EXCLUSIV | Gabi Tamaș, la primul antrenament cu FC Brașov! Fostul internațional i-a adus aminte antrenorului Dan Alexa de un pariu neonorat

Adi MARICA 20 Oct. 2022, 11:05 Liga 2

Gabriel Tamaș a făcut astăzi, 20 octombrie, primul antrenament la FC Brașov sub comanda lui Dan Alexa.

Chiar dacă actele de reziliere a contractului cu Petrolul nu au fost înregistrate încă la FRF, Tamaș are o hârtie semnată cu șefii clubului ploieștean, iar fundașul brașovean se poate pregăti cu orice echipă.

Gabi Tamaș se antrenează cu FC Brașov

Fostul internațional a discutat ieri după-amiază cu șefii de la FC Brașov și cu antrenorul Dan Alexa, iar în această dimineață s-a prezentat la antrenamentul echipei din Liga 2.

Tamaș, care la 9 noiembrie împlinește 39 de ani, a fost printre primii jucători care s-au prezentat la antrenament, iar când a intrat pe teren a șutat puternic în minge.

Până să înceapă ședința de pregătire, Gabi Tamaș a ținut să-i amintească lui Dan Alexa că are de onorat un pariu din perioada în care cei doi au lucrat la Astra. ”Mai bine le dai o masă la băieți”, i-a spus Tamaș antrenorului de la FC Brașov.

Tamaș a fost coleg din echipa Brașovului doar cu Negrean. Dar și cu antrenorul Dan Alexa

Din actualul lot de jucători de la FC Brașov, doar Alexandru Negrean a fost coechipier cu Tamaș, în scurta perioadă petrecută de fundaș la Universitatea Cluj, în urmă cu două sezoane.

Dan Alexa spune că are o relație excelentă cu Gabi Tamaș. ”Am fost colegi și ne înțelegem foarte bine! Noi avem o relație specială și sub nicio formă nu cred că aș putea avea probleme cu el la FC Brașov. Îl cunosc atât de bine! L-aș lua mâine pe Gabi Tamaș! Am vorbit cu el și recunosc că mi l-aș dori foarte mult la FC Brașov. Este un jucător foarte valoros”, spunea, zilele trecute, Dan Alexa, pentru ProSport.

În sezonul 2002-2003, Gabi Tamaș și Dan Alexa au făcut parte din echipa lui Dinamo care a câștigat Cupa României.

Tamaș nu poate semna cu o altă echipă până la anul

Tamaș a plecat săptămâna trecută de Petrolul, echipă cu care a semnat în vară și pentru care a evoluat în 13 meciuri în acest sezon, marcând și 2 goluri.

Fundașul s-a despărțit de echipa ploieșteană după ce o convorbire telefonică a sa cu antrenorul Nae Constantin, în care denigra suporterii și pe președintele Costel Lazăr, a ajuns în spațiul public.

Fostul internațional român nu poate evolua pentru o altă echipă până la anul, deoarece este în imposibilitatea de a semna cu un alt club până la deschiderea următoarei perioade de transferuri.

Foto: Adi Marica

Adi MARICA 20 Oct. 2022, 11:05 Liga 2
Pe aceeași temă