Farul are nevoie de victorie la Brăila pentru a mai spera la play-off: „Nu avem altă variantă”

Marius ANGHEL 13 Mar. 2015, 13:48 Liga 2
Farul are nevoie de victorie la Brăila pentru a mai spera la play-off:**

Pentru a mai avea speranțe la a prinde play-off-ul, Farul Constanța trebuie să câștige meciul din această etapă, a 19-a, cu CF Brăila. „Marinarii” sunt la cinci puncte în spatele adversarei din această rundă, ultima echipă clasată care merge la play-off.

Auraș Brașoveanu, președintele echipei constănțene, spune că jucătorii Farului nu au altă variantă în afară de victorie, asta și pentru a-și repera imaginea după ce runda trecută au fost egalați de FCM Dorohoi, deși conduceau cu 3-0.

„Este o partidă pe care trebuie neapărat să o câștigăm. Nu avem altă variantă decât victoria. Cred că toată lumea e conștientă de acest lucru. Sper ca jucătorii să conștientizeze că au rămas datori în partida cu FCM Dorohoi. Pun acest rezultat pe lipsa de experiență. Nu ai voie să te consideri învingător decât după ce arbitrul fluieră finalul meciului. Din păcate, noi nu am procedat așa. Am sărbătorit dinainte, iar acest lucru ne-a costat. Sâmbăta trecută, Farul a avut două fețe: una, în prima repriză, în care a etalat un joc structurat, bine pregătit, cu care putea învinge orice adversar; și o a doua, după pauză, în care am crezut că tot ce zboară se mănâncă. Sper ca, la Brăila, Farul să etaleze prima față și să câștigăm. Ambele echipe au același obiectiv, calificarea în play-off, astfel că va fi un meci care pe care”, a declarat, pentru ziuaconstanta.ro, Auraș Brașoveanu. „E un meci crucial pentru noi, egalul nu ne folosește”, a spus și antrenorul principal Marian Dinu.

Atacantul Marius Jianu și mijlocașii Daniel Ochia și Monel Cârstoiu, cărora le-au expirat suspendările, revin în lot pentru jocul cu CF Brăila, însă, în schimb, va lipsi fundașul Alexandru Giurgiu, eliminat runda trecută.

Formația brăileană ocupă ultimul loc ce duce în play-off, șase, cu 21 de puncte, în vreme ce Farul se află pe poziția a noua, cu 16 puncte.

Marius ANGHEL 13 Mar. 2015, 13:48 Liga 2
Pe aceeași temă