FC Buzău poate ajunge la opt veniri în această perioadă de transferuri, omogenizarea lotului a trecut în planul secund. Marin Mitran: ”Sperăm să mai aducem doi jucători”

Andrei PASCU 23 Jan. 2022, 11:24 Liga 2
FC Buzău poate ajunge la opt veniri în această perioadă de transferuri, omogenizarea lotului a trecut în planul secund. Marin Mitran: ”Sperăm să mai aducem doi jucători”

FC Buzău nu avea în plan să facă prea multe schimbări de lot în această pauză, mizând pe dorința de a omogeniza echipa, dar cu toate acestea venirile nu contenesc. După ce Christos Intzidis a sosit în probe, buzoienii mai pun la cale două transferuri.

Marin Mitran: ”Sperăm să mai aducem doi jucători cu care să completăm lotul” 

FC Buzău ar ajunge, prin semnarea grecului și cu ulterioarele două veniri, la un total de opt transferuri. Un număr important de jucători, la care nimeni nu s-ar fi gândit date fiind declarațiile conducătorilor, dar și a antrenorului Cristian Pustai, înainte de vacanța de iarnă.

Robert Sălceanu (18 ani, ex Dunărea Călărași), Dorin Burlacu (29 de ani, ex Aerostar Bacău), Mihai Neicuțescu (23 de ani, ex Dinamo), Gonzalo Latorre (25 de ani, ex Cerro Largo FC / Uruguay) și Valentin Balint (27 de ani, ex Concordia Chiajna) sunt deja acontați de FC Buzău, Christos Intzidis e testat câteva zile de Pustai, dar mai sunt în vederi alți doi fotbaliști, printre care un mijlocaș.

Nu s-a încheiat campania de achiziții, am adus și un fundaș central, să-l vedem puțin, două-trei zile. A mai jucat la Chiajna și Csikszereda, un grec, Intzidis. Mai vine un mijlocaș central, vedem, încă nu am terminat. Sperăm să mai aducem doi jucători cu care să completăm lotul. Ne lipsesc anumiți fotbaliști”, a spus Marin Mitran, președintele Buzăului, la Metropola TV.

Încă un fundaș la FC Buzău? 

Dacă Marin Mitran a recunoscut că FC Buzău își dorește să aducă un mijlocaș, al doilea post pe care vrea să îl asigure poate fi tot cel de fundaș, aspect recunoscut de Cristian Pustai zilele trecute:

Iarna e greu să faci transferuri, sper să mai găsim un mijlocaș central, un închizător cu talie, și același lucru îmi doresc pentru fundaș central. În rest, ce am adus, sper că vor reuși să întregească lotul, iar pe urmă, la vară, după o analiză foarte atentă, să vedem cu ce nucleu rămânem”.

FC Buzău, cantonament la Râmnicu Sărat

În acest timp, FC Buzău se află într-un cantonament la Râmnicu Sărat, unde a și disputat un meci amical, cu CSM Râmnicu Sărat, pe care a învins-o cu 5-1. Următoarea partidă de verificare va avea loc împotriva Metalului Buzău, vineri, 28 ianuarie.

Foto: FC Buzău 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-neicutescu-plin-de-incredere-dupa-transferul-la-fc-buzau-am-venit-sa-ajut-si-sa-fiu-ajutat-a-refuzat-poli-iasi-tocmai-pentru-a-reveni-cat-mai-repede-in-liga-1-19216716

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-buzau-nu-vrea-sa-puncteze-doar-la-capitolul-veniri-trei-nume-sunt-pe-lista-neagra-a-lui-cristian-pustai-iar-doi-refuza-rezilierea-19216526

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-a-remizat-cu-cs-comlosu-mare-o-echipa-din-liga-4-la-primul-amical-al-iernii-florin-fabian-a-absentat-din-motive-medicale-19217170

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-victorie-categorica-in-amicalul-cu-juniorii-u19-ai-clubului-costel-enache-are-in-probe-jucatori-de-la-resita-bistrita-si-lipova-ghanezul-acheampong-n-a-mai-semnat-19217167

 

 

Andrei PASCU 23 Jan. 2022, 11:24 Liga 2
Pe aceeași temă