FC Hermannstadt a devenit ”specialista” meciurilor dramatice, dar Mino Sota a fost sincer după 2-1 cu FC Brașov: ”Am jucat foarte prost”. Vlad Muțiu nu știe ce-i lipsește echipei: ”Nu pot să dau un răspuns exact”

Andrei PASCU 31 Oct. 2021, 16:20 Liga 2

FC Hermannstadt a trăit dramatic ultimele două etape din Liga 2. După victoria înregistrată contra CS Comunal Șelimbăr în etapa a 11-a, cu 3-2, sibienii au câștigat și în etapa a 12-a de aceeași manieră, în deplasarea cu FC Brașov, pe final, cu 2-1. S-au impus prin reușita lui Florin Bejan, din minutul 90+3.

FC Hermannstadt, ”specialista” meciurilor dramatice în Liga 2. Al doilea succes la rând în prelungiri 

FC Hermannstadt a început bine meciul și a deschis scorul în prima jumătate a primei reprize, prin Valentin Buhăcianu, în minutul 20. E adevărat că gazdele de la FC Brașov au anulat avantajul formației lui Marius Măldărășanu după numai cinci minute, când a ieșit în evidență Vlad Mihalcea, care a punctat de la 11 metri.

Lovitura de pedeapsă a fost acordată destul de ușor de arbitrul central Florin Ovidiu Mazilu, iar portarul Vlad Muțiu a fost aproape să o pareze. S-a făcut însă 1-1, rezultat care s-a menținut, așadar, până spre final, când a intrat în prim-plan fundașul Florin Bejan, care a punctat cu o lovitură de cap.

Vlad Muțiu: ”De concentrare e nevoie tot timpul” 

La final, portarul sibienilor, Vlad Muțiu, a comentat succesul dramatic cu FC Brașov, dar și momentele prin care trece echipa lui, care reușește să le dea emoții fanilor la fiecare partidă în ultimul timp.

Muțiu nu știe, concret, de ce ar fi nevoie pentru ca FC Hermannstadt să marcheze mai mult înainte de minutul 90.

  • Muțiu (26 de ani) a fost folosit în premieră în Liga 2. Până la partida cu FC Brașov, Marius Măldărășanu l-a utilizat doar în confruntările din Cupa României.

Mă bucur că am reușit să câștigăm, am luptat de la început până la final și nu e întâmplător că am câștigat la ultima fază. Am meritat, dar ar trebui să nu mai stăm în suspans până la ultima fază. Asta e, punctele rămân, am câștigat și prindem încredere în noi.

(N. r. – E nevoie de concentrare mai mare pentru ca FC Hermannstadt să obțină victoria înainte de minutul 90?) De concentrare e nevoie tot timpul. Nu știu să dau un răspuns exact, sper să găsim remediul cât mai repede.

(N.r. – Cum reușește să intuiască des execuțiile de la 11 metri) Nu e o specialitate, e doar inspirația de moment. Am fost aproape, din păcate a dat bine adversarul. Asta este.

(N.r. – Despre reacțiile pozitive ale fanilor față de evoluțiile sale) Le mulțumesc! Când se apelează la mine dau tot ce e mai bun și sper să am evoluții bune și mai departe”, a declarat Muțiu la finalul partidei cu FC Brașov.

Mino Sota, ferm: ”Am jucat foarte prost, dar am avut mult noroc” 

Mino Sota a fost mai direct în declarații și a afirmat că FC Hermannstadt a evoluat destul de prost cu FC Brașov. Dacă Muțiu nu a găsit motivul pentru care echipa nu e sigură de victorii înainte de minutul 90, niponul e convins că e nevoie de mai multă concentrare la el și la colegii săi.

A fost un meci foarte greu și am jucat foarte prost, dar am avut mult noroc. Trebuie să gândim pozitiv și trebuie să câștigăm fiecare meci. Trebuie să promovăm.

Poate trebuie mai multă concentrare, pentru că avem calitate. E nevoie de concentrare, să depunem mai mult efort”, a declarat fotbalistul din Japonia, care a fost pe teren în toate meciurile lui FC Hermannstadt în acest sezon de Liga 2. De nouă ori a fost titular.

FC Hermannstadt primește vizita Stelei runda următoare 

FC Hermannstadt este singura echipă fără înfrângere în acest campionat de Liga 2. Are opt victorii și patru egaluri și se află pe locul 2, cu 28 de puncte, la cinci puncte de liderul Petrolul.

Partida următoare va fi jucată de FC Hermannsadt acasă, cu Steaua, locul 6 cu 22 de puncte.

Foto și video: FC Hermannstadt 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dumnezeu-ne-a-iubit-inca-odata-marius-maldarasanu-dupa-ce-fc-hermannstadt-a-castigat-al-doilea-meci-consecutiv-la-ultima-faza-acum-la-brasov-19208038

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-beza-isi-pune-mari-sperante-in-meciul-cu-u-cluj-sunt-convins-ca-ne-vom-ridica-la-acelasi-nivel-antrenorul-selimbarului-crede-ca-echipa-sa-a-iesit-pe-plus-di-19208223

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-eliminare-controversata-in-astra-petrolul-tiberiu-giuroiu-a-vazut-rosu-dupa-presupuse-injurii-la-adresa-lui-sory-diarra-la-o-faza-banala-de-joc-centralul-s-a-con-19208126

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-a-dat-o-in-bara-de-trei-ori-la-targu-jiu-nicolae-grigore-meritam-sa-castigam-antrenorul-e-deja-cu-gandul-la-meciul-cu-modesta-dacia-unirea-braila-suntem-pat-19208053

 

 

 

 

Andrei PASCU 31 Oct. 2021, 16:20 Liga 2
Pe aceeași temă