Eugen Beza, după remiza dintre Poli și Șelimbăr: ”Dacă am fi atacat mai puțin, am fi câștigat”

Anda DELIU 06 Nov. 2021, 18:50 Liga 2

CS Comunal Șelimbăr se întoarce cu punct de la Timișoara, după 1-1 cu Poli, într-un meci în care a condus două minute. Antrenorul Eugen Beza spune că a pregătit altfel jocul decât ce au arătat pe teren elevii săi, în sensul că le-a cerut să fie mult mai calmi și pragmatici, aspecte care consideră că ar fi dus cele trei puncte spre Ardeal.

Și punctul obținut e bun pentru Beza

Antrenorul sibienilor a precizat că punctul obținut e bun și e normal, pentru că Poli a dominat finalul de joc din etapa a 13-a.

”Era normal ca cei de la Poli să vină peste noi, pentru că nu-i ajuta un rezultat de egalitate. Sunt într-o situație dificilă. De asta l-am mai băgat și pe Crișan, ca să câștigăm în talie. Știam că va veni cu mingi lungi. Nu m-a surprins faptul că s-au aruncat în atac cei de la Poli, era ceva normal.Când ești în dificultate și ai ceva în buzunar, e bine să ții ce ai, nu ceea ce ai fi putut avea”, a punctat Eugen Beza.

  • Adrian Cîrstean (48′) a înscris pentru șelimbăreni pe ”Dan Păltinișanu”, în timp ce Poli a egalat prin Alin Ignea (51′ – penalty).

Agitația i-a costat pe șelimbăreni

Fotbaliștii echipei oaspete nu au reușit să rămână calmi, așa cum le-a cerut antrenorul lor.

”Astăzi nu am făcut un joc cum ne-am fi așteptat. Am fost foarte nervoși. Un pic fizic nu am fost proaspeți. Ne așteptam, mi-a fost frică de jocul acesta pe plan psihologic. Pentru că veneam după o serie de rezultate foarte bune, cu echipe din play-off. Iar întotdeauna o victorie mare – cum au pățit și cei de la Poli – mă gândeam că Poli o să piardă la Dej! E foarte greu să conectezi jucătorii la importanța jocului următor. Am fost agitați, nu am fost lucizi, pentru că noi am pregătit altfel meciul. Și cred că dacă am fi atacat mai puțin, am fi câștigat acest joc. Chiar dacă pare un paradox”, a mai explicat Eugen Beza la finalul partidei de la Timișoara.

  • CS Comunal Șelimbăr: R. Gal – Biatoumoussoka, Natea, Cărăruș, D. Tătar (cpt.) – Rob. Boboc (R. Crișan 90′), Yameogo (Monea 81′) – Ad. Cîrstean (Goh 71′), Al. Vodă, Ciocâlteu (Andr. Roșu 81′) – Antone (Al. Luca 46′). Rezerve neutilizate: Vâtcă – Curtean, T. Suciu, Vișa.

Obiectivul în acest sezon: dezvoltarea clubului

Pentru primul sezon de Liga 2, Șelimbărul vrea să se mențină în acest eșalon și să se dezvolte ca și club.

”Ne propunem să consolidăm locul de Liga 2, să formăm o echipă puternică, cred că ușor-ușor, jocul nostru e în creștere și, cel mai important lucru, să dezvoltăm clubul din toate punctele de vedere și eu zic că suntem în grafic cu tot ce ne-am propus”, a mai punctat principalul echipei din județul Sibiu.

CS Comunal Șelimbăr are 18 puncte acumulate după 13 etape și se află pe locul 11, la egalitate cu Poli Iași, care are un golaveraj mult mai bun. În runda a 14-a, echipa lui Eugen Beza joacă pe teren propriu cu FC Buzău (locul 5, 25 puncte).

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fotbal-mult-bucurie-putina-pentru-ambele-echipe-poli-timisoara-si-selimbar-remizeaza-dupa-un-meci-cu-multe-ocazii-19208935

https://liga2.prosport.ro/seria-1/politehnica-timisoara-cs-comunal-selimbar-se-joaca-de-la-ora-1400-banatenii-sunt-in-cautarea-primelor-puncte-cu-nicolae-croitoru-antrenor-fc-hermannstadt-steaua-incepe-la-ora-1500-19208795

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-13-cinci-meciuri-incep-de-la-ora-1100-alte-trei-partide-au-loc-tot-astazi-19208751

Anda DELIU 06 Nov. 2021, 18:50 Liga 2
Pe aceeași temă