FC Brașov, monopol pe bazele sportive din oraș? Jucătorii de la SR Brașov s-au trezit la 6 dimineața pentru a merge la antrenament! ”E o mare bătaie de joc”

Adi MARICA 13 Aug. 2021, 18:43 Liga 2
FC Brașov, monopol pe bazele sportive din oraș? Jucătorii de la SR Brașov s-au trezit la 6 dimineața pentru a merge la antrenament! ”E o mare bătaie de joc”

Jucătorii echipei SR Brașov, din Liga 3, s-au antrenat astăzi, 13 august 2021, la stadionul Metrom din Brașov, de la ora 8:00 dimineața!

Formația antrenată de Tiberiu Ghioane, Ioan Naghi și Robert Elek a ”beneficiat” de această poziție matinală timp de o ora și jumătate. Programarea nu a survenit fiindcă așa a dorit stafful tehnic, ci pentru că doar atunci a fost disponibil terenul!

SR Brașov nu mai are unde să se antreneze în oraș sau are, dar la ore matinale

De vină ar fi noua echipă a orașului, FC Brașov, cea care i-a luat locul în Liga 2 Coronei, susținută de primarul Allen Coliban, susțin conducătorii formației de Liga 3.

”Este o mare bătaie de joc. Jucătorii s-au trezit la 6 dimineața pentru a putea participa la antrenament. Programul la bazele sportive de la Tineretului și Metrom este acaparat de echipa din Liga 2 și de echipele de la Centrul de copii și juniori. Chiar nu se putea găsi o soluție să ne putem antrena și noi la o oră acceptabilă?”, spun oficialii de la SR Brașov.

Ioan Mărginean face programul după bunul plac

Se pare că FC Brașov are monopol pe bazele sportive din Brașov. Cel puțin așa reiese din adresa clubului către Direcția Administrare Infrastructură Brașov.

Ioan Mărginean, președintele FC Brașov, a solicitat ca de luni până vineri, între orele 9:00-12:00 și 16:00-21:00, la baza sportivă Metrom să se antreneze grupele de copii și juniori ale clubului de Liga 2. În weekend, programul este mai scurt, de la 9:00 la 13:00.

Simplă coincidență sau șicane provocate înaintea meciului din turul 3 al Cupei României, unde, cel mai probabil, SR Brașov și FC Brașov se vor duela pe 25 august, pe Tineretului.

”Am făcut un program pentru această lună pentru grupele de copii și juniori. Eu sunt deschis la discuții, am stabilit ca luni să ne întâlnim cu cei din conducerea lui ACS SR Brașov și sper să avem un rezultat constructiv”, a spus Ioan Mărginean, care la instalarea sa în funcție îndemna la unitate din partea tuturor cluburilor de fotbal din orașul și județul Brașov.

Echipei ACS Steagul Roșu Brașov nici nu i-au fost băgate în seamă solicitările

Probleme au avut și cei de ACS Steagul Roșu Brașov, echipă din Liga 4, care au solicitat pentru meciul din Faza I a Cupei României, în care au întâlnit Kids Tâmpa Brașov, programat de FRF la data de 28 iulie, să se dispute pe stadionul Tineretului, acolo unde își dispută jocurile de pe teren propriu din Liga 2 FC Brașov.

”Nu am primit răspuns nici de la Direcția Administrare Infrastructură Brașov și nici de la Primăria Brașov, astfel că am fost nevoiți să închiriem stadionul de la Tărlungeni”, a spus Eduard Gherghe, vicepreședintele ACS Steagul Roșu.

Adi MARICA 13 Aug. 2021, 18:43 Liga 2
Pe aceeași temă