Eugen Trică a uitat de răutăți în preajma Paștelui. Antrenorul, mesaj pentru cei cu care s-a ”războit”: ”Chiar îmi cer scuze”. Ultimele vești din tabăra echipei ”FC U” Craiova, analiza partidei cu CS Mioveni și situația accidentaților

Andrei PASCU 29 Apr. 2021, 17:51 Liga 2
Eugen Trică a uitat de răutăți în preajma Paștelui. Antrenorul, mesaj pentru cei cu care s-a ”războit”: ”Chiar îmi cer scuze”. Ultimele vești din tabăra echipei ”FC U” Craiova, analiza partidei cu CS Mioveni și situația accidentaților

U Craiova 1948 SA debutează în returul play-off-ului Ligii 2, vineri de la 20:00, contra celor de la CS Mioveni, pe stadionul ”Ion Oblemenco”. Eugen Trică, antrenorul oltenilor, a prefațat confruntarea și se așteaptă la un meci complicat, remarcând calitățile omologului său, Alexandru Pelici.

Eugen Trică: ”Toate echipele joacă, orice partidă e grea și cred că trebuie să intri pe teren cu multă determinare să câștigi” 

În tur, cele două au remizat, 0-0, la Mioveni, iar Eugen Trică s-a legat tocmai de acest aspect. Anume, că Mioveniul este o echipă care se apără excelent, dar și că în ultimul timp a mers bine pe faza de atac. Drept dovadă, în ultimele trei meciuri a marcat 10 goluri (5-1 cu Dunărea Călărași, 4-0 cu ASU Poli și 1-1 cu Rapid).

Trică a evidențiat și principalele pericole pentru U Craiova 1948 SA din meciul de sâmbătă, atacanții Ștefan Blănaru și Bogdan Rusu.

Ne așteaptă o partidă foarte dificilă, împotriva unei echipe foarte bine organizată. La fel cum e antrenorul ei, Alexandru Pelici, așa este și echipa. Un antrenor bine organizat, disciplinat, care a făcut o echipă frumoasă, care știe să se apere, să și atace, ținând cont de ultimele meciuri în care a marcat 10 goluri. Cu un cuplu de atacanți foarte bun, mă refer la Blănaru și Rusu, care se înțeleg foarte bine. Blănaru aleargă foarte mult, iar Rusu are execuții foarte bune.

Mâine trebuie să intrăm cu atitudine bună, cu determinare, să muncim, să intrăm cu aceeași dorință și să câștigăm cele trei puncte puse în joc. Ne așteaptă o partidă grea.

Mai sunt cinci meciuri, puncte multe puse în joc. Nu cred nici că Timișoara a depus armele, cred că și ea e încă în cărți. Dacă va câștiga meciul din etapa asta, va reintra în cărți. Toate echipele joacă, orice partidă e grea și cred că trebuie să intri în teren cu multă determinare să câștigi”, a declarat Eugen Trică la conferința de presă premergătoare jocului cu CS Mioveni.

Eugen Trică le-a cerut scuze arbitrilor 

În preajma Paștelui, Eugen Trică a transmis un mesaj arbitrilor care i-au condus echipa și cu care s-a certat. Le-a împărtășit gânduri bune în această perioadă, dar le-a și cerut scuze pentru ieșirile sale. În special, antrenorul și-a recunoscut vina după partida jucată de ”FC U” Craiova runda trecută cu Dunărea Călărași, unde ”central” a fost Horia Mladinovic.

După meciul cu Călărași, vreau să îmi cer scuze față de cei care au condus meciul, pentru că e normal să mai greșim. Și noi mai greșim, și ei mai greșesc. Chiar îmi cer scuze. Horia chiar și-a făcut treaba bine. Tuturor celor care ne-au condus până acum îmi cer scuze, vreau să le urez un Paște fericit. Să fie sănătoși împreună cu familiile lor”, a transmis Trică.

U Craiova 1948 SA are doi portari accidentați 

Referitor la lista indisponibililor pentru confruntarea cu CS Mioveni, U Craiova 1948 SA nu poate conta pe doi portari, pe Robert Popa și Mario Enache. Eugen Trică trebuie să aleagă acum între Federico Taborda și Sorin Mogoșanu.

Popa e accidentat, a încercat să facă antrenament normal, încă mai are dureri la picior, trebuie să mai ia pauză. Să sperăm că o să-l avem meciul următor, cu Poli Timișoara. Mario are niște dureri, să vedem dacă va putea juca. Dacă nu, mai am doi portari, pe Mogoșanu și Taborda. Nu m-am decis, o să văd la cine apelez. Taborda e și el un portar de valoare”, a mai spus Trică.

”FC U” Craiova, lider în play-off-ul Ligii 2

La jumătatea cursei din play-off, U Craiova 1948 SA este pe primul loc, cu 46 de puncte. E urmată de Rapid (43 de puncte), CS Mioveni (42 de puncte), Dunărea Călărași (39 de puncte), FK Csikszereda (36 de puncte) și ASU Poli (33 de puncte).

Trei victorii și două egaluri este bilanțul înregistrat de ”FC U” Craiova în turul play-off-ului. Doar ea și CS Mioveni, adversara de sâmbătă, sunt neînvinse până acum.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures
Video:Jurnal De Craiova

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-liga-2-cu-doua-serii-din-sezonul-urmator-cele-doua-cluburi-care-pun-presiune-pe-frf-au-chiar-ele-un-plan-diferit-pentru-modificarea-sistemului-competitional-cum-e-s-19181842

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mititelu-junior-remarca-ironica-la-adresa-dunarii-calarasi-a-aratat-altfel-cu-noi-fata-de-meciurile-trecute-ce-a-spus-de-arbitraj-si-de-ce-a-evitat-sa-vorbeasca-de-promova-19181819

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-principalul-finantator-al-clubului-petrolul-faceun-pas-in-spate-decizia-luata-de-veolia-dupa-a-treia-promovare-ratata-in-liga-1-19181981

 

Andrei PASCU 29 Apr. 2021, 17:51 Liga 2
Pe aceeași temă