FC Ploiești face calcule

23 Apr. 2009, 17:33 Liga 2
FC Ploiești face calcule

Profitând de faptul că ocupanta poziției secunde în ierarhia la zi, Delta Tulcea, a stat în ultima etapă, FC Ploiești s-a apropiat la doar două puncte de locul ce asigură, la final, promovarea în Liga I.
 

 

FC Ploiești poate depăși, după oricare dintre etape, rivala din Tulcea, cu condiția să nu mai "calce strâmb". Ploieștenii mai au de jucat, până la finalul sezonului, cu Dunărea Giurgiu, în deplasare, apoi, după o etapă de "pauză forțată" , o altă deplasare, la CS Buftea.

 

Imediat va urma meciul de trei puncte, cu Progresul, și apoi cu Dinamo II, tot pe teren propriu, ultimele patru etape fiind mult mai dificile pentru ploieșteni, care joacă la Știința Bacău, apoi, acasă, cu Dunărea Galati, la Piatra Neamț, cu Ceahlăul și, în ultima etapă, derbiul cu Delta, la Ploiești.

 

"Pelicanii" au, la prima vedere, un program mai greu, cu deplasări la Botoșani, Sportul Studențesc, Cetate Suceava și Ploiești și meciuri pe teren propriu cu FCM Bacău (singura echipă neînvinsa din retur!), FC Snagov, Dunărea Giurgiu și CS Buftea. Dacă echilibrul din clasament, din acest moment, se va menține până la final, tulcenii au un atu în plus, în fața lui Takayuki și compania, anume avantajul succesului din tur, când echipa lui Constantin Gache a învins cu 2-0.

 

articol scris de Marian Dima
 

23 Apr. 2009, 17:33 Liga 2
Pe aceeași temă