Eugen Neagoe, atitudine complet schimbată! Cum a comentat antrenorul meciul cu FK Miercurea Ciuc, după ce la finalul său l-a desființat pe arbitru, iar harghitenii i-au răspuns

Marius ANGHEL 29 Feb. 2024, 15:36 Liga 2
Eugen Neagoe, atitudine complet schimbată! Cum a comentat antrenorul meciul cu FK Miercurea Ciuc, după ce la finalul său l-a desființat pe arbitru, iar harghitenii i-au răspuns

Eugen Neagoe și clubul Campionii FC Argeș nu au avut nicio replică pentru FK Miercurea Ciuc, după ce clubul harghitean a emis, miercuri, un comunicat răspuns pentru antrenor în urma declarațiilor acestuia de la fnalul jocului desfășurat luni seară la Miercurea Ciuc și câștigat de gazde cu un gol marcat la ultima fază.

Cel puțin Neagoe, extrem de vehement la adresa arbitrului Vlad Baban, nu a mai comentat acum nimic despre arbitraj și nu a avut niciun răspuns pentru ciucani, însă am putut remarca faptul că tonul discursului său a fost schimbat față de alte dăți. De această dată, experimentatul antrenor a fost mai rezervat în ceea ce a transmis, mai calculat.

Eugen Neagoe nu a răspuns clubului din Miercurea Ciuc și nu a mai făcut nicio precizare despre arbitraj

Întâlnirea organizată de clubul Campionii FC Argeș, pentru a face declarații de presă înaintea meciului cu Progresul Spartac (sâmbătă, ora 11:00), a fost un bun prilej pentru antrenorul Eugen Neagoe să spună ce are pe suflet, în urma jocului trecut, cu FK Miercurea Ciuc, cedat cu scorul de 1-2, cu gol primit la ultima fază.

Deși cu alte ocazii nu rata astfel de șanse, de această dată, Neagoe nu a scos un cuvânt despre lucrurile care l-au făcut luni seară să izbucnească și să îl pună la zid pe arbitrul Vlad Baban. Ba, mai mult, acum avea și un motiv în plus, după ce harghitenii au emis un comunicat răspuns pentru el, în care l-au contrazis și chiar i-ar mulțumit că i-a ajutat să câștige prin îndemnurile sale adresate jucătorilor.

Pe cât de revoltat a fost la finalul jocului de la Miercurea Ciuc, pe atât de calm a fost acum, fără să mai precizeze nimic despre arbitraj. A vorbit despre meci, dar s-a concentrat, de această dată, să spună că jucătorii săi au ratat șansa să închidă jocul când scorul era egal.

La întrebarea dacă va face schimbări în echipă față de meciul de la Miercurea Ciuc, Neagoe a răspuns astfel: ”La Miercurea Ciuc, în primul rând, ne-au lipsit trei jucători importanți: Borța, accidentat, plus Boboc și Rusu, suspendați.

Încă nu mi-a trecut nici mie supărarea. Probabil, nici jucătorilor. Ieri am avut o analiză, am revăzut împreună fazele importante, mă rog, analiza pe care am făcut-o la jocul de la Miercurea Ciuc, și sunt în continuare supărat în primul rând pe rezultat, nu neapărat pe joc, și în special pe jocul din repriza a doua, pentru că am avut ocazii foarte mari de a marca la scorul de 1-1. Trebuia să închidem jocul. S-a întâmplat ce s-a întâmplat, asta este situația acum. Și eu, și băieții trebuie să trecem rapid și începând de astăzi să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut sâmbătă.”

  • Neagoe ar fi putut, de exemplu, să spună că a greșit sau că își menține poziția, dacă a constatat, în urma analizei făcute, aceste lucruri. A preferat să nu scoată un cuvânt despre asta, după ce luni seară arunca în spațiul public cuvinte grosolane pentru arbitru. ”Afirmații tendențioase”, ”Declaraţiile iresponsabile” sau ”Minciuni”, astfel a catalogat FK Miercurea Ciuc spusele antrenorului Argeșului după meciul direct.

