Fanii Universității Cluj au luat foc când au auzit că Victor Dican poate ajunge la FC Botoșani. ”Scăparea” care trădează că mutarea s-a făcut și detalii despre transferul unui mijlocaș din Liga 1

Răzvan STÎNGĂ 25 Jan. 2022, 14:02 Liga 2
Fanii Universității Cluj au luat foc când au auzit că Victor Dican poate ajunge la FC Botoșani. ”Scăparea” care trădează că mutarea s-a făcut și detalii despre transferul unui mijlocaș din Liga 1

Fanii Universității Cluj au luat foc în momentul în care au auzit că unul dintre cei mai buni tineri ai echipei din ultimii ani, Victor Dican, poate ajunge la FC Botoșani. După ce Liga2.ro a anunțat în exclusivitate că există negocieri între cele două părți, suporterii ardelenilor au reacționat în mediul online.

Reacția Universității Cluj, după ce fanii au luat atitudine în cazul posibilei cedări a lui Victor Dican

Nu puține au fost comentariile la mai multe postări pe acest subiect, în care nemulțumirile în privința posibilei plecări a lui Victor Dican au fost accentuate. Fanii nu concep ca tânărul de 21 de ani să plece de la ”U” Cluj într-un moment atât de bun pentru club, dar sunt nemulțumiți și de suma de transfer care se preconizează.

Conform unor zvonuri, se vorbește că Universitatea Cluj ar putea primi în jur de 100.000 de euro pentru Dican, dar și un procent important dintr-o viitoare posibilă vânzare de la FC Botoșani, undeva la 30 la sută.

Andrei Cordoș, despre posibila trecere a lui Victor Dican la FC Botoșani: ”Analizăm oferta” 

În urma acestor discuții din mediul online, managerul Andrei Cordoș a reacționat și a făcut un nou anunț în privința discuțiilor pe care le poartă cu FC Botoșani, după cele spuse pentru Liga2.ro. În acest moment, conducerea Universității Cluj analizează oferta primită de la formația din Liga 1.

Un jucător foarte bun care ne-a ajutat, ne ajută în continuare, există discuții așa cum am declarat, a venit o ofertă concretă pentru el, o analizăm împreună. Momentan nu am ce să vă spun pentru că nu este nimic concretizat”, a declarat managerul Andrei Cordoș pentru podcastul ”100% U”, citat de Sportul Clujean.

Andrei Cordoș, anunț pentru fani: ”Să aibă răbdare” / Venirea lui Gabriel Vașvari, șanse mici de reușită 

Andrei Cordoș a ținut să îi liniștească pe fanii supărați ai echipei, că vor fi luate cele mai bune măsuri, transferuri și alte decizii la nivel de conducere, pentru ca Universitatea Cluj să promoveze la finalul acestui sezon de Liga 2. A făcut noi precizări și în privința venirilor, dar a negat faptul că la echipă poate ajunge experimentatul Gabriel Vașvari (35 de ani).

Mijlocașul mai are șase luni de contract cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, dar are șanse mici să vină mai devreme de vara următoare. Jucătorul și-a manifestat însă dorința de a ajunge la Cluj.

Ne dorim cu toții să avem puțină răbdare și asta le transmit și suporterilor. Să nu credeți că ne vom opri aici, încercăm să luăm cele mai bune decizii și din această cauză și la cei doi jucători pe care i-am adus am fost atenți. Ce pot să vă spun sută la sută este că ne mai dorim doi mijlocași și suntem în discuții concrete cu ei, amândoi sunt la echipe unde evoluează în campionatele lor, deci nu sunt jucători liberi de contract.

Unele negocieri mai durează, dar asta nu înseamnă că ne oprim aici. Avem și jucători de atac despre care vorbim, dar ne-am dorit să încheiem partea defensivă și am reușit până acum. Urmează compartimentul median și apoi vom vedea în atac.

Noi cerem puțină răbdare, haideți să avem încredere. Erik a demonstrat că a reușit să formeze în vară un grup și ne dorim să mergem în acea direcție, nu putem să aducem orice jucători, iar noi asta facem, ne uităm și decidem împreună. E foarte important să înțeleagă lumea că acum la Universitatea Cluj deciziile se iau împreună.

Am discutat cu Gabriel Vașvari, el își dorește să se revină acasă, dar mai are șase luni de contract cu Sepsi. În momentul de față șansele sunt scăzute să vină, pentru noi ar fi un jucător foarte bun”, a mai declarat Andrei Cordoș.

Detaliul care trădează că Victor Dican e deja vândut de ”U” Cluj

Andrei Cordoș a vorbit elegant despre transferul lui Dican, poate și din dorința de a lăsa spiritele să se liniștească în ”peluză”, dar un detaliu, scăpat mai mult sau mai puțin de președintele clubului, Radu Constantea, evidențiază faptul că plecarea lui Dican s-a produs.

Constantea a distribuit pe pagina personală de Facebook o postare a unui site local din Cluj, care a anunțat cedarea lui Victor Dican la FC Botoșani.

CĂPITANUL A PLECAT

Astăzi, Victor Dican și-a luat rămas bun de la colegii săi, luând drumul Moldovei (…)”, sună o parte din postarea distribuită de Radu Constantea.

”U” Cluj a adus doar jucători din Liga 1 

Doar două transferuri a făcut Universitatea Cluj în această iarnă, dar e adevărat că a adus jucători care au evoluat în Liga 1 în ultimele lor experiențe. A sosit în primă fază fundașul dreapta Roberto Romeo (31 de ani), ultima dată la Gaz Metan Mediaș, iar apoi a sosit și fundașul central Florin Ilie (29 de ani), care s-a despărțit de UTA.

Foto: Universitatea Cluj 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-ilie-vrea-o-promovare-in-liga-1-si-cu-u-cluj-doar-cu-gandul-acesta-am-venit-primele-declaratii-ale-fundasului-dupa-mutarea-sub-comanda-lui-erik-lincar-19217335

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-blejdea-despre-transferul-la-fc-hermannstadt-dupa-despartirea-de-u-cluj-nici-macar-nu-am-stat-sa-ma-gandesc-19217324

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-si-a-reluat-antrenamentele-cu-24-de-jucatori-cu-o-singura-achizitie-si-incurajata-suporteri-erik-lincar-puteam-sa-fac-pana-acum-sapte-transferuri-insa-nu-putem-fa-19216768

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 25 Jan. 2022, 14:02 Liga 2
Pe aceeași temă