FK Miercurea Ciuc, cu motor diesel. Acum merge din victorie în victorie și a mai învins o pretendentă la promovare, Unirea Slobozia. Impresiile antrenorului Francisc Dican

Autor: Andrei PASCU Publicat: 03 Sep. 2022, 15:35 Actualizat: 04 Sep. 2022, 12:39 Liga 2

După un start de sezon cu două eșecuri la rând, FK Miercurea Ciuc a început să lege victoriile și a ajuns la trei succese consecutive. Sâmbătă, în runda a 5-a din Liga 2, ciucanii au reușit un rezultat surprinzător pe terenul formației Unirea Slobozia, de care au trecut la un gol diferență, la limită, scor 1-0.

FK Miercurea Ciuc, victorie și cu Unirea Slobozia

Lorant Kovacs a adus încă trei puncte pentru FK Miercurea Ciuc, el punctând de la punctul cu var, în urma unui fault în careu asupra lui Ivanovici, comis de Cruceru. Kovacs a transformat de la 11 metri în minutul 23, iar până la final tabela nu s-a mai schimbat.

La finalul confruntării de la Slobozia, Francisc Dican, antrenorul oaspeților, a afirmat faptul că este încântat de succes, mai ales că meciul s-a disputat în condiții speciale. Terenul a fost unul moale, pentru că în ultimele ore a plouat foarte mult.

Francisc Dican, mulțumit după partida Unirea Slobozia – FK Miercurea Ciuc 0-1: ”Îi felicit pe băieți pentru rezultat și joc”

Deși ceea ce a pregătit el a avut de suferit din pricina gazonului, în cele din urmă FK Miercurea Ciuc a reușit să mai obțină o victorie, a treia la rând după cum spuneam, și să mai urce câteva locuri în clasament. Echipa lui Dican va termina runda a 5-a în partea superioară a clasamentului.

A fost un meci greu, foarte greu. Ne-am pregătit pentru asta toată săptămâna, știam că vom juca împotriva unei echipe bune, că jocul va fi unul greu. Îi felicit pe băieți pentru rezultat și joc, toată lumea s-a luptat din greu pentru aceste trei puncte.

Nu ne-am putut exprima cum am vrut, jocul a fost îngreunat de faptul că terenul a fost umed și alunecos, plouând în toată noaptea dinaintea meciului. O victorie mare, iar cel mai important lucru este că ne întoarcem acasă cu trei puncte”, a spus Francisc Dican, conform Szekely Sport.

  • FK Miercurea Ciuc, cu Unirea Slobozia: Gyenge – Gal-Andrezly, M. Kovacs, Kelemen (cpt.), Apro, Ivanovici (Schieb 56), L. Kovacs (Nemanic 81), Panos (Csuros 75), Jebari (R. Takacs 56), El Sawy (T. Suciu 56), Jelena;
    Rezerve neutilizate: Moga – Sandor, Csiszer, Bărăbaș;

FK Miercurea Ciuc, în jumătatea superioară a clasamentului. Meciul următor, cu Minaur Baia Mare

Pe locul 7 se află FK Miercurea Ciuc în urma victoriei cu Unirea Slobozia, cu 9 puncte. În runda a 6-a va evolua din nou pe teren propriu, cu o nou-promovată, Minaur Baia Mare.

Reamintind, ciucanii au pierdut la un gol în primele două etape de Liga 2. În prima rundă au cedat cu 1-2 în disputa cu Unirea Dej, după care cu 0-1 în duelul cu Concordia Chiajna. Apoi a urmat victoria surprinzătoare și categorică împotriva Stelei, scor 4-0, pentru ca apoi să treacă de Gloria Buzău, scor 3-2, iar în runda a 5-a să învingă pe terenul Unirii Slobozia, scor 1-0, o pretendentă la promovare.

Foto: Petronel Tudor / Info Ialomița

 

 

 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 03 Sep. 2022, 15:35 Actualizat: 04 Sep. 2022, 12:39 Liga 2
Pe aceeași temă