EXCLUSIV | Viața de antrenor și-a pus amprenta pe Costel Enache. Antrenorul echipei Unirea Slobozia a ajuns la urgențe după meciul cu CS Comunal Șelimbăr

Andrei PASCU 17 Oct. 2022, 13:36 Liga 2
EXCLUSIV | Viața de antrenor și-a pus amprenta pe Costel Enache. Antrenorul echipei Unirea Slobozia a ajuns la urgențe după meciul cu CS Comunal Șelimbăr

Constantin Enache a ajuns la spital duminică seara, la urgențe, după ce a acuzat o stare de rău.

Din fericire, antrenorul echipei Unirea Slobozia se simte bine, lucru confirmat de președintele Ilie Lemnaru pentru Liga2.ro.

A făcut câteva analize, care au rezultat că nu e nimic grav.

Constantin Enache a ajuns la urgențe din cauza stresului, oboselii și unei răceli puternice

Oboseala, stresul și o răceală și-au pus amprenta pe ”principalul” formației ialomițene, care a preferat să meargă la spitalul din Slobozia pentru câteva controale de rutină.

Starea de rău a avut-o și înaintea partidei din weekendul trecut, cu CS Comunal Șelimbăr (scor 1-1, sibienii egalând la ultima fază, în minutul 90+5), iar duminică seară, după alte analize făcute ulterior jocului cu sibienii, sâmbătă, la Pitești, a mers și la spitalul din localitate.

Enache s-a deplasat în primă fază la un spital din Pitești, probabil pe drumul de întoarcere de la Râmnicu Vâlcea la Slobozia, după partida cu echipa din Șelimbăr, unde a fost informat că starea e doar de moment și că stresul și oboseala sunt de vină.

 

Ilie Lemnaru a confirmat pentru Liga2.ro că antrenorul Constantin Enache e în regulă: ”Am mers la spital duminică, dar totul e bine”

Conform rezultatelor primite de la ambele spitale, Constantin Enache este în regulă, dar viața de antrenor mai oferă și astfel de momente.

El va fi prezent chiar și la antrenamentul de azi, luni, premergător debutului în grupele de Cupa României, cu FC Voluntari, de pe teren propriu, lucru confirmat de Ilie Lemnaru pentru Liga2.ro.

S-a simțit puțin rău înainte de meciul cu Șelimbăr, a avut tensiunea mare. Și-a revenit, și-a făcut anumite analize sâmbătă seară, la Pitești (n.r. – după jocul cu CS Comunal Șelimbăr), pentru că știa pe cineva acolo. A fost în regulă, după care, duminică a venit la antrenament, a vorbit cu băieții, am ieșit, am băut o limonadă și apoi s-a simțit iar rău și a mers să facă analizele și la Slobozia.

Aseară (n.r. – duminică) a făcut analize de sânge, a făcut o perfuzie și e în regulă. Analizele au ieșit foarte bine, doar că, așa cum se întâmplă în ziua de azi, corpul mai e și obosit, are nevoie de relaxare. A avut și o viroză mai puternică, stă numai în tricou și vestă și a fost frig zilele astea. De acolo s-a simțit mai rău, dar nu e nimic grav!

A fost duminică la antrenament, dar seara a zis că are o stare nu foarte bună. I-am zis să mergem și la spital la Slobozia, ca să facem iar analizele, de sânge. Le-a făcut, apoi am plecat acasă cu el.

Doctorul a spus că a avut și o viroză mai puternică, dar nu a fost vorba de COVID. Nu a mâncat înaintea meciului cu Șelimbăr, a băut trei cafele și și de acolo i s-a făcut rău.

A avut tensiunea mare, dar important e că e bine. Noi am vrut să facem analizele pentru noi, să ne liniștim. Au ieșit foarte bine! Doctorul i-a spus că e puțin obosit corpul, stres. Spunea doctorul să îi mai dăm pauză (n.r. – râde). Toți avem stres, așa e la fotbal.

Azi (n.r. – luni) va fi la antrenament, a spus Ilie Lemnaru pentru reporterul Liga2.ro.

Unirea Slobozia, meci tare miercuri, cu FC Voluntari în Cupa României

Unirea Slobozia va juca miercuri primul meci în grupele Cupei României, cu FC Voluntari, de la ora 15:00. Trupa lui Constantin Enache se mai află în grupă cu Petrolul, Dinamo, U Craiova 1948 SA și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

După jocul cu ilfovenii, le va mai întâlni până la finalul grupei pe Petrolul și Dinamo, ambele partide pe teren propriu.

În campionat, Unirea Slobozia ocupă locul 4, de play-off, cu 18 puncte acumulate în zece meciuri.

Foto: George Filip / Mediafax Foto

Andrei PASCU 17 Oct. 2022, 13:36 Liga 2
Pe aceeași temă