Adrian Mihalcea, cu o falcă-n cer și una în pământ după remiza de la Miercurea Ciuc: ”Nu-mi convine să câștig câte un punct norocos pe ici, pe colo.” Antrenorul nu și-a recunoscut jucătorii și se declară șocat de arbitraj: ”Și-a intrat în rol, dar rău de tot”

Marius ANGHEL, Petronel TUDOR 27 Nov. 2021, 14:42 Liga 2

Unirea Slobozia se întoarce cu un punct de la Miercurea Ciuc, după remiza obținută, scor 0-0, în meciul cu FK Csikszereda din etapa a 15-a a Ligii 2, însă Adrian Mihalcea este cu o falcă în cer și alta în pământ. Antrenorul echipei ialomițene este supărat în special pe evoluția jucătorilor săi, cu toate că au avut ca adversar o echipă deloc ușor de întrecut.

Mihalcea spune că Unirea nu mai are șanse la play-off și anunță schimbări de lot, fiind nemulțumit de mai mulți jucători pe care îi are la dispoziție. Nu este pentru prima dată când antrenorul Sloboziei amenință că va lua decizii drastice în iarnă.

Adrian Mihalcea, după remiza cu FK Csikszereda: ”Este cel mai norocos punct câștigat de mine ca antrenor la această echipă”

Adrian Mihalcea a transmis la finalul meciului cu FK Csiksereda că nu și-a recunoscut jucătorii în prima repriză.

”Este cel mai norocos punct câștigat de mine ca antrenor la această echipă. Practic, în prima repriză nu mi-am recunoscut echipa, am fost foarte temători pe construcție, am fost foarte fricoși în fazele puține de atac, am avut probleme mari defensive, am avut un portar în zi de grație. Nu-i recunosc!

În a doua repriză am echilibrat puțin, dar, totuși, se vede lipsa calității și la lucrul ăsta vom lucra în iarnă, pentru că mie nu-mi convine să câștig câte un punct norocos pe ici, pe colo. Nu, cei care au avut șanse, au avut nenumărate, dar vor fi schimbări”, a spus, pentru Liga2.ro, Adrian Mihalcea.

  • Unirea Slobozia în meciul cu FK Csikszereda: Gurău – Ibrian (cpt.), I. Dinu, Gab. Lazăr, D. Mihai (Mustacă 35′, M. Matei 78′), Coadă, Perju, Bolohan (Savu 78′), Greu, Seb. Ivan (Trașcu 60′), Afalna. Rezerve neutilizate: Poiană – Dorin Radu, Dorobanțu, Mih. Lemnaru, Turcu.

”În a doua repriză, și-a intrat în rol arbitrul, dar rău de tot”

Fostul dinamovist a pus tunurile și pe arbitrajul lui Vladimir Andrei Nagy (Măhăceni – Alba), ajutat la cele două tușe de Cosmin Bojan (Târgu Mureş) și Csaba Antal (Cluj-Napoca). Antrenorul nu-și explică unele decizii ale centralului sau prelungirea meciului cu zece minute, deși se arătaseră de la margine doar cinci minute suplimentare.

”În a doua repriză, acum trebuie să fiu cinstit, și-a intrat în rol arbitrul, dar rău de tot. Deci nu îmi vine să cred că se pot întâmpla astfel de arbitraje, cu arbitri de Liga 1. Deci nu îmi vine să cred. Au fost cinci minute de prelungire și s-au jucat zece minute, au dat cel puțin patru lovituri libere inexistente în preajma careului. Deci, practic, în a doua repriză, pe final, când am fi putut specula spațiile din defensiva lor, arbitrul, din nou, și din nou, și din nou, nu ne-a lăsat să trecem de centrul terenului”, a declarat Mihalcea.

Arbitru de rezervă a fost Ovidiu Robu (Chitila – Ilfov), iar observatori au fost delegați Ştefan Szilaghi (Satu Mare) și Adrian Petre (Buzău).

Unirea Slobozia nu-și mai face calcule pentru play-off

Cu această remiză, a șasea în acest sezon de Liga 2 din care au trecut 15 etape, Unirea Slobozia are 21 de puncte și se află pe locul 10, la egalitate cu Ripensia și la patru puncte sub Steaua, ultima echipă clasată pe locurile de play-off și care încă nu a jucat în această rundă.

Din acest motiv, dar și pentru că între Unirea și Steaua sunt și FK Csikszereda, Metaloglobus și Șelimbăr, Mihalcea e de părere că echipa sa nu mai are șanse la o clasare în primele șase locuri, adică în play-off.

”Cred că, în momentul de față, nu mai avem nicio șansă la play-off. Cu o victorie aici am fi fost în plasa echipelor din față. De ce spun că nu mai avem nicio șansă? Pentru simplul fapt că între noi și locul 6 sunt patru echipe, nu ne mai luptăm cu o singură echipă, ne luptăm cu patru, iar ele adună câte trei puncte și noi ne chinuim și adunăm câte un punct. Deci pierdem puncte aiurea, dar încă suntem în obiectivul nostru”, e de părere Adrian Mihalcea.

Din sezonul regular au mai rămas de disputat patru etape, ultimele trei urmând să se joace în 2022.

Sita lui Mihalcea cerne: ”Cine crede că la Slobozia totul e lapte și miere, că e salariul la zi și că are toate condițiile, greșește”

La Miercurea Ciuc, Adrian Mihalcea și-a ispășit al doilea meci de suspendare din cele trei primite după deplasarea de la Iași. De pe bancă a dat indicații ”secundul” Enache Costea, fostul ”principal” înainte de revenirea lui Mihalcea la Unirea.

Mihalcea nu consideră grea perioada în care trebuie doar să primească meciul din tribună dacă jucătorii ar pune în aplicare tot ceea ce le transmite înainte de joc, la antrenamente.

”N-ar trebui să fie greu, dacă băieții ar interpreta și ar gândi foarte bine ceea ce le transmit, dar, pe lângă problemele de lot pe care le avem, – și astăzi au fost iarăși cinci copiii pe bancă, care n-au jucat extraordinar de mult – avem și această lipsă a calității, și, bineînțeles, atitudinea unora, de vacanță. Dar, de acest lucru o să am, eu, împreună cu conducerea, grijă în iarnă. Sita cerne! Trebuie să fim realiști. Cine nu reușește să țină un nivel competitiv și crede că la Slobozia totul e lapte și miere, că e salariul la zi și că are toate condițiile, greșește. Așa vor veni jucători poate cu altă atitudine, altă calitate și ne vom atinge obiectivul”, a mai spus Adrian Mihalcea.

În ultimul meci din 2021, Unirea Slobozia joacă acasă cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu (locul 13, 20 puncte), sâmbătă, de la ora 11:00, iar în ultimele trei etape din sezonul regular, programate în primăvara lui 2022, are partide cu Dacia Unirea Brăila (deplasare), Dunărea Călărași (deplasare) și Ripensia Timișoara (acasă).

Înregistrarea meciului FK Csikszereda – Unirea Slobozia 0-0:

Foto: Zoltan Pal / FK Csikszereda
Video: FK Csikszereda

Marius ANGHEL, Petronel TUDOR 27 Nov. 2021, 14:42 Liga 2
Pe aceeași temă