EXCLUSIV | Transfer surprinzător între rivalele CFR Cluj și Universitatea Cluj. Alexandru Chipciu ajunge pe Cluj Arena!

Vlad MĂCICĂȘAN 14 Jun. 2022, 19:37 Liga 2
EXCLUSIV | Transfer surprinzător între rivalele CFR Cluj și Universitatea Cluj. Alexandru Chipciu ajunge pe Cluj Arena!

Dacă U Cluj are nevoie de sprijinul nostru, avem jucători valoroși”, spunea Cristi Balaj, președintele CFR-ului, după promovarea rivalei din oraș.

Imediat după victoria din barajul cu Dinamo și finanțatorul din Gruia, Nelu Varga, s-a grăbit să felicite Universitatea, iar Radu Constantea a răspuns în aceeași notă, marșând pe ideea de respect între cele două cluburi. Au fost primele semne că rivalitatea dintre conducătorii Universității și ai CFR-ului nu va mai fi similară cu cea din perioada foștilor patroni și conducători ale celor două formații ale Clujului.

Renunță la pretenții?

Iar declarațiile oficialilor celor două echipe se și concretizează. ProSport a aflat că rivalele din Cluj sunt pe punctul de a bate palma pentru primul transfer din Gruia către Cluj Arena.

Alexandru Chipciu, fotbalistul pus pe lista de transferuri de către CFR, după ce Dan Petrescu a anunțat că nu mai intră în planurile sale, are șanse foarte mari să joace la Universitatea Cluj. Rămâne de văzut doar în ce condiții se va despărți fotbalistul de CFR. Acesta a cerut inițial 126.000 de euro, echivalentul a șase salarii ce urmează să le primească, pentru a semna rezilierea contractului.  Doar că lucrurile s-ar schimba în cazul unei cedări la “U” Cluj.

Chipciu vrea să rămână la Cluj

Oficialii din Gruia speră ca acesta să mai renunțe la pretenții, pentru a întrerupe colaborarea. Din informațiile ProSport, tocmai jucătorul cu 46 de meciuri în naționala României a fost cel care și-a dorit foarte mult să fie lăsat să se transfere la “U”.

Chipciu s-a stabilit din 2020, cu familia, la Cluj și le-a povestit apropiaților că i-ar fi foarte greu să părăsească orașul, pentru că soția și cele 4 fete ale sale s-au acomodat foarte bine sub Feleac și că nu vrea să-și mute fetițele într-un alt oraș, pentru că asta ar fi neplăcut pentru ele. Se pare că familia Chipciu și-a făcut mulți prieteni la Cluj și preferă să se stabilească acolo.

Din acest motiv se pare că s-a arătat dezinteresat de orice altă ofertă și că va negocia cu Universitatea, imediat după ce își va încheia conturile cu CFR.

Foto: CFR Cluj

 

 

Vlad MĂCICĂȘAN 14 Jun. 2022, 19:37 Liga 2
Pe aceeași temă