Farul, gata de start: „Am construit un lot foarte echilibrat, care poate îndeplini obiectivul nostru, locurile 1-6”

Marius ANGHEL 28 Aug. 2014, 17:15 Liga 2
Farul, gata de start:**

Auraș Brașoveanu, președintele FC Farul, a declarat că echipa constănțeană așteaptă optimistă startul Ligii a II-a. „S-au făcut eforturi în aceste două luni ca, pe 30 august, să fim pregătiți din toate punctele de vedere. Jocul va demonstra dacă munca depusă a fost eficientă astfel încât să debutăm cu succes și să ne menținem apoi pe aceeași linie.

În acest an, Farul va aborda fiecare meci la victorie, indiferent de locul de disputare a meciului și de adversarul întâlnit. Am construit un lot foarte echilibrat, care poate îndeplini obiectivul nostru, clasarea pe unul dintre locurile 1-6. Trebuie să recunoaștem însă că mai avem de lucru la capitolul omogenitate. În lotul de 24 de jucători, 17 sunt noi. S-ar putea ca în prima etapă să aliniem un prim «11», în care să se regăsească opt jucători noi. E o problemă, dar ne-am asumat-o și nu ne ascundem în spatele ei. Astfel că trebuie să câștigăm jocul. N-avem altă variantă decât victoria”, a arătat Brașoveanu.
 
Disputa de debut, cu Rapid CFR Suceava, se anunță una dificilă, ținând cont că oaspeții și-au clădit o echipă puternică. „Vom avea un meci greu, având în vedere că e prima etapă, dar și plecând de la situațiile celor două echipe. Și Rapid CFR Suceava și-a construit un lot puternic, cu experiență, media de vârstă fiind 29 – 30 de ani. Noi am încercat să intercalăm și jucători tineri și foarte tineri printre cei rutinați. Sperăm ca acest lucru să ne reușească, astfel încât, la anul, să scoatem pe piața fotbalului constănțean, și nu numai, jucători de perspectivă, care să fi confirmat anul acesta”, a punctat președintele Farului, care e și conducătorul Ligii Profesioniste 2.

„Nu vom înceta demersul nostru până când FRF nu va semna convenția cu Liga a II-a”

În runda de debut, meciurile vor începe cu o întârziere de zece minute, ca măsură de protest pentru că Federația Română de Fotbal tot amână semnarea convenției anuale care ar fi trebuit încheiată cu LPF2, privind organizarea ediției 2014/2014 a Ligii a II-a. „Este o hotărâre luată în unanimitate de colegii mei din eșalonul secund ca acest protest să înceapă încă din prima etapă. Inițial, vor fi zece minute întârziere, iar apoi, dacă Federația nu va da curs cererilor noastre, se vor aplica și alte măsuri de protest. Nu vom înceta demersul nostru până când FRF nu va semna convenția cu Liga a II-a”, a spus Brașoveanu.

Sursa: Ziua de Constanța

Marius ANGHEL 28 Aug. 2014, 17:15 Liga 2
Pe aceeași temă