VIDEO | Fază de CNN la Piatra Neamț, cu Patrick Petre în rol principal! Ceahlăul a ”rupt” meciul cu CS Mioveni în prelungiri, după o acțiune cum rar se poate vedea pe un teren de fotbal

Narcis POHOAȚĂ 24 Aug. 2024, 14:22 Liga 2
VIDEO | Fază de CNN la Piatra Neamț, cu Patrick Petre în rol principal! Ceahlăul a ”rupt” meciul cu CS Mioveni în prelungiri, după o acțiune cum rar se poate vedea pe un teren de fotbal

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț a obținut, sâmbătă, 24 august, a doua victorie consecutivă în această ediție a Ligii 2, în patru etape, și dă semne de revenire după începutul dezastruos din primele două runde.

După victoria obținută în etapa trecută la Chiajna, nemțenii s-au impus tot cu 2-0, acum pe teren propriu, în fața celor de la CS Mioveni și au ieșit din subsolul clasamentului.

Al doilea gol al Ceahlăului, marcat de Patrick Petre după o fază demnă de CNN

Ceahlăul a condus la pauză cu 1-0, după reușita lui Emmanuel Asibey, din minutul 38, iar Patrick Petre a adus liniștea în tabăra nemțeană abia în prelungiri. Golul doi a venit în urma unei faze rarisime, demnă de CNN.

La câteva secunde după ce grecul Pozatzidis a ratat egalarea, Ceahlăul a plecat pe contraatac și s-a desprins în minutul 90+1, prin golul căpitanului Patrick Petre.

Totul a pornit de la o deviere pe spate a lui Robert Ciobanu pentru Davordzie, iar de acolo a început nebunia unei faze cum rar se poate vedea pe un teren de fotbal.

Două șuturi apărate de Croitoru, transversală și… gol

Golgheterul Davordzie a avansat singur în careu, în stânga, și a tras cu stângul din 8 metri lateral în blocajul portarul Croitoru, ieșit la întâmpinare. Balonul i-a revenit lui Davordzie, care a scos de această dată înapoi, la Patrick Petre, căpitanul nemțenilor a depășit un adversar și a șutat cu dreptul de la 11 metri, dar același Croitoru s-a opus golului cu un nou reflex spectaculos.

Petre a urmărit și a tras în blocajul unui fundaș, la 8 metri, tot el a revenit, dar a lăsat pentru Davordzie, venit din stânga. Ghanezul a șutat violent din 6 metri central și a nimerit transversala, iar de acolo a sărit înspre linia de 16 metri. Nebunia nu s-a oprit aici!

Balonul a ajuns la Ilaș, acesta a întors pentru Copoț-Barb, care a șutat cu dreptul de la circa 23 de metri, însă pe traiectoria balonului s-a interpus Patrick Petre. Decarul Ceahlăului a preluat și a șutat cu sete, cu piciorul drept, chiar de la punctul cu 11 metri, în dreapta, făcând de această dată inutil plonjonul lui Croitoru. Goalkeeperul Mioveniului nu a mai putut face nimic, iar Ceahlăul s-a impus cu 2-0, după un joc pe care l-a controlat în cea mai mare parte.

Faza incredibilă de la poarta Mioveniului și golul lui Patrick Petre:

Foto: Gelu Crăcană / ACSM Ceahlăul Piatra Neamț
Video: Monitor TV

Narcis POHOAȚĂ 24 Aug. 2024, 14:22 Liga 2
Pe aceeași temă