CFC Argeș învinge CSM Alexandria și e sigură de prezența în Liga 2 și sezonul următor. Eugen Neagoe continuă să pună mare preț pe tineri: ”Asta fac de când am venit”

Andrei PASCU 14 Apr. 2024, 18:06 Liga 2
CFC Argeș învinge CSM Alexandria și e sigură de prezența în Liga 2 și sezonul următor. Eugen Neagoe continuă să pună mare preț pe tineri: ”Asta fac de când am venit”

Campionii FC Argeș a obținut o victorie destul de lejeră în etapa a 3-a a play-out-ului din Liga 2, pe teren advers, sâmbătă, 13 aprilie, când a întâlnit o formație care era deja retrogradată matematic în Liga 3, CSM Alexandria.

S-a impus formația lui Eugen Neagoe cu 2-0 contra echipei din Teleorman. La final, antrenorul învingătorilor a afirmat că a fost mulțumit de atitudinea fotbaliștilor, de modul în care s-au prezentat, dar a apreciat, din nou, faptul că a mizat pe mulți tineri.

Eugen Neagoe, impresiile partidei CSM Alexandria – CFC Argeș, scor 0-2

La pauză, Campionii FC Argeș avea doar 1-0 pe tabelă, în urma reușitei lui Bogdan Rusu, care a punctat în minutul 35. Și repriza a doua a mers mai bine pentru piteșteni, care au făcut 2-0 la 16 minute de la reluare, prin Ionuț Rădescu.

Și de acum înainte Eugen Neagoe vrea să vadă jocuri și prestații dezinvolte ale echipei sale, mai ales că nu se mai pune problema retrogradării din Liga 2 nici matematic, salvarea fiind asigurată chiar în urma succesului contra CSM Alexandria.

 

  • CFC Argeș, contra CSM Alexandria: Straton – Balaur, Esteban Orozco, M. Tudose – Tofan (cpt.), Dinoci, I. Nortey (Rădescu 46′), Borța (Andr. Șerban 15′, Dulcea 78′) – P. Petrescu (Y. Pîrvu 70′), Bg. Rusu (A. Mircea 70′), Buhăcianu
    Rezerve neutilizate: G. Micle – Mitoi, R. Ciuciulete, M. Angelov

Campionii FC Argeș s-a salvat matematic de la retrogradare

Din nou, la fel ca în ultima perioadă, antrenorul piteștenilor a remarcat faptul că a și mizat pe tineri, terminând confruntarea de la Turnu Măgurele cu câțiva jucători sub medie de vârstă pe teren.

Victorie meritată, e bine că nu am luat gol, dar păcat că nu am marcat mai mult. Am avut multe oportunități să înscriem, dar la ultima pasă, la șut nu am fost ce trebuie. Dar, băieții au avut atitudine bună, au intrat bine. Chiar mă uitam pe hârtie și am văzut că am terminat meciul cu cinci jucători sub vârstă. (…)

Îmi pare rău că a trebuit să îl schimbăm pe Șerban, pentru că avea probleme la gleznă. Voiam să îl introduc și pe Mitoi, dar va veni și meciul următor. Sper să se pregătească la fel de bine, pentru că poate va intra și el. Vom introduce, ușor-ușor, tineri, dar nu vreau să îi forțăm. Trebuie să ne arate că merită să joace.

Ei au susținerea mea, am promovat copii de când am venit aici și așa voi face.

Nortei nu cred că are probleme medicale, e în regulă. Avem probleme cu Borța, vom încerca să îl refacem, dar nu știm cum va fi. La fel și Șerban, sper ca și el să revină, se pare că e mai ușor în cazul său. La Borța e mai complicat”, a spus Eugen Neagoe la finalul partidei.

Locul 3 în Grupa A a play-out-ului Ligii 2 pentru CFC Argeș

Campionii FC Argeș face parte din Grupa A a play-out-ului, fiind acum, după meciul disputat la Turnu Măgurele, pe locul 3, cu 30 de puncte. Are de recuperat un punct în raport cu primele două clasate, CSM Reșița și ACSM Ceahlăul, însă e la egalitate cu locul 4, Metaloglobus. În același timp, are avans de patru puncte față de locul 5, CSC Dumbrăvița.

Echipa lui Eugen Neagoe întâlnește la finalul săptămânii următoare, în etapa a 4-a, în al treilea ei meci în play-out, CSM Reșița, pe teren propriu.

Ne dorim să câștigăm jocurile, asta vrem. Știu că toți suporterii vor asta, dar nu va fi ușor. (…)”, a mai spus Neagoe, despre ce își dorește pentru finalul de sezon.

Reacția lui Eugen Neagoe de la finalul partidei CSM Alexandria – CFC Argeș, scor 0-2:

https://www.youtube.com/watch?v=VV0CbAAXwzU

Foto și video: CFC Argeș

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-prepelita-crede-inechitabil-egalul-dintre-slobozia-si-buzau-19307748

https://liga2.prosport.ro/seria-1/richard-jelena-decisiv-pentru-fk-miercurea-ciuc-in-fata-corvinului-19307732

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-adrian-mihalcea-dupa-unirea-slobozia-gloria-buzau-1-1-19307688

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-si-gloria-buzau-joaca-in-etapa-4-din-play-off-ul-ligii-2-19307611

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-invins-chindia-19307596

Andrei PASCU 14 Apr. 2024, 18:06 Liga 2
Pe aceeași temă