Neagoe nu mai vrea goluri primite din corner: ”Nu pot să înțeleg așa greșeli de o asemenea ușurință

Pe de altă parte, Eugen Neagoe a remarcat, din nou, un lucru care îl dezamăgește foarte mult la jucătorii săi. Faptul că în meciul cu FK Miercurea Ciuc au primit din nou gol din corner, unul care a și decis întâlnirea.

Antrenorul a spus că își dorește trei victorii în ultimele meciuri rămase din sezonul regular, dar și ca elevii săi să nu mai facă greșeli nepermis de ușor, ca cel în care primesc gol din corner.

”În primul rând ne propunem să câștigăm. Ideal ar fi să câștigăm cele trei jocuri, să urcăm în clasament. Sigur, nu mi-aș dori să mai avem parte de greșeli nepermis de ușor cum am avut în jocurile pe care le-am pierdut. Suntem într-o situație neplăcută. Eu sunt foarte dezamăgit și le-am spus și băieților, pentru că de când am venit eu la echipă noi am primit șapte goluri și șase au fost din corner. Așa ceva nu este permis la o echipă cu pretenții, cu jucători experimentați, chiar dacă jumătate din lotul nostru este format din jucători tineri, copii. Dar nu ai voie să faci asemenea greșeli, pentru că fiecare jucător știe ce are de făcut, lucrăm la antrenamente, știe fiecare unde trebuie să stea. Nu pot să înțeleg așa greșeli de o asemenea ușurință și pierdem puncte. Practic, am pierdut puncte doar la cornere. Noi, de când suntem împreună, un singur gol l-am primit pe o acțiune colectivă a echipei adverse. Și asta s-a întâmplat la Piatra Neamț, pe un contraatac, pe minge lungă. În rest, echipe adverse nu au reușit să ne marcheze goluri, doar din corner. Și asta este o mare problemă. Antrenăm fazele fixe înaintea fiecărui joc, sunt două zile când, efectiv, lucrăm fazele fixe, și defensive, și ofensive. Nu e posibil să primește goluri și să pierzi puncte practic din corner. Nu se explică. Trebuie concentrare mai mare, atitudine mai bună. Practic, am dormit”, a spus Neagoe.

Nu au trecut nici trei zile de la meciul cu FK Miercurea Ciuc, în care CFC Argeș a primit două goluri, unul dintr-un corner prelungit și încheiat cu un șut din afara careului, și altul dintr-un corner clasic, cu centrare în fața porții, reluare pe portar, acesta a respins în față și de acolo s-a înscris.

cu Eugen Neagoe antrenor, CFC Argeș a disputat șapte meciuri, în care a înregistrat două victorii, un egal și patru înfrângeri. Ambele jocuri câștigate au fost la scorul de 2-0, remiza a fost cu scorul de 1-1, iar înfrângerile au fost două cu 0-1, una cu 0-2 și cea de acum cu 1-2. A înscris șase goluri și a primit șapte.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/conducerea-fk-miercurea-ciuc-comunicat-raspuns-la-adresa-lui-eugen-neagoe-19301088

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sponsorul-viorel-tudose-ameninta-iar-ca-pleaca-de-la-campionii-fc-arges-19301076

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-neagoe-da-vina-pe-arbitraj-pentru-esecul-argesului-la-miercurea-ciuc-19300985

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-robert-ilyes-dupa-fk-miercurea-ciuc-cfc-arges-2-1-19301041

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-corvinul-hunedoara-si-unirea-slobozia-sunt-matematic-in-play-off-ul-ligii-2-19300977

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-si-cfc-arges-incheie-etapa-a-16-a-a-ligii-2-19300913

Marius ANGHEL 29 Feb. 2024, 15:36 Liga 2
Pe aceeași temă