”FC U” Craiova se îndreaptă cu pași repezi spre Liga 1, după victoria cu CS Mioveni. Dragoș Albu: ”Ne-am bucurat în vestiar. E ceva aparte”. Dorința căpitanului oltenilor, în cazul promovării

Răzvan STÎNGĂ 01 May. 2021, 16:01 Liga 2

U Craiova 1948 SA a trecut de CS Mioveni în etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 2, la capătul unui joc spectaculos, cu răsturnări de scor și cu multe goluri. Oltenii, gazdele confruntării care a avut loc vineri, s-au impus la o diferență de două goluri, cu 4-2.

Dragoș Albu: ”Am avut probleme tot timpul contra lor” 

Dragoș Albu, căpitanul și liderul din teren al echipei pregătite de Eugen Trică, a vorbit despre partidă, precizând că victoria este una extrem de importantă, în contextul ultimelor patru etape rămase din grupa de promovare, în care se vor decide cluburile care urcă direct în Liga 1 și cele care vor evolua în barajul de promovare.

A fost sărbătoare în vestiarul liderului Ligii 2 la final.

”Nu putem să vorbim de promovare, dar suntem foarte fericiți că am reușit să luăm cele trei puncte contra unei echipe foarte dificile, cu un joc foarte bun și consistent. Am avut probleme tot timpul contra lor, dar ne bucurăm că azi am ieșit bine și că am luat cele trei puncte.

Noi suntem fericiți că am câștigat și asta e cel mai important. Am învins o contracandidată la promovare și suntem foarte bucuroși că am făcut-o. În vestiar ne-am bucurat mai mult decât am făcut-o pe teren. E ceva aparte.

Nu vreau să mă gândesc la promovare, mai avem meciuri. Acum urmează o deplasare foarte lungă la Timișoara și sperăm să câștigăm și acolo. Noi ne dorim să terminăm pe primul loc pentru că ar fi păcat să nu o facem, mai ales că am stat acolo cam tot campionatul, a declarat Dragoș Albu la microfonul DigiSport.

Dragoș Albu: ”De când am venit la clubul pentru care mi-am dorit să joc de mic copil, am vrut să evoluez cu tribunele pline”

U Craiova 1948 SA s-a întors pe Stadionul ”Ion Oblemenco” dar deocamdată nu a putut să primească și fani în tribune. Dragoș Albu speră ca suporterii să vină cât mai repede la meciuri, poate chiar din prima etapă a sezonului următor de Liga 1, care ar putea să o găsească pe ”FC U” Craiova acolo.

”De când am venit la acest club, la clubul pentru care mi-am dorit să joc de mic copil, am vrut să evoluez cu tribunele pline. Din păcate, această pandemie mi-a dat puțin planurile peste cap, dar am răbdare și sunt conștient că anul care vine va fi unul foarte frumos în Liga 1”, a concluzionat Dragoș Albu.

”FC U” Craiova se deplasează la Timișoara pentru etapa a 7-a 

U Craiova 1948 SA a luat un avans important în fruntea Ligii 2, față de locul 3 în play-off, ocupat de CS Mioveni. Acum există o diferență de șapte puncte, când mai sunt patru etape de disputat.

Partida din runda cu numărul 7 le aduce oltenilor o deplasare lungă, la Timișoara, pentru confruntarea cu ASU Poli.

Foto: Remus Badea / Mediafax Foto și Cătălin Ciupureanu / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrea-compagno-one-man-show-italianul-a-facut-diferenta-in-fc-u-craiova-cs-mioveni-suntem-aproape-de-liga-1-ce-a-spus-de-posibilul-derby-din-banie-de-19182380

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-se-gandeste-la-promovare-si-de-pe-traseul-barajului-stefan-blanaru-dupa-esecul-cu-fc-u-craiova-avem-sanse-nici-echipele-din-liga-1-nu-sunt-prea-bune-in-fata-p-19182355

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-pelici-a-analizat-esecul-mioveniului-la-craiova-pana-ne-am-trezit-din-pumni-era-destul-de-tarziu-din-pacate-cred-ca-a-fost-un-joc-frumos-placut-antrenorul-le-a-urat-su-19182309

 

Răzvan STÎNGĂ 01 May. 2021, 16:01 Liga 2
Pe aceeași temă