au-lasat-mingea-deoparte-pentru-a-planta-pomi-19305007

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adi-popa-o-doreste-retrogradata-pe-dinamo-ca-steaua-sa-umple-din-nou-ghencea-intr-un-meci-din-liga-2-mijlocasul-a-vorbit-si-despre-sansele-celor-de-la-fcsb-sa-fie-din-nou-campioni-video-19305003

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/mircea-rednic-regreta-ca-nu-a-fost-la-corvinul-cfr-19305000

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-voluntari-este-adversara-corvinului-in-semifinala-acestei-editii-a-cupei-romaniei-19304992

Andrei PASCU 04 Apr. 2024, 17:24 Liga 2
Pe aceeași temă