FC Bihor a plecat la Slatina cu gândul obținerii unui rezultat care să producă bucurie fanilor săi. Gustavo Aragolaza: ”Ne așteaptă o finală!”

Marius ANGHEL 24 Oct. 2024, 15:32 Liga 2
FC Bihor a plecat la Slatina cu gândul obținerii unui rezultat care să producă bucurie fanilor săi. Gustavo Aragolaza: ”Ne așteaptă o finală!”

FC Bihor Oradea joacă în etapa a 11-a a Ligii 2 în deplasare la Slatina, pe stadionul 1 Mai, contra echipei CSM, una dintre formațiile funtașe în clasament până astăzi, când s-a aprobat excluderea din competiție a clubului Viitorul Pandurii și, implicit, i s-au anulat rezultatele din acest sezon. Astfel, slătinenii au rămas fără trei puncte și au coborât mai multe poziții, în timp ce orădenii au pierdut doar un punct, fiind singurii care n-au putut învinge în primele opt etape trupa gorjeană falimentară.

Despre partida de la Slatina, din partea clubului bihorean, a vorbit antrenorul Gustavo Aragolaza. Acesta speră la un rezultat pozitiv pe terenul trupei conduse de Daniel Oprescu.

FC Bihor are meci la Slatina în etapa a 11-a a Ligii 2

FC Bihor a pierdut pe teren propriu precedentul joc din campionatul Ligii 2, 0-1 cu liderul FK Miercurea Ciuc, în timp ce CSM Slatina a arătat că nu este o echipă invincibilă, pierzând din nou în fața unei nou-promovate. După 0-1 la Metalul Buzău, în etapa 6, oltenii au cedat și contra CSM Focșani (scor 0-1), tot în deplasare, în runda a 10-a.

Pentru trupa din oradea, va fi al treilea meci la rând contra unui adversar cu mari pretenții din Liga 2, ori din partea superioară a clasamentului. Anterior, FC Bihor a întâlnit-o, tot acasă, pe FCU Craiova, cu care a remizat la scorul de 1-1.

Despre CSM Slatina, FC Bihor scrie, în avancronica partidei, că ”se constituie în una dintre formaţiile surpriză ale acestei stagiuni din Liga a 2-a. Interesant este însă că CSM Slatina a pierdut în faţa a două dintre echipele pe care FC Bihor Oradea a reușit să le învingă, și anume Metalul Buzău și CSM Focșani. Elevii lui Daniel Oprescu au acumulat până în prezent 15 puncte, și se clasează pe locul 8. Totodată, gruparea de lângă râul Olt oferă și golgeterul actual al ligii secunde, și anume Cătălin Doman, care a marcat 7 goluri în 7 meciuri.”

Gustavo Aragolaza: ”Ne așteaptă o finală, ca toate jocurile pe care le disputăm”

Echipa din Oradea a susținut joi dimineaţă un antrenament la stadionul ”Iuliu Bodola”, după care, de la ora 12:00, a plecat spre Slatina.

Potrivit clubului, antrenorul Gustavo Aragolaza nu se confruntă cu probleme de lot înaintea meciului de sâmbătă, afirmând că toţi componenţii echipei sunt apţi de joc.

”Ne aşteaptă un joc dificil, o finală, ca toate jocurile pe care le disputăm. Mergem cu cei mai buni şi foarte pozitivi după felul în care s-a antrenat echipa. Jucătorii dau tot ce au mai bun pentru binele echipei şi clubul FC Bihor. Cei de la CSM Slatina formează o echipă bună, care se află în partea superioară a clasamentului, dar noi vom încerca să obținem un rezultat pozitiv pe terenul lor. Să nu uităm că noi luptăm pentru obiectivele noastre și pentru a oferi tot ce putem în fiecare joc pentru a aduce bucurie fanilor noștri. Acestea sunt prioritare”, a declarat, înaintea plecării spre Slatina, Gustavo Aragolaza.

Spre deosebire de CSM Slatina, FC Bihor a urcat în clasamentul Ligii 2 în urma excluderii Viitorului Pandurii

Înainte de anularea rezultatelor celor de la Viitorul Pandurii, CSM Slatina ocupa locul 5, cu 18 puncte, iar FC Bihor se afla pe poziția a 16-a, cu 11 puncte.

În acest moment, trupa din Slatina este pe locul 8, cu 15 puncte, iar cea din Oradea are 10 puncte și este pe locul 14.

Partida directă dintre cele două formații are loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul 1 Mai din Slatina.

Foto: FC Bihor Oradea

Marius ANGHEL 24 Oct. 2024, 15:32 Liga 2
Pe aceeași temă