Supărare la FC Voluntari după partida cu CSC Șelimbăr. Ce spune conducerea despre Claudiu Niculescu

Andrei PASCU 22 Sep. 2024, 17:11 Liga 2

FC Voluntari este nemulțumită după remiza din etapa a 7-a a Ligii 2, cu CSC Șelimbăr, din deplasare, scor 0-0. Ilfovenii au mers cu gândul victoriei pe terenul formației din Sibiu, dar s-au întors acasă cu numai un punct.

Clubul antrenat de Claudiu Niculescu ar fi vrut să dubleze victoria din etapa trecută, 4-1 cu Chindia Târgoviște, dar în cele din urmă a bifat doar un egal, chiar contra formației pregătite de Niculescu sezonul trecut.

FC Voluntari, remiză contra CSC Șelimbăr

La finalul jocului de sâmbătă a vorbit Robert Gherghe, directorul executiv al FC Voluntari, care s-a declarat nemulțumit și supărat pe faptul că echipa nu a luat cele trei puncte în întâlnirea contra CSC Șelimbăr.

A remarcat faptul că ilfovenii au avut posesia, dar că până la urmă formația pregătită de Constantin Schumacher a avut ocaziile mari, astfel că până la urmă FC Voluntari s-a văzut pusă în situația în care în clasamentul Ligii 2 i-a mai fost trecut doar un punct.

  • Primul 11 al FC Voluntari, contra CSC Șelimbăr: Al. Maxim – Gîț, Armaș (cpt.), R. Crișan, Pițian, Al. Șuteu – Merloi, Pandele, D. Toma, Carnat – Nemec
    Rezerve: Ius. Chirilă – Ct. Alexe, Andreș, Lambrinoc, Schieb, Panos, D. Andrei, Alb. Călin, Cocian

Claudiu Niculescu, susținut de conducerea Voluntariului

Se pare că nu sunt mulțumiți total cei de la Voluntari de modul în care s-au integrat jucătorii aduși în vară, după retrogradarea din SuperLiga României, pentru că simt că nu se obișnuiesc cu cerințele de la Liga 2, unde meciurile sunt diferite față de prima divizie.

La nivel declarativ, Claudiu Niculescu are în continuare susținerea conducerii și este văzut drept cea mai bună variantă pentru promovare.

Jucătorii s-au entuziasmat după victoria trecută și au luat de sus Șelimbăr. Am dominat partida, dar ocaziile importante de gol le-a avut Șelimbăr. E un punct, da, dar nimic altceva nu mă mulțumește.

Nu pot să fiu mulțumit per total, așa că abordăm cum trebuie meciul următor. Nu trebuie să dăm declarații doar de dragul de a da. Altfel, nu vom rezolva nimic. Însă, am încredere în continuare în Claudiu, iar jucătorii trebuie să înțeleagă că Liga 2 e cu totul alt campionat.

Degeaba aduci jucători cu meciuri în Liga 1, dacă în Liga 2 nu se exprimă cum trebuie. A fost un teren nu foarte bun acum, dar pe același teren a jucat și echipa gazdă. Șelimbăr a fost o surpriză pentru mine în meciul cu noi.

Obiectivul rămâne câștigarea Ligii 2, dar m-ar mulțumi și locul 2. Însă, așteptările sunt la alt nivel. Sunt supărat după acest meci, dar nu am pierdut. E cert că și celelalte echipe se vor încurca, și Miercurea Ciuc se va încurca până la urmă. Campionatul e lung, vom avea timp să reglăm din mers alte neajunsuri”, a declarat Robert Gherghe la Metropola TV.

Meci cu Unirea Ungheni în etapa a 8-a din Liga 2

FC Voluntari este pe locul 5 în Liga 2 în acest moment, cu 12 puncte acumulate în șapte meciuri disputate, în urma a trei victorii, trei remize și un eșec. Este la trei puncte de locul 2, Metaloglobus, și la șase de locul 1, FK Miercurea Ciuc.

Altfel, doar trei puncte o despart pe FC Voluntari de locul 13, astfel că în acest moment echipele sunt grupate la numai câteva puncte distanță una de cealaltă. În runda a 8-a din Liga 2, elevii lui Claudiu Niculescu vor da piept cu Unirea Ungheni, pe teren propriu.

Foto: Valentin Macrea/ Sport Pictures

Andrei PASCU 22 Sep. 2024, 17:11 Liga 2
Pe aceeași temă