Farul vrea să treacă repede peste primul eșec al sezonului. Paul Antoche, după 1-2 cu ASU Poli: ”Noi am avut inițiativa, noi am avut cele mai multe ocazii”

Andrei PASCU 14 Sep. 2020, 22:18 Liga 2

Farul a înregistrat primul eșec al sezonului, 1-2 în deplasare cu ASU Politehnica, iar căpitanul Paul Antoche consideră că rezultatul a fost total nemeritat. Liderul din teren al constănțenilor a declarat că echipa lui a dominat meciul și că doar ghinionul a făcut să nu ia nici măcar un punct în partida cu timișorenii. Cele două execuții în bară ale Farului au fost scoase în evidență de mijlocaș.

Paul Antoche: ”Din păcate, cred că am pierdut un meci pe care l-am controlat” 

Paul Antoche a precizat însă că el și colegii lui trebuie să treacă repede peste meciul de luni și să se concentreze pe următoarea etapă, cu SCM Gloria Buzău. Vor juca pe teren propriu și trebuie să ia cele trei puncte, a remarcat mijlocașul.

”Din păcate, cred că am pierdut un meci pe care l-am controlat. Noi am avut inițiativa, noi am avut cele mai multe ocazii. Cred că am avut și ceva ghinion, am dat și de două ori în bară. Vreau să îl felicit și pe portarul lor pentru că a avut o evoluție foarte bună. Din păcate, am pierdut și plecăm fără punct de aici, în seara asta. Am pierdut un meci, de mâine trebuie să ne gândim la partida de sâmbătă cu Buzău. Jucăm acasă și după această înfrângere trebuie să luăm cele trei puncte.

Trebuie să ne odihnim, iar de miercuri trebuie să ne pregătim pentru că trebuie să câștig[m. Trebuie să luăm cele trei puncte pentru suporteri, pentru oraș. Sperăm să ne recăpătăm și moralul, a declarat Paul Antoche la microfonul DigiSport.

  • Farul în meciul cu ASU Politehnica: Udeanu – M. Leca, V. Lică, I. Ursu (Gherghiceanu 68′), D. Panait – Greu, Antoche (cpt.) – Pirciu (Cărăruș 77′), Ant. Cruceru (Bîrnoi 46′), Al. Stoica – Măzărache (Andr. Ciolacu 77′). Rezerve neutilizate: Șt. Fara – Cană, Hordouan, Banyoi, Carabela.

Golul Farului a fost reușit în minutul 89, de Răzvan Greu. Răzvan Greu a lovit transversala în minutul 15, la scorul de 0-0, iar Alexandru Stoica (63′) a trimis mingea în bara din stânga, la 1-0.

Pentru ASU Poli au punctat Sergiu Popovici (29′) și Stjepan Plazonja (64′). În minutul 90+4, Andrei Udeanu i-a parat execuția din penalty a lui Dorin Codrea.

Farul încheie etapa a treia pe locul 5, cu șase puncte. În primele două runde a câștigat cu 2-1 pe terenul Petrolului și cu 1-0 acasă cu Aerostar Bacău. Doar o echipă are maximum de puncte, Rapid, nouă din nouă. Următoarele clasate sunt U Craiova 1948 SA și Dunărea Călărași, ambele cu câte șapte puncte.

În etapa următoare, Farul joacă acasă, sâmbătă, de la ora 11:00, cu SCM Gloria Buzău.

Foto: Emanuel Titus Iliești, Sebastian TătarușiLeczki Jozsi / Mediafax Foto 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victorie-entuziasmanta-pentru-asu-poli-reintoarcerea-pe-dan-paltinisanu-a-fost-prielnica-desi-farul-a-avut-doua-bare-si-a-revenit-pe-final-19148043

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ianis-zicu-stie-exact-unde-au-gresit-elevii-sai-in-meciul-de-la-timisoara-cred-ca-pana-la-urma-rezultatul-este-meritat-reprosurile-avute-la-adresa-arbitrajului-19148088

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meci-tare-pe-dan-paltinisanu-asu-poli-farul-de-la-ora-1800-ambele-echipe-au-un-inceput-bun-de-nou-sezon-19147984

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-poli-merge-din-victorie-in-victorie-jucatorii-promit-sa-continue-seria-pozitiva-sergiu-popovici-ne-deplasam-la-resita-sa-castigam-sa-luam-inca-trei-puncte-alexandru-borbei-19148058

https://liga2.prosport.ro/seria-1/octavian-benga-din-nou-euforic-acum-dupa-succesul-cu-farul-politehnica-timisoara-trebuie-sa-revina-acolo-unde-ii-este-locul-in-liga-1-19148094

Andrei PASCU 14 Sep. 2020, 22:18 Liga 2
Pe aceeași temă