Eșecul Unirii Slobozia cu Petrolul a trecut în plan secund pentru Adrian Mihalcea. Momentul de la finalul meciului l-a deranjat pe antrenor și a taxat: ”Lucrul acesta mă supără. Nu e ok”

Opt meciuri a durat seria de invincibilitate a Unirii Slobozia. Nu mai pierduse din turul barajului de menținere în Liga 2 de sezonul trecut, când a cedat cu 0-2 în deplasare cu Fotbal Comuna Recea, dar în etapa a 6-a din Liga 2, cu Petrolul, a pierdut cu 0-2.

Adrian Mihalcea: ”Cu mare noroc am fi scos un egal, am fost inferiori echipei oaspete”

Primul eșec după o perioadă atât de lungă de rezultate pozitive nu l-a supărat pe antrenorul Adrian Mihalcea, care se aștepta ca ritmul și perioada bună să se rupă cândva, mai ales că Petrolul este una dintre echipele solide ale campionatului, în fața căreia Unirea Slobozia a făcut un meci destul de slab.

Chiar Mihalcea a punctat acest aspect, la interviul de la finalul partidei acordat pentru Liga2.ro, fiind fair play și spunând că Unirea Slobozia putea scoate cu foarte mult noroc un punct contra Petrolului.

A venit prima înfrângere, după foarte mult timp. Avem o serie destul de bună de meciuri în care nu am  pierdut, dacă punem și meciurile din Cupa României avem o serie de vreo opt meciuri. Aproape nimic nu a mers, mă refer la atitudinea și intensitatea din meciurile trecute. Am fost foarte lenți, am fost previzibili.

Nu am avut suflu, dar am și întâlnit o echipă experimentată și mai dornică. A luptat până în minutul 90, a alergat enorm. Cu mare noroc am fi scos un egal, am fost inferiori echipei oaspete. E prima înfrângere, acum nu mai avem cum să apărăm prima înfrângere”, a început Adrian Mihalcea, în interviul acordat la final pentru Liga2.ro.

Adrian Mihalcea, nemulțumit de faptul că jucătorii săi au fost huiduiți de fani: ”Nu e ok”

Au fost și voci din tribune, ale propriilor fani, care au taxat eșecul Unirii Slobozia. Adrian Mihalcea a fost surprins de acest lucru, pentru că se aștepta ca jucătorii săi să fie aplaudați pentru atitudinea și evoluțiile de până acum.

Speră ca acest moment să nu se mai întâmple, pentru că Unirea Slobozia e o echipă care vrea mai mult în acest sezon, dar care nu poate promova, totuși, în Liga 1 atât de ușor, a mai transmis Adrian Mihalcea:

Acum, trebuie să revenim cu picioarele pe pământ, să vedem unde ne e locul, pentru că lumea e dornică să ajungem în Liga 1, dar nu e așa ușor. Dacă la prima înfrângere îi huiduim și blamăm pe băieți, nu e ok.

Lucrul acesta mă supără. Noi știm unde ne e locul, vrem să creștem, dar nu trebuie să apară astfel de momente din partea altora”.

Adrian Mihalcea vrea victoria în partida cu Concordia Chiajna 

Referitor la reproșurile pe care și le atribuie, Adrian Mihalcea a declarat că e singurul vinovat de eșec, pentru că nu a știut să își mobilizeze jucătorii așa cum trebuia, în pauza de două săptămâni de Liga 2.

Ritmul scăzut de joc al Unirii Slobozia a venit și pe fondul pauzei campionatului, în opinia antrenorului. Speră ca partida următoare, cu Concordia Chiajna, să fie una mai reușită.

Venim după o serie bună de rezultate. După comportamentul echipei, pot să zic că pauza asta a contat, dar nu vreau să caut scuze. Asta înseamnă că eu nu am reușit să îi mențin pe o linie constantă a pregătirii, a atitudinii. Îmi asum acest eșec, doar prin simplul fapt că nu am reușit să mențin băieții acolo.

Avem cinci zile, trebuie să ne recuperăm fizic și mental, pentru că voiam să câștigăm, dar pierd ele echipele mari, dar noi?! Trebuie să mergem la Chiajna și să câștigăm. Trebuie să avem altă atitudine, trebuie să avem stilul din meciurile trecute, cu muncă, fără teamă”, a mai spus Adrian Mihalcea, pentru Liga2.ro.

Unirea Slobozia va începe runda a 7-a de pe locul 6 

În etapa a 7-a a Ligii a 2-a, Unirea Slobozia va juca pe terenul Concordiei Chiajna. Apoi, va evolua în 16-imile Cupei României, acasă, cu Politehnica Timișoara.

În clasamentul diviziei secunde, formația din Slobozia are 11 puncte după șase etape, în urma a trei victorii, două egaluri și un eșec. Va termina runda aceasta între primele șase echipe.

Unirea Slobozia, cu Petrolul: Gurău – Ibrian, I. Dinu, Perju, C-tin. Toma (cpt.) – Coadă, Cruceru (Vl. Suciu 46′) – Bolohan (M. Savu 46′), Greu (Turcu 64′), Mustacă (D. Radu 84′) – Al. I. Stoica (Seb. Ivan 73′). Rezerve neutilizate: Poiană – Trașcu, Gab. Lazăr, Dorobanțu.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mircea-manole-omul-momentului-la-dej-nu-e-surprins-de-victoria-unirii-cu-steaua-am-dominat-tot-meciul-ma-bucur-ca-le-am-provocat-prima-infrangere-cum-a-catalogat-succesul-in-fat-19200425

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-prima-echipa-care-invinge-steaua-lui-oprita-in-campionat-dragos-militaru-a-facut-o-mica-gluma-pe-seama-rezultatului-si-a-zilei-de-11-septembrie-capitolul-la-care-vede-o-19200372

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-nu-merge-bine-deloc-in-acest-sezon-si-pierde-cu-patrula-la-bucuresti-cu-metaloglobus-dorin-toma-nu-am-fos-atenti-19200366

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-ingenuncheata-prima-data-in-liga-2-de-unirea-dej-daniel-oprita-a-recunoscut-superioritarea-adversarilor-victoria-lor-e-meritata-mesajul-si-promisiunea-pentru-suporteri-19200341

Pe aceeași temă