FC Brașov, fără punct după deplasarea de la Dej. Dan Alexa: ”Ne lipsește ceva, ne lipsește execuția și suferim foarte mult”

Adi MARICA 22 Oct. 2022, 23:48 Liga 2
FC Brașov, fără punct după deplasarea de la Dej. Dan Alexa: ”Ne lipsește ceva, ne lipsește execuția și suferim foarte mult”

FC Brașov a pierdut cu scorul de 1-2 meciul disputat în deplasare, sâmbătă, cu Unirea Dej, în cadrul etapei a 11-a a Ligii 2.

”Gașca nebună” din Dej a deschis scorul încă din minutul 13, prin Gabriel Fulga, care a profitat de o greșeală în lanț a defensivei brașovene. Brașovenii au restabilit egalitatea prin bulgarul Milcho Angelov, care a transformat un penalty scos de Chica-Roșă (22). În debutul părții secunde, Angelo Cocian a marcat un gol fabulos, șut din lovitură liberă de la circa 18 metri, direct în vinclul porții lui Micu.

Elevii lui Dan Alexa s-au aruncat în atac și au ratat două ocazii mari de a înscrie. Punctele au rămas la Dej, iar FC Brașov s-a întors acasă cu mâna goală.

Unirea Dej, cu 24 de puncte, revine pe primul loc în Liga 2 cel puțin până marți, când joacă Steaua, în timp ce FC Brașov se zbate în mediocritate, pe locul 12, cu doar 13 puncte.

Dan Alexa: ”Continuăm să pierdem puncte prostește”

Dan Alexa a fost extrem de dezamăgit și spune că echipa sa pierde puncte prostește.

”Am controlat jocul, am dus mingea în careu lor, dar, din păcate, le-am făcut cadou cele două goluri. Pe lângă golul marcat de Angelov am mai avut cele două ocazii foarte mari cu intervențiile excepționale ale portarului gazdelor. Din păcate, continuăm să pierdem puncte prostește. Astăzi am fost echipa care a controlat jocul, echipa care a dus mingea în careul lor, dar ne lipsește ceva, ne lipsește execuția și suferim foarte mult din acest punct de vedere”, a declarat Dan Alexa la finalul meciului cu Unirea Dej.

FC Braşov în meciul cu Unirea Dej: Micu – Marc, Fustar (cpt.), Tud. Oltean (Mitrov 80′) – Lascu (Saim Tudor 83′), R. Lazăr, Diogo Izata, Spătaru (Lambrinoc 80′), Dumbravă – Angelov, Chică-Roșă (Mbombo 61′). Rezerve neutilizate: D. Mutu – Covalciuc, Tud. Cociș, Negrean, Joao Amorim.

În etapa a 12-a, FC Brașov joacă duminică, 30 octombrie, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu CSC Dumbrăvița.

Foto: Alex Nicodim / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-atmosfera-superba-la-dej-dupa-ce-unirea-a-mai-bifat-o-victorie-echipa-a-sarbatorit-cu-fanii-succesul-cu-fc-brasov-dragos-militaru-e-cel-mai-bun-moment-din-istoria-clubului-19250835

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-11-de-la-ora-1100-se-joaca-la-dej-chiajna-timisoara-si-miercurea-ciuc-dinamo-are-meci-de-la-ora-1200-19250612

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-invinsa-la-scor-de-neprezentare-de-fk-miercurea-ciuc-cosmin-stan-am-scapat-ieftin-doar-cu-3-0-19250856

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-se-entuziasmeaza-dupa-succesul-cu-viitorul-pandurii-cum-catalogheaza-ilfovenii-victoria-si-cum-au-comentat-absenta-din-lot-a-lui-adrian-voicu-19250801

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-dezlantuita-in-fata-unirii-constanta-iullian-muntean-astazi-ne-a-iesit-cam-tot-ce-ne-am-dorit-19250755

Adi MARICA 22 Oct. 2022, 23:48 Liga 2
Pe aceeași temă