FK Csikszereda continuă seria cu rezultate pozitive, dar Valentin Suciu e supărat. Antrenorul, nemulțumit după partida cu Unirea Slobozia: ”Sper să nu se mai întâmple în meciul următor”

Răzvan STÎNGĂ 28 Nov. 2021, 13:16 Liga 2

FK Csikszereda a ratat șansa să își treacă în cont a patra victorie la rând în Liga 2, reușind doar un rezultat de egalitate pe teren propriu, cu Unirea Slobozia, în etapa a 15-a. Sâmbătă, partida de la Miercurea Ciuc s-a terminat 0-0, deși formația gazdă a ratat multe șanse importante.

Valentin Suciu: ”Portarul Sloboziei a avut o zi foarte bună, pot spune că a apărat foarte bine” 

Până și Adrian Mihalcea a fost nemulțumit de jocul Unirii Slobozia, considerând că formația sa a scos cu mult noroc un punct. ”Principalul” formației din Miercurea Ciuc, Valentin Suciu, a semnalat, la final, în principal, lipsa de lucididate de la finalizare a jucătorilor săi, care au ratat din multe poziții bune și l-au făcut mare pe portarul Ionuț Gurău.

Nici măcar oamenii introduși pe parcursul jocului nu au reușit să aducă prospețimea la finalizare de care FK Csikszereda avea nevoie, aspect remarcat la rândul său de Valentin Suciu.

Nu s-a marcat niciun gol, reușita a lipsit. Portarul Sloboziei a avut o zi foarte bună, pot spune că a apărat foarte bine. Am avut situții în urma cărora am fi putut decide soarta meciului încă din prima repriză, dar, din păcate, golul nu a venit.

Au fost un jucător sau doi de la care mă așteptam la mai mult. Nu au adus plusul pe care îl așteptam de la ei. Din păcate, schimbările nu au adus plusul în joc de care ar fi avut nevoie echipa. Îmi pare rău că am reușit să luăm doar un punct acasă, pentru că am pus presiune pe adversar din primul minut până în ultimul”, a declarat Valentin Suciu, citat de Szekely Sport.

  • FK Csikszereda: Gyenge – Aszalos (Takacs 46’), Gergely, Apro (Kelemen 66’), P. Ivanovici, Bara, Csuros (cpt.) (Bako 79’), Jebari, Gal-Andrezly, Jelena (Krusnauskas 79’), Schieb (Hernando 66’).
    Rezerve neutilizate: Albert – Szondi, R, Bărăbaș, Bor.

FK Csikszereda termină anul cu un meci cu Ripensia, la Timișoara 

FK Csikszereda a ratat șansa de a se apropia și mai mult de primele șase clasate, dar Valentin Suciu vrea să treacă repede peste egal și să obțină cele trei puncte în ultima partidă din acest an, cu Ripensia în deplasare.

De mâine, ne vom concentra pe ultimul meci din acest an, meciul din deplasare cu Ripensia, de la Timișoara. Ne deplasăm la Timișoara pentru trei puncte, dar în acel meci trebuie să fim mult mai clari în fața porții. Trebuie să exploatăm situațiile de gol”, a mai punctat Valentin Suciu.

FK Csikszereda, prima echipă de sub locurile de play-off 

Oricum, FK Csikszereda este printre cele mai în formă echipe din Liga 2, având șapte rezultate pozitive la rând. În acest interval a înregistrat cinci victorii și două egaluri și a ajuns la un total de 23 de puncte. Este pe locul 7, primul care nu duce în play-off la finalul sezonului regular.

Unirea Slobozia termină runda a 15-a pe locul 10, cu 21 puncte. Încheie anul acasă, cu Viitorul Pandurii.

Foto: Zoltan Pal / FK Csikszereda

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liber-la-spectatori-fanii-revin-in-tribune-pe-final-de-2021-ultima-etapa-din-liga-2-si-liga-3-se-disputa-integral-cu-portile-deschise-19211602

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-poate-primi-pana-la-700-000-de-euro-bani-europeni-proiectul-a-fost-acceptat-de-comisia-europeana-19211131

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-cu-o-falca-n-cer-si-una-in-pamant-dupa-remiza-de-la-miercurea-ciuc-nu-mi-convine-sa-castig-cate-un-punct-norocos-pe-ici-pe-colo-antrenorul-nu-si-a-recunoscut-juca-19211802

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-15-cinci-meciuri-se-joaca-astazi-toate-de-la-ora-1100-doua-dintre-echipe-favorite-sa-castige-pot-egala-steaua-19211672

 

 

Răzvan STÎNGĂ 28 Nov. 2021, 13:16 Liga 2
Pe aceeași temă