Eugen Trică a savurat succesul de la Miercurea Ciuc: ”Nu vor câştiga multe echipe aici.” Ce spune antrenorul echipei ”FC U” Craiova despre derby-ul cu Rapid

Cosmin STAICU 13 Apr. 2021, 20:23 Liga 2

După succesul cu 2-1 în deplasarea pe terenul echipei FK Csikszereda, în urma căruia ”FC U” Craiova a redevenit lider în play-off-ul Ligii 2, antrenorul oltenilor, Eugen Trică, s-a declarat bucuros de reuşita elevilor săi, deşi ar fi preferat să nu mai aibă emoţii pe final.

”Din nou lideri, după ce am reuşit să câştigăm trei puncte binemeritate, în urma unui joc foarte bun făcut de băieţii mei, îi felicit şi eu. Nu ştiu cum se face însă, că trebuie să suferim un pic ultimele 5-6 minute. Îi băgăm în joc după o fază care nu anunţa nimic, dar, poate aşa vrea bunul Dumnezeu, să suferim până în ultimul minut. Sunt bucuros de cele trei puncte contra unei echipe bune, pe terenul căreia nu știu dacă vor câştiga multe formaţii”, a declarat Eugen Trică despre meciul cu FK Csikszereda.

  • Partea cu ”nu vor câștiga multe formații la Miercurea Ciuc” o spunea și Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, după ce giuleștenii câștigau pe terenul Csikszeredei.

Andrei Ciolacu a riscat amenda, dar a reuşit să transforme penalty-ul

După ce Valentin Munteanu a ratat o lovitură de pedeapsă în meciul cu ASU Poli Timişoara, etapa trecută, şi a fost amendat apoi, Eugen Trică spune că Voicu şi Ciolacu au fost primii jucători să desemnaţi să bată penalty în duelul cu Csikszereda, iar fostul rapidist şi-a asumat execuţia, transformând fără probleme pentru 2-0.

”Acum chiar am stat liniştit la penalty, era desemnat Voicu să execute, dar am avut o discuţie cu el şi cu Ciolacu ca în cazul în care nu se simte bine Voicu, să execute Ciolacu. Şi a ieşit foarte bine, a reuşit să marcheze, a făcut 2-0 şi am stat puţin mai liniştit. Cel care şi-a asumat şi a ratat penalty în etapa trecută a plătit, de acum sper să fie mai concentraţi când execută penalty şi să marcheze”, a spus antrenorul liderului.

  • Andrea Compagno (22′) și Andrei Ciolacu (52′ – penalty) au înscris pentru ”FC U” Craiova, în timp ce pentru FK Csikszereda a marcat Juan Bauza (82′).

Eugen Trică: ”Rapidul ne suflă-n ceafă”

La finalul jocului de la Miercurea Ciuc, Eugen Trică a vorbit şi despre derby-ul primelor clasate din play-off-ul Ligii 2, ”FC U” Craiova – Rapid, programat luni, 19 aprilie, de la ora 21:00, pe arena ”Ion Oblemenco”, după ce în sezonul regulat giuleştenii au pierdut la scor, 0-5, la Severin. Până atunci, Rapid joacă joi, de la ora 16:30, în deplasare la ASU Poli, și poate reveni pe primul loc, printr-un golaveraj mai bun față de craioveni.

”Am spus şi după meciul cu Timişoara, nu punem presiune pe nimeni, noi ne vedem de jocurile noastre, încercăm să luăm fiecare meci în parte şi să-l câştigăm. Atât ne interesează, nu ne interesează celelalte echipe.
Urmează meciul cu Rapidul, o echipă care, din câte se pare, ne suflă-n ceafă. Noi am câştigat, poate şi ei câştigă la Timişoara şi aşa va deveni şi mai interesantă această partidă de luni, de la ora 21. Jucăm împotriva unei echipe de tradiţie şi ar fi fost ceva interesant să se joace cu spectatori. Practic, au cele mai frumoase galerii din țară”
, a declarat Eugen Trică.

”FC U” Craiova în meciul cu FK Csikszereda (scor 2-1): M. Enache – R. Negru, Gugu, D. Ispas, Huyghebaert – Val. Munteanu (Cacheiro 81′), Baeten (Anghelina 61′), Dr. Albu (cpt.), Ad. Voicu (Luboya 69′) – Andr. Ciolacu – Compagno (Cl. Bălan 81′). Rezerve neutilizate: Mogoșanu – Diakite, Gîț, Vl. Pop, Blidar.

Cu 42 depuncte, ”FC U” Craiova a revenit pe locul 1 în play-off-ul Ligii 2, cel puțin până joi, când joacă Rapid. În etapa a 4-a a play-off-ului, oltenii au meci chiar cu giuleștenii, pe teren propriu.

Foto: Zoltan Pal (FK Csikszereda) și Cătălin Ciupureanu / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-si-fc-u-craiova-joaca-astazi-de-la-ora-1630-in-deschiderea-etapei-a-3-a-a-play-off-ului-ligii-2-runda-intermediara-in-sezonul-regular-oltenii-au-egalat-la-miercu-19179041

https://liga2.prosport.ro/seria-1/13-martea-neagra-pentru-miercurea-ciuc-fc-u-craiova-a-castigat-cu-csikszereda-si-e-tot-mai-aproape-de-promovare-19179139

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-se-simte-din-ce-in-ce-mai-puternica-andrei-ciolacu-increzator-dupa-victoria-cu-fk-csikzereda-ne-am-revenit-in-play-off-ce-s-a-intamplat-la-faza-pen-19179144

https://liga2.prosport.ro/seria-1/play-off-ul-o-palarie-prea-mare-pentru-fk-csikszereda-valentin-suciu-dupa-o-noua-infrangere-cu-fc-u-craiova-sansa-aia-mica-pe-care-o-avem-pe-care-ne-o-da-toata-lumea-19179153

Cosmin STAICU 13 Apr. 2021, 20:23 Liga 2
Pe aceeași temă