Probleme pentru FCU Craiova. Are o victorie în ultimele cinci meciuri, iar partida de la Focșani accentuează criza. Cum a reacționat Marius Croitoru

Andrei PASCU 22 Sep. 2024, 18:12 Liga 2

FCU Craiova are probleme în Liga 2, unde a bifat un nou rezultat de egalitate. Oltenii nu mai pot să lege victoriile, iar în ultimele cinci partide, în toate competițiile, a înregistrat una singură, cu Unirea Ungheni, scor 2-0.

Sâmbătă, 21 septembrie, în cadrul etapei a 7-a din Liga 2, FCU Craiova a plecat de la Focșani cu un punct, după un rezultat de 1-1 cu echipa locală. Momentan, până la încheierea rundei, până la disputarea ultimelor meciuri, echipa lui Marius Croitoru e pe poziție de play-off, chiar pe locul 6.

FCU Craiova nu a învins nici CSM Focșani

FCU Craiova a ratat pe final victoria, abia în minutul 86 fiind egalată, după ce a deschis scorul la numai 11 minute de la fluierul de start. A marcat pentru olteni și pentru prima dată în meci Sekou Sidibe, care a transformat o lovitură de la 11 metri.

S-a terminat 1-0 pentru FCU Craiova prima repriză, iar meciul părea chiar că se va încheia cu acest scor. După minutul 80, cu patru minute înainte de finalul timpului regulamentar mai exact, a punctat CSM Focșani și ”le-a furat” victoria oltenilor. Eroul gazdelor a fost Denis Brînzan.

  • FCU Craiova: C. Sandu – R. Negru, Lekiatas, Lumbu, Padula (cpt.) – Ghindovean (Vl. Achim 34′), Vl. Pop (Răduț 88′) – Sidibe, Abbey (Raicea 88′), Mat. Moraru (M. Ilie 64′) – Cl. Bălan (Ibrahim 64′)
    Rezerve neutilizate: Gurău – A. Camara, Andr. Dragu, Ct. Albu

Marius Croitoru, reacție după CSM Focșani – FCU Craiova

Marius Croitoru spera la un succes, așa cum era normal pentru FCU Craiova, o echipă care a anunțat că vrea să promoveze și care a făcut investiții pe măsură până acum, în aducerea de jucători. În plus, a întâlnit și o echipă nou-promovată în Liga 2, care înaintea meciului a anunțat că a rămas fără antrenor și că va numi pe altcineva, după rezilierea cu Călin Moldovan.

Din păcate, un rezultat nu foarte bun pentru noi. Venisem cu alte gânduri. Realitatea din teren cu ceea ce pregătisem nu a fost aceeași. Vina, în totalitate este a mea, dar sunt lucruri pe care trebuie să le schimbăm de la meciul următor.

Un rezultat care nu ajută pe nimeni, nici pe noi, nici pe focșăneni, probabil din punct de vedere al moralului, pe gazde. Noi suntem candidată la promovare, dar astăzi ne-a lipsit un gol la un moment de neatenție. Păcat, că era o etapă bună.

Până la urmă este un campionat lung și greu, puncte se vor pierde de către toate echipele. De aceea, sunt încrezător că la sfârșit vom fi una dintre echipele care se vor bate la promovare”, a spus Marius Croitoru după partida de la Focșani, conform paginii de Facebook a echipei gazdă.

Oltenii, duel cu CS Afumați în runda următoare

FCU Craiova nu are cel mai bun start de sezon, ratând prezența în grupele Cupei României, după eșecul din play-off-ul, iar în Liga 2, după șapte meciuri disputate, a adunat 12 puncte, în urma a trei victorii, trei remize și un eșec.

Clubul din Bănie va juca, în etapa a 8-a din Liga 2, cu CS Afumați, pe teren propriu.

Foto: CNC Media Action 

Andrei PASCU 22 Sep. 2024, 18:12 Liga 2
Pe aceeași temă