”FC U” Craiova se pregătește de Liga 1! Căpitanul Dragoș Albu face promisiuni îndrăznețe după obținerea promovării: ”Indiferent cu cine jucăm, vrem să câștigăm”

Andrei PASCU 13 May. 2021, 23:13 Liga 2

U Craiova 1948 SA se pregătește de Liga 1! După 0-0 cu FK Csikszereda, în etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 2, echipa pregătită de Eugen Trică a obținut matematic prezența în prima divizie din stagiunea următoare, nemaiputând pierde, cel puțin, locul 2.

Dragoș Albu: ”Vrem să terminăm pe primul loc, am fost tot anul pe primul loc” 

Mijlocașul Dragoș Albu a recunoscut că jocul cu FK Csikszereda nu a arătat prea bine, dar a evidențiat că în situația în care s-a aflat ”FC U” Craiova, mai mult a contat rezultatul și obținerea accederii în Liga 1. Nu s-a mai dorit repetarea greșelii de etapa trecută, când oltenii au ratat posibilitatea de a-și asigura biletele pentru prima divizie.

Acum s-a mers la siguranță, iar U Craiova 1948 SA se pregătește de partidele cu granzii României.

”A fost greu, un meci oarecum nereușit pentru noi, dar care ne-a adus un punct și ne-a adus promovarea, cel mai important lucru pentru noi. Am visat la acest lucru de când am venit la FC U Craiova, din vară. Sunt foarte fericit că am promovat matematic cu două etape înainte, acum mai avem două meciuri și sperăm să le câștigăm. Să terminăm pe primul loc.

Vrem să terminăm pe primul loc, am fost tot anul pe primul loc. Ar fi păcat să nu se întâmple asta, mai ales că suntem la mâna noastră. Cu siguranță am avut și momente neplăcute, dar am trecut peste ele. Conducerea ne-a oferit tot ce a ținut de ea, ca să reușim această performanță. De accea am reușit să promovăm matematic cu două etape înainte”, a declarat Dragoș Albu, la microfonul DigiSport

Dragoș Albu: ”La Craiova se vrea performanță. Indiferent cu cine jucăm, vrem să terminăm pe primul loc”

La fel ca ceilalți colegi ai săi veniți la interviuri la finalul jocului cu FK Csikszereda, Dragoș Albu le-a făcut o promisiune fanilor. Anume, că U Craiova 1948 SA nu va merge în Liga 1 doar să fie prezentă sau să se lupte pentru locurile care să îi asigure salvarea de la retrogradare.

Mijlocașul a precizat că se dorește încă de la primul sezon un rezultat cât mai bun.

”Ne face plăcere să ne gândim la Liga 1. Suntem la un club de tradiție, știm acest lucru, și la Craiova se vrea performanță. Indiferent cu cine jucăm, vrem să terminăm pe primul loc.

Îi mulțumesc patronului nostru, Adiță, și domnului Adrian Mititelu că au crezut din prima secundă în mine. Vreau să le mulțumesc că mi-au dat șansa să joc la acest club”, a mai spus Albu.

Dragoș Albu, 20 de ani, a fost unul dintre cei mai buni jucători ai oltenilor în acest sezon. A jucat 26 de meciuri, 25 în Liga 2 și unul în Cupa României, și a marcat trei goluri. Foarte probabil, el va fi titular pentru ”FC U” Craiova și în Liga 1, pentru că se încadrează în regula sub 21 de ani.

Foto: Cătălin Ciupureanu (Sport Picturesși Remus Badea (Mediafax Foto)

Andrei PASCU 13 May. 2021, 23:13 Liga 2
Pe aceeași temă