Eșecul cu Concordia Chiajna, picătura care a umplut paharul. Adrian Mihalcea cere conducerii modificări de lot: ”Trebuie să schimbăm o parte din fotbaliști. Nu joacă la nivelul unei echipe de play-off”. Situația sa la Gloria Buzău

Răzvan STÎNGĂ 26 Nov. 2022, 14:35 Liga 2
Eșecul cu Concordia Chiajna, picătura care a umplut paharul. Adrian Mihalcea cere conducerii modificări de lot: ”Trebuie să schimbăm o parte din fotbaliști. Nu joacă la nivelul unei echipe de play-off”. Situația sa la Gloria Buzău

Adrian Mihalcea a fost dur după ce Gloria Buzău a pierdut, surprinzător, partida cu Concordia Chiajna, scor 0-1, în etapa a 15-a a Ligii 2! Atât de departe a mers antrenorul, încât se gândește să discute cu conducerea posibilitatea de a renunța la anumiți jucători.

Adrian Mihalcea, categoric după Gloria Buzău – Concordia Chiajna.  Vrea să schimbe câțiva jucători în pauza de iarnă

Adrian Mihalcea a fost surprins de modul în care a arătat echipa sa, pentru faptul că nu a avut atitudine, tocmai ce solicita înaintea partidei de vineri seară. Antrenorul a remarcat faptul că Gloria Buzău stă, de când a venit el la echipă, în doar câțiva jucători, iar alții îl dezamăgesc, părând că nu pot face față la o formație care vrea play-off-ul.

Astfel, în urma partidei cu Steaua, din etapa a 16-a, din ultima rundă a Ligii 2 din 2022, Mihalcea vrea să discute detalii clare cu conducerea, pentru ca la Gloria Buzău să aibă loc mai multe schimbări în lot, să plece jucătorii care nu au dat randamentul așteptat de el și să vină fotbaliști pe care simte că poate miza și care pot face mai mult.

Adrian Mihalcea, după Gloria Buzău – Concordia Chiajna: ”Trebuie să schimbăm o parte dintre jucători”

Cu toate criticile adresate după partida de la Buzău, Adrian Mihalcea nu a numit jucătorii care l-au dezamăgit, dar nici pe cei care au ținut echipa în ultimele etape.

Astăzi am făcut un joc surprinzător de slab. Surprinzător de slab și nu înțeleg de ce. Trebuia să avem inițiativa, veneam după o serie de rezultate bune, intrasem în zona play-off-ului, dar se demonstrează că dacă nu ești concentrat și conectat la partidă, poți avea surprize.

E o seară tristă, sunt aceiași băieți care au dus greul în ultima perioadă, câțiva dintre ei. Nu avem un lot numeros, de aceea nici nu am făcut prea multe schimbări. Au fost și băieți care au primit șanse și nu au profitat de ele. Practic, pentru a putea îndeplini obiectivul, pot spune că trebuie să schimbăm o parte dintre jucători.

Nu reușesc să joace la nivelul unei echipe de play-off și drept consecință ar trebui, dacă și conducerea e de acord, să aducem alți jucători, cu calitate. Cei care nu se ridică la nivelul nostru, trebuie să plece.

Nu trebuie să ne ferim, e în urma rezultatelor și prestațiilor lor. Toți au avut șansă, toți… cred că nu există unul care să nu fi avut o șansă. Dacă nu reușești să faci față unor astfel de meciuri, dacă nu reușești să ai o realizare, ce rost mai mare să te chinui și să mai joci la o echipă care vrea promovarea?

Sunt și alte echipe, poate alt mediu”, a spus Adrian Mihalcea la finalul partidei.

Adrian Mihalcea cere conducerii echipei Gloria Buzău să aibă încredere în el

Adrian Mihalcea, într-un mod tipic fotbalului românesc, a fost întrebat la interviuri și dacă se pune problema plecării lui de la echipă. Culmea, într-un moment în care a înregistrat chiar primul eșec în Liga 2 de la venirea sa. În primele șase meciuri de la instalarea lui Mihalcea, buzoienii au scos cel puțin un punct.

Antrenorul a comentat întrebarea astfel:

Se poate întâmpla orice, dar dacă au decis să meargă pe mâna mea, atunci trebuie să fie cu mine. Ceea ce vom schimba, să fie convinși că vom schimba în bine. Dacă nu vor vrea, vom vedea, dar amân această discuție până după meciul cu Steaua și vom vedea.

