Eugen Beza, înaintea meciului Șelimbărului cu Viitorul Pandurii: ”Nu ne putem face calcule, sunt o sută de mii de variante”

Ovidiu BOICA 10 Mar. 2022, 21:27 Liga 2
Eugen Beza, înaintea meciului Șelimbărului cu Viitorul Pandurii: ”Nu ne putem face calcule, sunt o sută de mii de variante”

Antrenorul echipei din Șelimbăr, Eugen Beza, a declarat, înaintea meciului de sâmbătă, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, că își dorește ca jucătorii săi să marcheze și să obțină cele trei puncte.

Beza spune că nu își face calcule pentru play-out, deoarece echipa sa e la mâna și altor rezultate. Miza este accesul în grupa cu FC Brașov, caz în care salvarea de la retrogradare ar cam fi rezolvată.

Eugen Beza, înainte de meciul cu Viitorul Pandurii: ”Problema asta cu golurile, se pare, e continuă”

Eugen Beza își dorește ca jucătorii săi să înscrie primul gol din 2022 într-un meci oficial, la Târgu Jiu, iar echipa sa să ia toate cele trei puncte, după ce în primele două jocuri din acest an a pierdut cu 1-0 la Metaloglobus și cu 0-3 acasă cu FK Miercurea Ciuc.

Antrenorul Șelimbărului se ferește de calculele pentru locul pe care ar putea termina echipa sa, acesta determinând grupa din play-out din care va face parte, spunând că ”sunt o sută de mii de variante”. Totodată, Beza a vorbit în termeni elogioși la adresa lui Eugen Trică, antrenorul gorjenilor.

”Este o partidă foarte dificilă, cu un adversar greu, un adversar cu jucători cu experiență la nivelul eșalonului inferior, cu un antrenor (n.a. Eugen Trică) care a demonstrat că are valoare și în Liga 2, Liga 3, chiar și Liga 1. Este un antrenor care mie personal îmi place. Problema asta cu golurile, se pare, e continuă, am avut-o din perioada precompetițională. Sperăm, cum probabil speră și ei, să spargem gheața la meciul acesta. Nu ne putem face niciun calcul, jucăm să luăm cele trei puncte, jucăm să dăm goluri. E păcat că ne-am creat și la meciul cu Miercurea Ciuc trei-patru ocazii uriașe de a marca. Acolo (n.a. în fața porții adverse) e foarte greu ca să mai intervenim noi ca și staff, să reglăm anumite lucruri.
Repet, nu putem face niciun calcul, sunt o sută de mii de variante, numai ne dau peste cap. Singura variantă este să mergem, să jucăm fotbal și să jucăm, după care,
în funcție de locul pe care terminăm ne putem face un plan pentru viitorul apropiat”
, a declarat Beza.

Lucian Buzan: ”Avem armele noastre ca să putem face un meci bun”

La rândul său, Lucian Buzan, jucător achiziționat de CS Comunal Șelimbăr în această iarnă, după ce a fost pus pe liber de FC Hermannstadt, unde spune că s-a adaptat repede, este convins că echipa va reuși să și înscrie, poate chiar din acest joc cu Viitorul Pandurii.

”Ne așteaptă un meci dificil, suntem conștienți de lucrul ăsta. Mergem la Târgu Jiu motivați să scoatem un rezultat pozitiv și cred că avem armele noastre ca să putem face un meci bun. Sincer, în ultimele două meciuri chiar pot spune că ne-am creat ocazii de gol, și în primul joc, și în cel de acum câteva zile, când am pierdut (n.a. cu 3-0, pe teren propriu, cu FK Miercurea Ciuc), din păcate. Ușor-ușor cred că o să ne adaptăm la situația asta și vor veni și golurile. Sunt sigur de asta. M-am acomodat foarte bine, pe majoritatea băieților îi știam. E un grup unit, asta-mi place, n-am avut probeme, sincer, cu acomodarea”, a spus Buzan.

Tudor Telcean: ”Avem o partidă foarte grea la Târgu Jiu”

Un alt jucător venit la Șelimbăr în această iarnă, Tudor Telcean, care a debutat săptămâna trecută, își dorește la Târgu Jiu un rezultat care să-i permită echipei sale să intre în grupa cu FC Brașov, în play-out.

”Avem o partidă foarte grea la Târgu Jiu. Ne putem salva matematic încă de acum și va fi un meci foarte important pentru noi, având în vedere obiectivul pe care-l avem. M-am acomodat repede, este un grup foarte bun, condițiile sunt bune, ne pregătim bine și sperăm la rezultate cât mai bune în următoarea perioadă”, a afirmat Telcean.

Echipele de pe locurile 7-20 la finalul sezonului regular vor fi împărțite în două grupe de play-out. În Grupa A, vor fi repartizate formațiile care au terminat sezonul regular pe locurile 7, 10, 11, 14, 15, 18 și 19, iar în ”B”, cele de pe 8, 9, 12, 13, 16, 17 și 20. Vor retrograda ultimele două clasate din fiecare grupă, iar penultimele clasate vor juca un baraj de menținere în Liga 2.

Meciul dintre Viitorul Pandurii și CS Comunal Șelimbăr este programat sâmbătă, de la ora 14:00, pe stadionul Municipal din Târgu Jiu. Echipa gorjeană se află pe locul 14, cu 21 de puncte, și poate urca cel mult pe locul 12, în timp ce formația sibiană se află pe locul 12, cu 23 de puncte, și poate urca cel mult pe locul 10.

Declarațiile lui Eugen Beza, Lucian Buzan și Tudor Telcean înainte de Viitorul Pandurii – CS Comunal Șelimbăr:

https://www.youtube.com/watch?v=Fie95GcrC18

https://www.youtube.com/watch?v=1NVcZu5K-9A

Foto: Valentin Macrea (Sport Pictures)
Video: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-ultimei-etape-a-sezonului-regular-de-liga-2-si-meciurile-televizate-opt-partide-sunt-puse-sa-se-dispute-in-acelasi-timp-19222276

https://liga2.prosport.ro/seria-1/frf-a-suspendat-protocolul-de-desfasurare-a-competitiilor-obligatiile-devenind-recomandari-cheltuielile-scad-pentru-cluburi-iar-reactia-unui-conducator-spune-multe-ma-gandeam-cu-groaza-la-19222484

Ovidiu BOICA 10 Mar. 2022, 21:27 Liga 2
Pe aceeași temă