FC Brașov a anunțat prețurile biletelor și abonamentelor pentru noul sezon. Fostele glorii iau loc în tribuna VIP

Marius ANGHEL 12 Aug. 2016, 14:14 Liga 2

Un club care se respectă nu-și uită fostele glorii. La fel ca și în sezonul trecut, fostele glorii ale FC Brașov vor beneficia de abonamente gratuite la tribuna oficială la toate meciurile de pe teren propriu.

Astfel, Nicolae Pescaru, Gyorffy, Cadar, Hîrlab, Ioan Naghi, Necula, Marian Ivan, Isăilă, Mandoca sau Panache vor primi abonamente gratuite din partea conducerii clubului. Acestea pot fi ridicate de la sediul clubului (Strada Poienelor, nr. 5), de luni până vineri, între orele 9.00 și 15.00 sau înaintea jocurilor de pe teren propriu, de la Stadionul Tineretului.

50 de lei e cel mai ieftin abonament pentru suporteri

Și fanii lui FC Brașov își vor putea achiziționa începând de astăzi abonamente valabile pentru turul ediției de campionat 2016-2017, dar și pentru meciurile pe care „stegarii” le vor disputa în Cupa României. Prețul unui abonament este de 50 de lei la Tribuna I și Tribuna II, 80 de lei la Sectoarele S și T (acoperite), respectiv 250 de lei la Tribuna VIP.

Comenzile pentru abonamente se pot face la sediul clubului (Strada Poienelor, nr. 5) sau la numărul de telefon 0744306588 (director sportiv – Florin Ghimbășan).

5 lei un bilet

Cât privește prețurile biletelor, acestea au fost stabilite astfel: peluză, tribuna a 2-a și tribuna I costă 5 lei, iar pentru un tichet la oficială suporterii trebuie să scoată din buzunar 50 de lei. Biletele se vor pune în vânzare duminică, în ziua jocului.

Sburlea ar putea debuta duminică

Altfel, atacantul Sabrin Sburlea, care a semnat zilele trecute cu FC Brașov, ar putea fi utilizat duminică, în partida cu Juventus București de pe teren propriu, de la ora 11:00, după ce cartea verde a jucătorului a sosit astăzi din Germania, iar legitimarea sa se va face în această după amiază.

După transferurile lui Popa și Sburlea, Țălnar insistă pentru completarea lotului cu doi jucători sub 21 de ani. Una din ținte este fundașul dreapta Robert Băjan (20 ani) de la Farul Constanța. Băjan, fost internațional de juniori, se află în litigiu cu Farul și așteaptă să fie declarat jucător liber de contract. Un alt jucător dorit de Țălnar este mijlocașul Ion Cărăruș, internațional de tineret al Moldovei. Cărăruș are 20 de ani, iar sezonul trecut a fost în lotul celor de la Uniao de Leiria (Portugalia).

Oficialii lui FC Brașov au discutat cu Dănuț Oprea, antrenorul echipei de tineret a Moldovei, despre situația lui Cărăruș și au primit referințe bune din partea tehnicianului care a antrenat în trecut gruparea brașoveană. Dacă nu vor interveni probleme, Cărăruș va ajunge la finalul acestei săptămâni la Brașov.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)
Foto: FB FC Brașov Official

Marius ANGHEL 12 Aug. 2016, 14:14 Liga 2
Pe aceeași temă