Așa suntem noi, o săptămână suntem bine, o săptămână nu suntem bine. O să vedem! Eu sunt surprinz neplăcut total de jocul nostru, de atitudine și de modul în care am tratat anumite faze.

Trebuie altceva, e nevoie de jucători care știu să joace pentru un obiectiv, e nevoie de pus osul la muncă. Noi, în momentul de față, nu dispunem de un lot solid. Suntem puțini și din cauza accidentărilor, formei sportive a multora, iar acest lucru se vede”.

Adrian Mihalcea, convins că Gloria Buzău va pierde partida cu Steaua, dacă va juca precum vineri seară, cu Concordia Chiajna

Referitor la meciul următor din campionat, cu Steaua, Adrian Mihalcea a afirmat că dacă jucătorii săi vor evolua ca în partida cu Concordia Chiajna, atunci nu vor avea șanse, iar Gloria Buzău va mai pune o înfrângere în dreptul ei.

Vrea, în primul rând, atitudine și dorință de a câștiga, pentru a putea termina anul în rândul formațiilor de play-off.

Mai avem un meci în campionat, la Steaua, foarte dificil. Vom vedea cu cine vom juca, lista accidentaților s-a îngroșat. Și Dudu s-a accidentat subit. A acuzat o accidentare.

Lumea își dorește, publicul își dorește. Am ajuns unde am ajuns și era necesar să câștigăm azi, dar la cum am jucat azi, nu avem șanse. Dacă jucăm așa la Steaua, nu avem șanse, iar șansele la play-off, nu mai vorbesc de promovare, se vor diminua.

Sunt băieți care au dus greul și au revenit dintr-o poziție dificilă, locul 8, locul 9. Poate vor reuși să se autodepășească, să revină cu picioarele pe pământ și vom reuși să câștigăm la Steaua, de ce nu?

Nu văd de ce ne-am teme de un joc contra Stelei, dar repet, trebuie altceva”, a mai spus Adrian Mihalcea.

Gloria Buzău, eșec la un gol cu Concordia Chiajna

Gloria Buzău a fost învinsă de Concordia Chiajna în urma unui gol venit în prima repriză, semnat de Alexandru Stănică în minutul 24. Momentan, în urma jocurilor de sâmbătă, de la ora 11:00, Gloria Buzău e pe locul 6 în clasamentul Ligii 2, cu 25 de puncte, la egalitate cu alte patru echipe, FK Miercurea Ciuc, Poli Iași, Unirea Dej și SC Oțelul.

Pe primele locuri în campionat sunt Steaua, 32 de puncte, și Unirea Slobozia, 28 de puncte.

  • Gloria Buzău, cu Concordia Chiajna: R. Stoian – Oteliță, Wiktorski, Marku, Sălceanu – Val. Munteanu, Honciu (cpt.), Gaitan, Rz. Matiș (Cr. Ciobanu 46′) – Neicuțescu (Dr. Lazăr 46′), Boiciuc
    Rezerve neutilizate: Wynney – Sg. Pîrvulescu, D. Burlacu, Vîrtej, Al. Munteanu, Dudu, Uțiu

Foto și video: Gloria Buzău

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-concordia-chiajna-se-joaca-de-la-ora-2000-meciul-deschide-etapa-a-15-a-a-ligii-2-19254613

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-15-patru-meciuri-se-disputa-de-la-ora-1100-la-baia-mare-slatina-clinceni-si-dumbravita-19254659

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-cu-antrenamente-improvizate-pentru-meciul-cu-sc-otelul-iulian-muntean-ar-fi-vrut-ca-liga-2-sa-nu-se-intrerupa-eram-pe-un-trend-bun-19254665

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-a-invins-gloria-buzau-speranta-s-a-reaprins-dar-eugen-trica-spune-ca-nu-se-mai-gandeste-la-play-off-s-a-dus-important-e-sa-acumulam-cat-mai-multe-puncte-pentru-a-depasi-acea-zon-19254662

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-concordia-chiajna-se-joaca-de-la-ora-2000-meciul-deschide-etapa-a-15-a-a-ligii-2-19254613

Răzvan STÎNGĂ 26 Nov. 2022, 14:35 Liga 2
Pe aceeași temă